Reviews

1-12-2021
Geleverd volgens afspraak. Degelijk en zeer gebruiksvriendelijk

Na vakkundig en eerlijk advies (geen overbodige opties), is mijn nieuwe alarmsysteem zeer netjes geïnstalleerd. Goede uitleg over de werking van het systeem in al zijn facetten. Nadat ik al een zeer tevreden klant was over het geleverde automatische hekwerk, nu ook zeer tevreden over mijn beveiligingssysteem. Ik beveel aan!

-Michiel , Nunspeet
22-11-2021
Hoge kwaliteit, goede mensen en top resultaat.

Vanaf de eerste intake denken ze goed mee in oplossingen en mogelijkheden. Eerlijke offerte, goede materialen en door vakkundige mensen geinstalleerd. Is een echte aanrader!

-George, Aerdenhout
22-10-2021
Snelle communicatie en een goed werkend systeem

In gesprek met van Klompenburg begrepen ze direct onze vraag en boden een mooi passend systeem dat voldoet aan onze wensen en aansluit bij de eerder geleverde systemen. Daarnaast is de manier van communiceren snel en efficiënt, kortom een fijne partner in beveiliging.

-Rudi Smit, Vaassen
18-10-2021
Fantastisch bedrijf, komen afspraken na en zijn flexibel en oplossingsgericht,

Samenwerken met je klant is essentieel om succesvolle dingen te bereiken, dat is nu wat mij zo aanspreekt bij van Klompenburg! Ze spreken dezelfde taal, komen met oplossingen maar geven ook de grenzen aan, heerlijk om samen te werken met deze club!

-Marcel, Wezep
14-10-2021
Heel goed!

Contact prettig.

Uitvoering en realisatie conform afspraken.

Tevreden over de kwaliteit!

-A Meester, 't Harde
3-10-2021
Zeer goed!

Van Klompenburg heeft voor ons een schitterende inrijpoort gemaakt, goede service en communicatie en ook de details prima op orde! Een aanrader.

-Ton, Hierden
19-5-2021
In goede samenwerking is er een mooie originele balustrade tot stand gekomen

Over en weer contact gehad tot er een bijzonder product gerealiseerd werd naar onze speciale wens. We zijn heel blij met het resultaat!

-Henk Bouwman, Wezep
19-4-2021
Vlot zakendoen, snel geplaatst, mooi resultaat

Bij ons bedrijfspand zijn een camerasysteem, maatwerk poorten en een hekwerk geplaatst. Omdat alles van inmeten tot plaatsen in eigen huis wordt gedaan bij Van Klompenburg loopt de communicatie en de realisatie gemakkelijk en gemoedelijk. De de jongens van de montage werken netjes en zijn aardige gasten

-Gert , Elburg
30-3-2021
goed bedrijf waar je goede afspraken mee kunt maken

fijne en vakkundige mensen over de vloer gehad. ook de nazorg is goed. komen hun afspraken ook na!

-Robert Flier, Kampen
30-3-2021
Super geregeld!

Bij ons bedrijf is een nieuw automatisch schuifhek gemonteerd en aangesloten. Zeer goed geregeld, goede voorbereiding, afspraken worden nagekomen en uiterst vriendelijk en correct personeel. Alles zeer goed voor elkaar, zelfs de afgeknipte elektra draden werden opgeruimd en meegenomen. Na de montage ook snel en adequaat de gegevens ingeregeld zodat het geheel vrijwel direct in gebruik genomen kon worden. Zeer tevreden dus op alle fronten.

-Thea, Harderwijk

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar