Industriepoorten

Poort industrieterrein kopen

Bent u op zoek naar een industriepoort voor de entree van uw bedrijventerrein? Dan zijn gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en vlot openen en sluiten ongetwijfeld van belang. Al deze ingrediënten vindt u terug bij een industriepoort op maat van Van Klompenburg Hekwerken. Een duurzame oplossing die volledig uitgevoerd wordt volgens uw persoonlijke wensen en eisen.

Stel uw poort of hekwerk samen

Industriepoort personaliseren

Hoe uw industriepoort uitgevoerd wordt, is uiteraard geheel aan u. Onze professionals denken graag mee over de vele uitvoeringen, maten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een gaasmatpoort, een dubbelstaafmatpoort of een spijlenpoort. Desgewenst kan het logo van uw bedrijf zelfs in de poort verwerkt worden. De poort kan uitgevoerd worden als schuifpoort, (dubbele) draaipoort of vouwpoort.

Ook bijbehorend industriehekwerk in dezelfde stijl is mogelijk. Van Klompenburg Hekwerken biedt één adres waar u uw gehele bedrijfsomheining kunt realiseren. In combinatie met onze hoogwaardige beveiligingsproducten kan het terrein extra beveiligd worden. Voor nog meer gebruiksgemak kan de industriepoort uitgevoerd worden met een elektrische aandrijving. Zo kunt u de poort met één druk op de knop openen of sluiten.

Duurzaam verzinken

Standaard worden onze industriepoorten thermisch verzinkt. Zo zijn ze corrosiebestendig en wordt bijvoorbeeld de vorming van roest tegengegaan. Naar keuze kunt u de poort vervolgens laten poedercoaten in de standaard RAL-kleuren 6009 (groen) of 9005 (zwart). Wilt u liever een andere kleur voor de coating? Het gehele RAL-kleurenpalet staat tot uw beschikking, om zo de perfecte industriepoort voor uw onderneming te kunnen produceren.

Informeer naar de mogelijkheden

De voordelen van een industriepoort

 • Gebruiksvriendelijk
 • Veilig
 • Duurzaam

Montage van uw industriepoort

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst al haar poorten en hekwerken in eigen beheer. Alle kennis en kunde hebben wij al meer dan 25 jaar in huis. Bij de montage van uw industriepoort kijken we eerst naar de ondergrond waar deze op geplaatst wordt. Bij een zandondergrond worden de poortpalen ingegraven en aangestort met betonmortel. Bij een harde ondergrond (denk aan beton) worden de palen geproduceerd met een voetplaat die op het beton geboord wordt. Bevestiging aan de muur is ook mogelijk. Hiervoor leveren wij speciale muurplaten. Heeft u gekozen voor elektronische bediening van de poort? Dan wordt deze uiteraard direct aangesloten. Pas wanneer alles naar behoren werkt, gaan onze vakmensen weer naar de volgende klus.

Industriepoort online samenstellen

Wilt u meteen uw persoonlijke industriepoort samenstellen? Of bent u benieuwd naar de kosten van een industriepoort op maat? Gebruik dan onze online configurator. Hierin stelt u in enkele eenvoudige stappen uw virtuele industriepoort samen. U laat enkele gegevens achter en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte op maat. Zo bent u snel op de hoogte van de prijs van de door u gewenste poort.

Online samenstellen

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  ℹ Wat is een industriepoort?

  Wat is de maximale breedte van een industriepoort?

  Welke uitvoeringen van een industrie poort zijn er beschikbaar?

  Welke kleur industriepoort is mogelijk?

  Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk