Reviews

17-5-2024
Duidelijk en vlotte communicatie

Tijdens onze zoektocht naar een mooie oplossing om een vouwwand in ons huis te plaatsen zijn we bij Staal in Interieur terecht gekomen.
De communicatie liep direct vlot en er werd goed meegedacht. De uiteindelijke oplossing past perfect bij onze situatie. In afwachting van de plaatsing van onze vouwwand zijn we nu al dik tevreden!

-Jasper, 's-Hertogenbosch
30-4-2024
Een geweldige nieuwe toegang voor het parkeerterrein van onze VVE

Nadat ons toegangshek eind vorig jaar de geest had gegeven en vervangen moest worden kwamen we uiteindelijk bij Klompenburg met in onze ogen een offerte met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Nu het hek is geplaatst zijn onze verwachtingen voor het toegangs-systeem zelfs overtroffen. Het toegangshek is zonder echte overlast voor de gebruikers van het parkeerterrein geplaatst. Ook de legio aan mogelijkheden die we nu hebben om het hek te openen bevalt iedere gebruiker .Voor degenen dat wilden kon ook nog steeds de oude handzender van het vorige hek blijven gebruiken. Na een kleine week merken we al dat een groot aantal van hen toch al de mobiele app gebruikt en enkelen ontdekten dat het via Apple Carplay ook werkt.

-Fred Ockeloen, Maarssen
19-4-2024
Goed geholpen en vriendelijke mensen

Zaterdag 13 april heb ik tijdens de open dagen mijn toegangshek gekocht. Werd direct ontvangen door hele vriendelijke mensen . Ik kreeg direct koffie met wat lekkers aangeboden.
Daarna prima geholpen door Gerjan van den Bosch. Duidelijke uitleg, geen gladde praatjes.
Benieuwd hoe het er straks uit gaat zien. Heb er in volle vertrouwen in dat het wat moois wordt

-Robert , Ens
3-4-2024
Perfect!

Ik heb een prachtige poort laten plaatsen, zowel de verkoop als de montage teams zijn hele prettige mensen. De kwaliteit van de poorten, het advies en de service zijn super.

-Reinier, Nunspeet
12-3-2024
zeer prettig, gastvrij en vakkundig bedrijf

wij hebben een nieuwe poort gekocht is ons vakkundig uitgelegd.
en prettig zaken gedaan

-Martien, Broek
5-3-2024
Top hekwerk, alarmsysteem en camera systeem

Al jaren klant bij van Klompenburg.

Maurits en zijn team zijn een fijne partij om mee samen te werken.

Voor het hekwerk een foto aangeleverd hoe we het graag zouden willen hebben.

Hekwerk echt boven verwachting. Een pareltje.

Krijgen er erg veel complimenten over.

-Ekkelenkamp, Ommen
2-2-2024
Prachtige stalen schuifdeuren

We zijn heel tevreden met de geplaatste schuifdeuren. Het idee was om een vide af te kunnen sluiten om zo extra werkruimte te creëren maar toch openheid te behouden. En dat is heel goed geslaagd. Verder zijn we professioneel en fijn geholpen tijdens het hele proces. Vakmanschap staat duidelijk voorop.

-Erna, Voorschoten
1-2-2024
Van A tot Z zeer tevreden!

Na ons bezoek aan de werkplaats was voor ons alles duidelijk. De poort en het hekwerk tot in detail bekeken en uitgezocht, en is ook zo uitgevoerd. Ook de afgesproken datum van het plaatsen is goed gegaan. De mensen die de poort en het hebben geplaatst zijn zeer vriendelijk en hebben veel ervaring waardoor alles naar tevredenheid is geplaatst.

Wij zijn super blij en trots!

-Zeger, Dussen
18-12-2023
Mooier en robuuster dan verwacht!

De hele afhandeling van offerte tot plaatsen is tot in de puntjes geregeld. Super fijne en prettige monteurs, erg correct en meedenkend, met liefde voor hun vak. En dat is te zien aan mijn hel en inrijpoort!

-Maurice, Alphen
27-11-2023
geen zesjes cultuur maar een perfecte tien!

Het geplaatste hekwerk ziet er keurig uit. Bij Van Klompenburg geen zesjes cultuur maar een perfecte tien. Het team was hier keurig op tijd en dat terwijl ze eerst nog twee dorpen verder voor de verkeerde deur hadden gestaan. Ze werkten ook zeer efficiënt, kundig en met plezier zo te zien.

Reden om het hekwerk door Van Klompenburg te laten plaatsen was dat Jacco op mijn mail verzoek om een brochure direct attent met een telefoontje reageerde en een offerte stuurde. De plaatsing daarna ging ook super snel door een gaatje in de planning.

-auke, renkum

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar