Reviews

2-2-2024
Prachtige stalen schuifdeuren

We zijn heel tevreden met de geplaatste schuifdeuren. Het idee was om een vide af te kunnen sluiten om zo extra werkruimte te creëren maar toch openheid te behouden. En dat is heel goed geslaagd. Verder zijn we professioneel en fijn geholpen tijdens het hele proces. Vakmanschap staat duidelijk voorop.

-Erna, Voorschoten
1-2-2024
Van A tot Z zeer tevreden!

Na ons bezoek aan de werkplaats was voor ons alles duidelijk. De poort en het hekwerk tot in detail bekeken en uitgezocht, en is ook zo uitgevoerd. Ook de afgesproken datum van het plaatsen is goed gegaan. De mensen die de poort en het hebben geplaatst zijn zeer vriendelijk en hebben veel ervaring waardoor alles naar tevredenheid is geplaatst.

Wij zijn super blij en trots!

-Zeger, Dussen
18-12-2023
Mooier en robuuster dan verwacht!

De hele afhandeling van offerte tot plaatsen is tot in de puntjes geregeld. Super fijne en prettige monteurs, erg correct en meedenkend, met liefde voor hun vak. En dat is te zien aan mijn hel en inrijpoort!

-Maurice, Alphen
27-11-2023
geen zesjes cultuur maar een perfecte tien!

Het geplaatste hekwerk ziet er keurig uit. Bij Van Klompenburg geen zesjes cultuur maar een perfecte tien. Het team was hier keurig op tijd en dat terwijl ze eerst nog twee dorpen verder voor de verkeerde deur hadden gestaan. Ze werkten ook zeer efficiënt, kundig en met plezier zo te zien.

Reden om het hekwerk door Van Klompenburg te laten plaatsen was dat Jacco op mijn mail verzoek om een brochure direct attent met een telefoontje reageerde en een offerte stuurde. De plaatsing daarna ging ook super snel door een gaatje in de planning.

-auke, renkum
25-11-2023
Goed werk afgeleverd

Goede uitleg door het sales team en alle afspraken zijn netjes en binnen de afgesproken tijd nagekomen tijdens de installatie door vriendelijke monteurs. Het staat er keurig bij en werkt feilloos. Kortom, goed werk afgeleverd door het team van Klompenburg Hekwerken.

-Evert, Amerongen
21-11-2023
Prettige communicatie

Vriendelijk geholpen door Jacco Duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een hek. In dit geval was een vouwpoort de beste keuze, gezien de beperkte ruimte om te draaien.

-martijn, Loosdrecht
15-11-2023
Mooi hek en prima uitvoering

We zijn eerst bij een opendag geweest. Hekwerk uitgekozen samen met Jacco. 1 ochtend beton storten en een dag werk voor hek zetten. Staat super mooi en krijg heel veel goede reacties dat het er top uit ziet.

-Monique, Meteren
15-11-2023
Top

Inmeten toegangspoort en dat op zaterdag
welk bedrijf doet dit nog,werkelijk geweldig
Een lange rit van Elburg naar het verre Zeeuwse land voor Jacco geen probleem
Jacco en het bedrijf van klompenburg absoluut top dus voor ons 5 sterren

-Peter maas, Oostkapelle
1-11-2023
Top bedrijf

Prijs was goed en dachten beter mee dan andere partijen. Nu inmiddels al bijna jaar geplaatst en de service is ook goed ! Binnen een dag storing verholpen en altijd bereikbaar

Bedankt Jacco en Willem!

-Rob, Badhoevedorp
27-10-2023
Perfect

Door toeval in contact gekomen met de firma klompenburg

Afspraak gemaakt op dinsdag maar was maandag in de buurt en ondanks de afspraak van harte welkom op maandag
We werden geholpen door Jacco werkelijk hartverwarmend meedenkend zeer goede adviezen en een prima uitleg wat er bij een plaatsing van een kant en klaar toegangshek komt kijken echt een aanrader voor toekomstige klanten wij waren echt onder de indruk van het geheel

-Peter maas, Oostkapelle

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar