Prefab poorten

Prefab poort op maat

Een exclusieve toegangspoort op maat voor uw woning op bedrijf, binnen één dag geplaatst? Het is mogelijk met de prefab poorten van Van Klompenburg Hekwerken. Wij zijn al jarenlang dé specialist in exclusieve maatwerk toegangspoorten op maat!

Een prefab poort op maat kent diverse voordelen

 • Binnen één dag wordt uw unieke toegangspoort geplaatst
 • Veel mogelijkheden qua ontwerp en opties
 • Productie vindt plaats onder ideale condities, in onze eigen werkplaats
Prefab Poort met Gemetselde Poeren

Hoe werkt het plaatsen van een prefab toegangspoort?

De oprit van uw woning verdient een toegangspoort die past bij de uitstraling van uw woning. Van een moderne strakke toegangspoort voor een moderne villa tot een meer klassieke schuifpoort of draaipoort voor een jaren 30 woning of villa. Wij kunnen uw toegangspoort kant-en-klaar plaatsen op uw oprit of toegangsweg.

Stap 1 – Inventarisatie van uw wensen

Allereerst neemt u contact met ons op. Na een telefonische inventarisatie van uw wensen wordt een afspraak ingepland. Tijdens deze afspraak wordt de basis gelegd voor het voorlopige ontwerp.

Stap 2 – Ontwerp

De tweede stap is dat uw wensen door het ontwerpteam vertaald worden in een voorlopig ontwerp. Wij houden in het ontwerp rekening met de kenmerken van uw woning en nemen dit mee in het ontwerp. Optioneel kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bijvoorbeeld een elektrische poortopener, pakketbus, brievenbus of intercom systeem in de betonnen of gemetselde poeren. Ook kunnen wij bijvoorbeeld een camerasysteem installeren bij de ingang van uw poort. Uiteindelijke resulteert alles in een definitief ontwerp. Na uw akkoord zal de productie ingepland worden.

Stap 3 – Productie van uw prefab toegangspoort

De productie van uw prefab poort vindt plaats in onze werkplaats. Van klompenburg Hekwerken beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats met vakkundige specialisten. Uw prefab poort wordt bovenop een betonnen plaat opgebouwd. Hierdoor kan deze straks in zijn geheel geplaatst worden.

Stap 4 – Prefab poort plaatsen in één dag

Na de productie volgt uiteindelijk de plaatsing in 1 dag. Vanuit onze werkplaats wordt de poort in zijn geheel naar uw woning of bedrijf vervoerd. Daarna wordt uw kant-en-klare toegangspoort door onze medewerkers geplaatst en gemonteerd op uw oprit.

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  Wat is een prefab poort?

  Kan mijn poort in 1 dag geplaatst worden?

  Kan een poort met gemetselde poeren ook in 1 dag geplaatst worden?

  Wat kost een prefab poort?

  Wat zijn de voordelen van een prefab poort?

  Uit welke modellen kan ik kiezen?

  Hoe wordt een prefab poort vervoerd?