Speedgates

speedgates

Speedgate poort

Een speedgate is een vouwpoort die zich snel kan openen en sluiten. U vindt dit type poort met name bij parkeergarages, industrieterreinen of andere complexen waar een waterdichte toegangscontrole essentieel is. Door het vlotte tempo waarmee de poort zich opent en sluit, wordt het ook wel een snelvouwhek genoemd. Door snel weer te sluiten na het passeren van een voertuig, kunnen onbevoegden niet zomaar een parkeergarage onder bijvoorbeeld een appartementencomplex binnendringen. Ook een speedgate op een parkeerterrein bij industrie zorgt ervoor dat indringers niet zomaar met hun auto een terrein op kunnen rijden. Ook te voet kunnen dieven niet langs of door het snelvouwhek heen.

Advies nodig? Maak meteen een afspraak

Gepersonaliseerde speedgate poort

Wij produceren uw speedgate van A tot Z in eigen beheer. Dat geeft u veel mogelijkheden op het gebied van afmetingen, materialen en RAL-kleuren. Net als bij een normale schuifpoort kunt u de speedgate ook laten uitvoeren met spijlen, een dubbelstaafmat of een dichte vulling.

Tip: maak van uw snelvouwhek een echte blikvanger door het logo van uw bedrijf in de poort te verwerken! Alles is mogelijk bij Van Klompenburg Hekwerken!

De voordelen van een speedgate

 • Supersnelle opening en sluiting van uw hek
 • Smaakvol uiterlijk van een schuifpoort
 • Onverwoestbaar en gebruiksvriendelijk

Wist u dat?

… een speedgate opent en sluit in enkele seconden?
… u uw bedrijfslogo kunt verwerken in uw speedgate?
… er voor uw snelvouwhek verschillende aandrijvingen mogelijk zijn?
… roestvorming niet mogelijk is doordat uw speedgate thermisch wordt verzinkt?

Hoe wordt mijn speedgate aangedreven?

Kiest u voor een snelvouwhek, dan kunt u kiezen uit verschillende aandrijvingen en montages.

Zij-aandrijving

Met de hulp van een zij-aandrijving wordt uw snelvouwhek vanaf de zijkant aangedreven. Voordeel van deze variant is de gemakkelijke montage, omdat er geen betonbak geplaatst hoeft te worden in het straatwerk.

Bovenaandrijving

Met bovenaandrijving kiest u voor – het woord zegt het al – een aandrijving aan de bovenkant van de speedgate. Ook heeft deze variant het voordeel dat er geen betonbak nodig is voor montage, dus er hoeft geen straatwerk uitgebroken te worden.

Onderaandrijving

Als laatste kunt u kiezen voor een speedgate met onderaandrijving. Het hek wordt in dit geval aan de onderzijde aangedreven. De onderaandrijving wordt gemonteerd in een betonbak die door ons gemaakt en gestort wordt. Deze variant is optisch de meest fraaie, omdat de aandrijving mogelijk weggewerkt is in de ondergrond.

speedgates

Speedgate kosten

De prijs van een speedgate is afhankelijk van onder andere de grootte en de uitvoering van het hekwerk. Ook het type aandrijving speelt een rol bij de prijs. Bent u op zoek naar een prijsopgaaf voor uw snelvouwhek? Neem dan contact op met één van onze vakmensen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte op maat, toegespitst op uw eisen en wensen.

Neem contact op
Speedgates, DSM-, gaashekwerken en beveiligingsinstallaties voor Remkes Food Products B.V. in Epe

Speedgates, DSM-, gaashekwerken en beveiligingsinstallaties voor Remkes Food Products B.V. in Epe

Lees meer

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  ℹ Wat is een speedgate?

  Kan ik een speedgate combineren met een toegangssysteem?

  Bieden jullie ook service en onderhoud voor speedgates?

  Waar worden speedgates vaak gebruikt?

  Wat is een snelvouwhek?