Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Industriepoorten

Een industriepoort laat u niet elke dag plaatsen. U verwacht, dat ze vele jaren probleemloos het zware werk doen waarvoor ze zijn ontworpen. Een industriepoort wordt vaak gebruikt en moet gebruiksvriendelijk, snel en veilig zijn. De industriepoorten van Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging kunt u in allerlei uitvoeringen verkrijgen. Denk daarbij aan gaasmat-, dubbelstaafmat- en spijlenpoorten. Elke poort is uitgerust met een goed en degelijk dag- en nachtslot en aluminium deurkruk.

De industriepoorten worden standaard thermisch verzinkt en kunnen gepoedercoat worden. Dit kan standaard in RAL6009 (groen) of RAL9005 (zwart). Wilt u de poort in een andere RAL-kleur laten coaten? Ook dat is mogelijk!

Montage industriepoorten

De montage van de industriepoorten is afhankelijk van de ondergrond. Bij zandondergrond worden de poortpalen ingegraven en aangestort met betonmortel. Is er sprake van een harde ondergrond, zoals beton, dan worden de palen uitgerust met een voetplaat en op het beton geboord. Voor bevestiging aan de muur leveren wij speciale muurplaten.

Ieder model industriepoort kan door Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging geleverd worden. De poorten kunnen wij voorzien van een poortautomatiseren en kunnen zo elektrisch bediend worden. Meer informatie hierover, vindt u bij poortaandrijvingen.

Wilt u een afspraak of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden.