Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Speedgates

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn speedgates vrij vertaald snelle poorten. Als de speedgate gesloten is is het aanzicht vergelijkbaar met een schuifpoort, maar de openingssnelheid is vele malen groter. Zo beschikt u over het aanzicht van een schuifpoort, maar de openingssnelheid van een slagboom of verzinkbare paal. Vaak worden de speedgates toegepast bij locaties waar het afsluiten van het terrein essentieel is en de toegang maar een klein moment geopend mag worden. Voor zulke situaties is een snelvouwhek de ultieme oplossing.

Soorten speedgates

De speedgates, ook wel snelvouwhekken genoemd, zijn in diverse soorten te verkrijgen. Doordat wij de speedgate zelf produceren zijn we vrij in de keuze van materiaal en afmetingen. Net als een normale schuifpoort, kunnen we de speedgate voorzien van spijlenvulling, dubbelstaafmatvulling maar ook een dichte variant behoort tot de mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijf te promoten, denk daarbij aan het terugkomen van uw bedrijfslogo in de uitvoering van het snelvouwhek.

Een speedgate kan met verschillende aandrijvingen uitgevoerd worden. Zo zijn er zij-aandrijvingen waardoor het snelvouwhek vanaf de zijkant aangedreven wordt. Een bovenaandrijving voor het aandrijven via de bovenkant en een onderaandrijving waardoor het snelvouwhek aan de onderzijde aangedreven wordt.

Om een lange levensduur te garanderen worden de speedgates thermisch verzinkt, zodat roestvorming niet mogelijk is. Daarna is het mogelijk om de speedgate af te werken in de gewenste kleurstelling, elke RAL-kleur is mogelijk.

Montage speedgates

Elke soort speedgate heeft ook weer een eigen manier van montage. Zo worden de varianten met onderaandrijving gemonteerd in een betonbak, welke door ons volledig gemaakt en gestort wordt. De variant met bovenaandrijving en zij-aandrijving hebben geen betonbak nodig en kunnen gemakkelijker gemonteerd worden.

Mocht u interesse hebben in een speedgate, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend bij u kijken om uw wensen op te nemen en uw situatie te bekijken.