Gaashekwerken

Gaashekwerk: goedkoop en doeltreffend

Een gaashekwerk is een populaire manier voor het afschermen van een terrein. Gaashekwerken worden veel toegepast op bedrijventerreinen, langs wegen en op plaatsen waar veel kinderen spelen. Maar het is uiteraard ook geschikt als omheining voor uw tuin. Dit type hekwerk heeft een gunstige prijs, waardoor het één van de goedkopere hekwerken uit ons assortiment is. Een goede optie voor elke portemonnee!

Harmonicagaas hekwerk op maat

Het gaashekwerk van Van Klompenburg Hekwerken is in een scala aan uitvoeringen verkrijgbaar. Ook de hoogte van het harmonicagaas is variabel en beschikbaar tussen 75 en 200 cm. Wij monteren uw gaashekwerk met staanders van 6 cm doorsnede en liggers van 4,2 cm. De verzinkte uitvoering van het gaashek is standaard, maar tegen een meerprijs kan deze ook gepoedercoat worden. Denk daarbij aan de veelgebruikte kleuren groen, (RAL6009), zwart (RAL9005) of grijs (RAL7016).

Afrastering van gaas monteren

Bij Van Klompenburg bent u verzekerd van vakmensen en hoogwaardige materialen. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met het maken en plaatsen van hekwerken. Onze vakmensen zijn u graag van dienst. In aanloop naar en tijdens het productieproces heeft u altijd één aanspreekpunt: wel zo prettig. Met hem of haar maakt u een afspraak voor de plaatsing wanneer alle onderdelen gereed zijn. Eén van onze montageteams komt vervolgens bij u langs om het gaashek vakkundig te plaatsen.

Extra beveiliging op uw gaashekwerk

Vindt u harmonicagaas alleen niet genoeg als omheining voor uw bedrijventerrein of achtertuin te beveiligen? Dan is het mogelijk om de beveiliging van uw gaashek verder uit te breiden. Kies bijvoorbeeld voor gladdraden of puntdraden die met een rechte of schuine kop bovenop het hek bevestigd worden. Daarnaast kunnen wij de palen voorzien van isolatoren, schrikdraad of koord en een schrikdraadapparaat. Een extra stimulans voor onbevoegden om niet over het hek te klimmen!

Maak een afspraak op locatie

Wist u dat?

… wij ook gaas leveren voor afrastering van dierenweides?
… uw gaashekwerk in verschillende ralkleuren leverbaar is?
… wij door heel Nederland gaashekwerken leveren?

De voordelen van gaashekwerken

 • 100% duurzame afscheiding
 • Door de mazen blijft een open karakter behouden
 • Een voordelige manier van afscheiding
 • In alle soorten en maten leverbaar

Scherm uw dierenweide af met een gaashekwerk

Naast het gebruik van harmonicagaas leveren en monteren we ook kippengaas en schapengaas. Uitstekend geschikt als afrastering voor uw dierenweide. Kippengaas wordt vaak extra toegepast onder het gaashekwerk zelf. Zo wordt voorkomen dat bijvoorbeeld konijnen onder uw hekwerk doorgraven.

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  ℹ Is gaashekwerk een budgetvriendelijke oplossing?

  Is gaashekwerk geschikt rondom een dierenweide?

  Welk type terrein kan omheind worden met gaashekwerk?

  Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

  Bekijk alle mogelijkheden in ons magazine

  Welke stijl past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

   Vrijblijvend advies op maat?

   Neem contact op en ontdek alle mogelijkheden van een gaashekwerk plaatsen. Vraag meteen een offerte aan via onze online configurator. Liever persoonlijk contact? Bel ons en wij komen graag bij u langs.

    

   Maak meteen een afspraak