Gaashekwerken

Gaashekwerk: afschermen van uw terrein

Een gaashekwerk is een populaire manier om een terrein af te schermen. Gaashekwerk is een omheining samengesteld uit metalen draden die stevig met elkaar zijn verweven. Dit type hekwerk wordt zowel voor particuliere als zakelijke doeleinden gebruikt. Of het nu gaat om het omheinen van uw tuin of terrein, het beschermen van uw bedrijfspand of het markeren van bijvoorbeeld speelweides, gaashekwerk biedt flexibiliteit en duurzaamheid voor diverse omgevingen en functionaliteiten.

Maak een afspraak op locatie

Soorten gaashekwerken

Gaashekwerk, ook wel genoemd als draadgaas hekwerk of harmonica gaashekwerk, is gemaakt van gevlochten metalen draden. Het gaashekwerk van Van Klompenburg Hekwerken is in een scala aan uitvoeringen verkrijgbaar. Ook de hoogte van het harmonicagaas is variabel, dat maakt dit hekwerk dan ook ideaal voor verschillende afrasteringen. De maaswijdtes waarin dit gaashekwerk geleverd kan worden, zijn 30, 40 en 50cm. 

De meest standaard afmeting is 50cm, dit type harmonicagaas is het meest voorkomende gaas voor de meest gangbare hekwerk toepassingen en ook ideaal voor bijvoorbeeld een aflopend terrein. Wij monteren uw gaashekwerk met staanders en liggers van verschillende afmetingen die passend zijn bij het uitgezochte hekwerk. 

Een harmonica gaashekwerk is verzinkt, dit is de verzilverde uitvoering, maar tegen een meerprijs kan deze ook gepoedercoat worden. De veelgebruikte kleuren die gebruikt worden zijn voornamelijk de volgende kleuren: gaashekwerk groen, (RAL6009), gaashekwerk zwart (RAL9005) of gaashekwerk grijs (RAL7016).

Extra beveiliging op uw gaashekwerk

Vindt u harmonicagaas alleen niet genoeg om uw bedrijventerrein of achtertuin te beveiligen? Dan is het mogelijk om de beveiliging van uw gaashek verder uit te breiden. Kies bijvoorbeeld voor gladdraden of puntdraden die met een rechte of schuine kop bovenop het hek bevestigd worden. 

Daarnaast kunnen wij de palen voorzien van isolatoren, schrikdraad of koord en een schrikdraadapparaat. Het is een uitstekende optie voor elektrische afrasteringssystemen, waardoor het niet alleen een fysieke barrière vormt maar ook als elektrische afrastering kan dienen voor extra beveiliging. Een extra stimulans voor onbevoegden om niet over het hek te klimmen!

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

De 5 voordelen van gaashekwerken

Gaashekwerk voor in de tuin, speelweide, sportpark of rond een bedrijventerrein geeft een tal aan voordelen, we hebben ze hieronder voor u nog even benoemd:

1. Duurzame afscheiding
Een van de grootste voordelen van gaashekwerk is de duurzaamheid ervan. Het is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en heeft daardoor een lange levensduur zonder veel onderhoud nodig te hebben. Deze duurzaamheid maakt het een kosteneffectieve oplossing op lange termijn.

2. Behoud van open karakter
Dankzij de mazen in het gaas blijft het open karakter van de omgeving behouden. Het biedt de benodigde afscheiding zonder het zicht te belemmeren. Deze functionaliteit is vooral gunstig voor wie privacy wil combineren met een open uitstraling van het terrein.

3. Voordelige Afscheiding
Harmonica gaashekwerk staat bekend om zijn kosteneffectiviteit. Het is een betaalbare manier om terreinen af te bakenen, zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid. Dit maakt het aantrekkelijk voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen.

4. Maatwerk naar Uw Wensen
Hekwerk gaas is een hekwerk dat volledig op maat kan worden gemaakt, zowel in verschillende hoogtes als breedtematen, om perfect aan te sluiten op uw specifieke behoeften, functionaliteit en omgeving. 

Wist u dat gaasherkwerk ook gebruikt wordt voor bijvoorbeeld kippenrennen of een hondenomheining. Compleet afhankelijk naar uw wensen en behoeften, kan dit hekwerk op maat gemaakt worden.

5. Geschikt voor Begroeiing
Een bijzonder kenmerk van gaashekwerk in de tuin of een andere natuurlijke omgeving is de geschiktheid voor begroeiing. Door de open structuur biedt het een ideaal kader voor klimplanten, zoals klimrozen, klimop of andere groenblijvende planten. Dit maakt dat harmonica gaashekwerk opgaat in een natuurlijke omgeving, maar biedt ook extra privacy en beschutting.

Gaashekwerk is een veelzijdige, duurzame en betaalbare keuze die aan verschillende behoeften voldoet, terwijl het de mogelijkheid biedt om natuurlijke begroeiing te integreren voor een nog mooiere uitstraling.

Advies gesprek boeken

Wanneer een gaashekwerk laten plaatsen?

Gaashekwerk is ideaal voor verschillende situaties. Of u nu op zoek bent naar beveiliging, privacy, terreinafbakening of simpelweg het omheinen van uw tuin, gaashekwerk biedt een scala aan mogelijkheden. Het kan helpen bij het markeren van specifieke gebieden en kan dienen als een afscheiding tussen verschillende zones.

Gaashekwerk plaatsen wordt verzorgd door ons eigen montageteam. In aanloop naar en tijdens het productieproces heeft u altijd één aanspreekpunt: wel zo prettig. Met hem of haar maakt u een afspraak voor de plaatsing wanneer alle onderdelen gereed zijn. Eén van onze montageteams komt vervolgens bij u langs om het gaashek vakkundig te plaatsen.

Op zoek naar een alternatief voor gaashekwerk? Kijk dan zeker ook bij ons dubbelstaafmat hekwerk (DSM), dat aan verschillende behoeften voldoet in dezelfde functionaliteit als gaashekwerk

Kosten van een gaashekwerk

Wilt u een gaashekwerk kopen, maar bent u benieuwd naar de kosten. Gaashekwerk prijs varieert op basis van diverse factoren, zoals afmetingen, materiaalkeuze en ontwerp. Bij Van Klompenburg Hekwerken streven we ernaar om op maat gemaakte hekwerk oplossingen te bieden die passen binnen specifieke behoeften. Omdat elk project uniek is, bespreken we graag persoonlijk uw wensen om een passende offerte te kunnen bieden. Maak daarom ook een afspraak met een van onze verkoopadviseurs, om uw wensen te bespreken.

Bij Van Klompenburg Hekwerken zijn we er trots op om op maat gemaakte gaashekwerken te leveren die voldoen aan uw specifieke eisen en wensen. Onze focus ligt op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Ontdek ook meer hekwerkopties bij Van Klompenburg hekwerken, zoals sierhekwerken, barricadehekwerken, spijlenhekwerken, sierpoorten en vouwpoorten.

ℹ Is gaashekwerk een budgetvriendelijke oplossing?

Is gaashekwerk geschikt rondom een dierenweide?

Welk type terrein kan omheind worden met gaashekwerk?

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Bekijk alle mogelijkheden in ons magazine

Welke stijl past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

    Vrijblijvend advies op maat?

    Neem contact op en ontdek alle mogelijkheden van een gaashekwerk plaatsen. Vraag meteen een offerte aan via onze online configurator. Liever persoonlijk contact? Bel ons en wij komen graag bij u langs.

     

    Maak meteen een afspraak