Particulier

Hekwerk of poort op maat

Een sierhekwerk of sierpoort op maat is niet zomaar een erfafscheiding. Het biedt net dat beetje extra. Naast het feit dat een hekwerk robuust en duurzaam is, geeft het ook extra uitstraling aan uw terrein. Een hekwerk straalt elegantie uit. Sluit uw terrein af met een smaakvolle en veilige oplossingin de vorm van een poort, al dan niet met elektrische poortaandrijving. Alles is mogelijk bij Van Klompenburg Hekwerken.

Combineer het met gezellige bloemen en planten, of laat er een klimplant tegenaan groeien. Zo creëert u optimale privacy.

Ik wil een afspraak op locatie

Waarom een stalen (sier)hekwerk of (sier)poort?

  • Een stalen hekwerk gaat uw leven lang mee
  • Smaakvolle en elegante uitstraling
  • Vele soorten en mogelijkheden
  • Elegante en veilige erfafsluiting
  • Robuust en duurzaam
  • Volledig naar uw smaak
Sierhekwerk

Hekwerk of poort precies naar uw wens

Of u nu houdt van sierlijk of strak, een hekwerk past altijd. Van Klompenburg Hekwerken beschikt over een eigen smederij, waar alles op maat wordt gemaakt. Precies naar uw smaak. Passend bij uw woning en persoonlijke wensen. Schetsen, ontwerpen, produceren en plaatsen, alles verzorgen wij in eigen beheer. Wel zo prettig voor u als klant: tijdens het hele proces heeft u slechts één aanspreekpunt.

Neem contact op voor vrijblijvend advies
sierhekwerk

Stel meteen het hekwerk of de sierpoort van uw dromen samen

Ga meteen aan de slag met onze online configurator. In enkele eenvoudige stappen ontwerpt u zelf uw hekwerk of toegangspoort op maat. U laat enkele gegevens achter en ontvangt spoedig een prijsopgaaf in uw mailbox.

Ontwerp het zelf met onze configurator

Wist u dat?

… wij ook metselwerken voor u op maat maken?
… u voor authentieke scharnieren, balustrade hekwerken en meer bij ons goed zit?
… wij ambachtelijk hang- en sluitwerk voor u op maat produceren?

poortaandrijvingen

Alle soorten en maten hekwerken

Niet alleen voor sierhekwerken kunt u bij ons terecht. Andere smaakvolle oplossingen rondom uw terrein, zoals een dubbel staafmathekwerk, behoren tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een wat voordeligere afscheiding? Kies dan voor een gaashekwerk. Deze hekwerken lenen zich prima om een klimplant tegenaan te laten groeien voor extra privacy en sfeer in uw tuin.

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

3d ontwerp hekwerk

Extra service van Van Klompenburg

Van Klompenburg Hekwerken heeft hoge kwaliteit, heldere communicatie en service hoog in het vaandel staan. Daarbij hoor ook een 3D-ontwerp van uw hekwerk of toegangspoort zodat u een duidelijk beeld heeft van het eindresultaat. Als het 3D-ontwerp en de offerte naar uw zin zijn, kan de productie beginnen.

Benieuwd naar onze werkwijze? Lees meer

Vrijblijvend advies op maat?

Neem contact met ons op voor uw sierpoortschuifpoort of sierhekwerk op maat. Liever zelf online uw hekwerk of poort samenstellen? Start meteen onze online configurator. Liever persoonlijk advies op maat? Bel, mail of vul ons contactformulier in.

Maak meteen een afspraak

    Bekijk alle mogelijkheden in ons magazine

    Welke stijl past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.