Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Poortaandrijvingen

Een poortaandrijving is een luxe, die steeds vaker toegepast wordt op toegangspoorten. Een automatische hekopener voegt veel waarde toe aan uw huis. Ook kunt u in alle veiligheid in- en uitgaan, zonder uw auto uit te hoeven stappen. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging levert en monteert verschillende soorten hekopeners. Al onze poortaandrijvingen zijn bestemd voor jarenlang gebruik in ieder klimaat en zijn voorzien van ISO 9001-certificering. Er zijn diverse elektrische mogelijkheden voor elke type draaipoort of schuifpoort.

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging uit Doornspijk levert diverse schuifpoortaandrijvingen van onder andere het merk Genius, FAAC, Beninca, Came en Gibidi. Onze monteurs krijgen meerdere malen per jaar cursussen van de diverse merken en zijn daardoor specialist te noemen van deze merken.

Poortaandrijvingen voor draaipoorten

Een bovengrondse poortopener wordt op de inrijpoort gemonteerd door middel van gemonteerde beugels op paal en poortvleugel. De aandrijving is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Vaak maken wij gebruik van cilinders. In speciale situaties kan een knikarmmotor de oplossing zijn. De bovengrondse hekopeners zijn voorzien van een noodontgrendeling, zodat bij stroomuitval of storing de poort makkelijk om te zetten is in handmatige bediening. Wij hebben diverse motoren in ons assortiment, bijvoorbeeld de Genius G-BAT, de Genius Sirocco, de Genius Mistral en de Genius Trigon.

Een ondergrondse poortopener wordt onder de inrijpoort gemonteerd door middel van speciale armen onder de poort. De motor wordt in een speciale bak onder de poort gemonteerd, waardoor de aandrijving niet zichtbaar aanwezig is. De ondergrondse poortopeners van Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging beschikken over een noodontgrendeling. Deze kunt u inschakelen bij stroomuitval of storing. Wij hebben dieverse ondergrondse poortopeners in ons assortiment, bijvoorbeeld de Genius Roller.

Poortaandrijvingen voor schuifpoorten

De schuifpoort wordt voorzien van zo geheten tandheugels waarover de motor de poort aandrijft. Afhankelijk van het gewicht en frequentiegebruik kan gekozen worden voor een 230V of 380V motor. Als extra optie kan er een stalen kast over de motor geplaatst worden, zodat het geheel vandalismebestendiger wordt.

Veiligheid is bij een automatische poort van het grootste belang, vandaar dat wij standaard onze poortaandrijvingen aanbieden met de verplichte veiligheidseisen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knellijsten op portalen, afslaglijst op voorzijde schuifpoort en fotocellen. Wij hebben diverse motoren in ons assortiment, bijvoorbeeld de Genius Falcon 14 en de Genius Falcon 20. Ook van het merk Beninca, passen we geregeld de Beninca BISON schuifpoortmotor toe.

Genius poortaandrijvingen specialist

Door de importeur van Genius poortaandrijvingen zijn wij aangemerkt als erkend distributeur, u kunt bij ons terecht voor alle Genius onderdelen en motoren. Door onze jarenlange ervaring met Genius kunnen wij u ook helpen met het oplossen van eventuele storingen.

Bediening poortaandrijvingen

Voor de bediening van uw toegangshek of poort zijn legio mogelijkheden. Standaard wordt de hekopener geleverd met een handzender. De poorten zijn ook te bedienen met bijvoorbeeld een cijfercode, GSM-module, toegangscontrole, drukknop, intercomsysteem of sleutelschakelaar.

App smartphone

De smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken, vandaar dat de poortaandrijvingen ook aangestuurd kunnen worden met een app op uw telefoon. Zo kunt u overal ter wereld uw poort openen. Gemak dient de mens zullen we maar zeggen.

Brochures poortaandrijvingen

 

De vakmensen van Van Klompenburg Hekwerk en Beveiling kijken goed naar de situatie en adviseren u de beste oplossing. Meer weten? Neem contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.