Industriepoorten

Talloze mogelijkheden voor uw industriepoort

Laat u een industriepoort maken en plaatsen, wilt u dat deze duurzaam is. U wilt er vele jaren probleemloos profijt van hebben. Daarnaast moet een dergelijke poort gebruiksvriendelijk, snel en veilig zijn. Dit zijn alle ingrediënten waaraan een industriepoort op maat van Van Klompenburg Hekwerken aan voldoet.

Optimale afsluiting

Wij bieden vele uitvoeringen, maten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een gaasmatpoort, een dubbelstaafmatpoort of een spijlenpoort. Daarnaast voorzien wij iedere poort van een degelijk dag- en nachtslot en weerbestendige aluminium deurkruk.

Verzinken en poedercoaten

Standaard worden onze industriepoorten thermisch verzinkt. Naar keuze kunt u deze laten poedercoaten in de standaard RAL-kleuren: 6009 (groen of 9005 (zwart). Wilt u liever een andere kleur voor de coating?

Montage van uw industriepoort

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst alles in eigen beheer. Alle kennis en kunde hebben wij al zo’n 25 jaar in huis. De montage van uw industriepoort hangt af van de ondergrond. Bij zandondergrond worden de poortpalen ingegraven en aangestort met betonmortel. Bij een harde ondergrond (denk aan beton) worden de palen geproduceerd met een voetplaat en op het beton geboord. Bevestiging aan de muur is ook mogelijk. Hiervoor leveren wij speciale muurplaten.

Wenst u elektrische bediening? Ook dit nemen wij mee.

Informeer naar de mogelijkheden

Stel online uw industriepoort samen

Wilt u meteen uw persoonlijke industriepoort samenstellen? Gebruik dan onze online configurator. Hierin stelt u in enkele eenvoudige stappen uw virtuele industriepoort samen. U laat enkele gegevens achter en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte op maat.

Stel uw poort of hekwerk samen

De voordelen van een industriepoort

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veilig
  • Duurzaam

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Bekijk alle mogelijkheden in onze magazine

Welke stijl past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

Uw eigen industriepoort op maat?

Neem meteen contact op voor een afspraak op locatie of meer informatie. Wij staan u graag te woord en vertellen u alle mogelijkheden.

Neem meteen contact op