Poortaandrijvingen

Poortaandrijvingen

Een poortaandrijving is een luxe, die steeds vaker toegepast wordt op toegangspoorten.  Ook kunt u in alle veiligheid in- en uitgaan, zonder uw auto uit te hoeven stappen. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging levert en monteert verschillende soorten hekopeners. Al onze poortaandrijvingen zijn bestemd voor jarenlang gebruik in ieder klimaat en zijn voorzien van ISO 9001-certificering. Er zijn diverse elektrische mogelijkheden voor elke type draaipoort of schuifpoort.

 

Twee mogelijkheden voor uw draaipoort

  • Als eerste de bovengrondse poortopener, waarbij de aandrijving zichtbaar is. Deze vorm van poortaandrijving wordt op de inrijpoort gemonteerd met beugels op paal en poortvleugel. Vaak maken wij gebruik van cilinders. Soms wordt er voor een knikarm-motor gekozen. Uiteraard zit er op deze hekopeners noodontgrendeling, zodat u bij een storing of stroomuitval uw poort handmatig kunt bedienen.
  • De tweede variant is de ondergrondse poortopener, waarvan de aandrijving niet in het zicht zit. De motor wordt in een bak onder de poort gemonteerd. Met speciale armen wordt de poort geopend en gesloten. Ook kent deze variant een noodontgrendeling, mocht er stroomuitval of storing zijn.
Neem contact op

Waarom een automatische hekopener?

  • Veilig in- en uitrijden zonder uw auto te verlaten
  • Gegarandeerd jarenlang te gebruiken
  • Een luxe die waarde aan je pand toevoegt

Wist u dat?

… al onze poortaandrijvingen zijn voorzien van ISO 9001-certificering?
… al onze hekopeners aan de verplichte veiligheidseisen voldoen

poortaandrijvingen

Poortaandrijving voor schuifpoorten

De automatische hekopener voor een schuifpoort wordt voorzien van een 230V of 380V motor. Welke variant op uw schuifpoort past, heeft te maken met het gewicht en gebruiksintensiteit. Als optie kunt u een stalen kast over de motor heen plaatsen tegen vandalisme. Daarnaast wordt de schuifpoort voorzien van zgn. tandheugels, waarmee de poort wordt aangedreven.

Erkend distributeur Genius

Bij Van Klompenburg Hekwerken kunt u terecht voor alle Genius onderdelen en motoren. Wij hebben jarenlange ervaringen met dit topmerk en staan voor u klaar in het geval van storingen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in de merken FAAC, Beninca, Came en Gibidi. Onze monteurs worden met regelmaat bijgeschoold, waardoor zij zich expert mogen noemen van deze merken. Wij adviseren u graag welke poortaandrijving bij u past.

Heb ik een poortaandrijving nodig op mijn poort?

Welke soorten poortaandrijvingen zijn er?

Op welk type poort kan ik een poortaandrijving plaatsen?

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies