Prefab poorten

Prefab Poort met Gemetselde Poeren

Prefab toegangspoort

Bent u op zoek naar een exclusieve toegangspoort, maar kunt of wilt u niet dat de werkzaamheden ter plekke veel tijd in beslag nemen? Bekijk dan de optie van een prefab poort op maat! Gefabriceerd in onze eigen fabriek in Elburg en vaak binnen één dag gemonteerd bij u op het erf! Van Klompenburg Hekwerken staat al meer dan 25 jaar bekend als dé specialist in exclusieve maatwerk toegangspoorten.

Voordelen van een prefab poort

 • Binnen één dag wordt uw unieke toegangspoort geplaatst. Zo heeft u minimale overlast
 • Veel mogelijkheden qua ontwerp en opties
 • De productie vindt plaats onder ideale condities en zonder weersinvloeden, in onze eigen werkplaats

Hoe werkt het plaatsen van een prefab toegangspoort?

Heeft u een woning waar u trots op bent? Dan verdient u een toegangspoort die daarbij past! Van een strakke toegangspoort voor een moderne villa tot een meer klassieke schuifpoort of draaipoort voor een jaren 30 woning of boerderij. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en ontzorgen u vervolgens helemaal. Wanneer de werkzaamheden in onze fabriek afgerond zijn, brengen we de toegangspoort kant-en-klaar naar uw oprit of toegangsweg.

Prefab poort kopen

Stap 1 – Inventarisatie van uw wensen

Als u op zoek bent naar een prefab poort, neemt u contact op met de vakmensen van Van Klompenburg. Na een telefonische inventarisatie van uw wensen wordt er een afspraak ingepland. Tijdens dit gesprek wordt de basis gelegd voor het voorlopige ontwerp, waarbij we al uw wensen en eisen noteren.

Stap 2 – Ontwerp

Vervolgens vertaalt het ontwerpteam uw wensen in een voorlopig ontwerp. Wij houden hierbij rekening met de kenmerken van uw woning en nemen dit mee in de (3D-)tekening. Optioneel kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische poortopener, pakketbus, brievenbus of intercomsysteem in de betonnen of gemetselde poeren. Ook kunnen wij desgewenst een camerasysteem installeren bij de ingang van uw poort. Na uw input over de eerste versies, resulteert dit uiteindelijk in een definitief ontwerp. Pas wanneer u helemaal akkoord bent, zal de productie van start gaan.

Stap 3 – Productie van uw prefab toegangspoort

De productie van uw prefab poort vindt plaats in onze werkplaats. Van Klompenburg Hekwerken beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats met vakkundige specialisten. Denk dan aan een smid, lasser, elektromonteur en metselaar. Samen zorgen zij ervoor dat uw poort aan al uw wensen voldoet. Uw prefab poort wordt bovenop een betonnen plaat opgebouwd. Hierdoor kan deze straks in zijn geheel geplaatst worden.

Stap 4 – Prefab poort plaatsen in één dag

Na de productie volgt uiteindelijk de plaatsing in één dag. Het is elke keer weer een imposant gezicht wanneer een poort kant en klaar op een vrachtwagen naar de klant vervoerd wordt! Middels hefwerktuigen wordt het eindresultaat vervolgens in zijn geheel op de juiste plek gezet door onze vakmensen. Eventuele elektronische onderdelen worden ter plekke gemonteerd, zodat alles werkend is wanneer onze professionals vertrekken.

Wat kost een prefab poort?

De prijs voor een kant-en-klare poort is afhankelijk van een groot aantal factoren. Wat wordt de afmeting van de poort? Welk type heeft uw voorkeur en welke materialen moeten er gebruikt worden? Wilt u extra’s toevoegen zoals beveiligingssystemen, een intercom of een pakketbrievenbus? Al die elementen bepalen samen de prijs van uw prefab poort. Neem daarom vrijblijvend contact op voor een offerte op maat, zodat u weet wat een kant-en-klare poort u zal kosten.

Neem contact op

Prefab poort in één dag geplaatst

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  Wat is een prefab poort?

  Kan mijn poort in 1 dag geplaatst worden?

  Kan een poort met gemetselde poeren ook in 1 dag geplaatst worden?

  Wat kost een prefab poort?

  Wat zijn de voordelen van een prefab poort?

  Uit welke modellen kan ik kiezen?

  Hoe wordt een prefab poort vervoerd?