Speedgates, DSM-, gaashekwerken en beveiligingsinstallaties voor Remkes Food Products B.V. in Epe

Verscheidene hekwerken en beveiligingsinstallaties

  • Locatie: Epe
  • Type object: Bedrijfspand

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Speedgates
  • DSM-hekwerken
  • Gaashekwerken
  • Camerasystemen
  • Brandbeveiligingsinstallatie
  • Inbraakbeveiliging
  • Toegangscontrole
  • Geluid- en omroepinstallatie

Safety first!

Voor Remkes Food Products B.V. in Epe realiseerde Van Klompenburg een totaalpakket. Diverse hekwerken en beveiligingsinstallaties werden toegepast. Goede beveiliging is onmisbaar in en rondom een bedrijfspand.

Terreinafbakening middels hekwerken

Het terrein van Remkes Food Products B.V. is afgebakend met diverse hekwerken van Van Klompenburg. Wij denken graag met u mee over de beste optie voor uw terrein. Bij Remkes zijn o.a. speedgates geplaatst. Een speedgate poort is ideaal voor een snelle en veilige afsluiting van het terrein waar waterdichte toegangscontrole essentieel is. Naast de speedgates zijn spijlenhekwerken geplaatst. Een spijlenhekwerk is zeer stevig en daardoor inbraak werend.

Tot slot is gaashekwerk en dubbelstaafmathekwerk geplaatst. Gaashekwerk is een populair hekwerk dat veelzijdig is te gebruiken en daarbij een voordelige oplossing is. Dubbelstaafmathekwerk is daarentegen kostbaarder, maar ook duurzamer, steviger en van hoge kwaliteit. Een DSM-hekwerk biedt een moderne en stijlvolle oplossing voor zowel zakenpartners als particulieren. Neem contact met ons op voor advies!

Inbraakbeveiliging

Ruim 40% van de ondernemers krijgt te maken met inbraak. Inbraakbeveiliging helpt dit te voorkomen. Wij adviseren u graag over de alarminstallaties die het beste aansluiten bij de ligging van uw pand.

Toegangscontrole

Om controle te hebben over wie op welk moment toegang heeft tot het pand van Remkes, is een toegangscontrole geïnstalleerd. Toegangscontrole is een veilige, flexibele en kosteneffectieve manier om activa en werknemers te beschermen tegen ongewenste gasten. Bij een toegangscontrole systeem worden kaarten en tags uitgegeven om toegang te verlenen ​​tot gecontroleerde deuren. Deze elektronische sleutels kunnen eenvoudig worden geblokkeerd en verwijderd uit het systeem wanneer ze verloren of gestolen zijn. Personen zonder een geldige kaart, tag of pincode krijgen simpelweg geen toegang meer en staat voor een gesloten deur.

Omroepinstallatie

Daarnaast is een omroepinstallatie ingebouwd, zodat mededelingen en berichten eenvoudig kunnen worden verspreid in de verschillende ruimtes van het bedrijfspand van Remkes. Alle installaties worden op maat voor u gemaakt. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Camerasystemen

Waarom wij Remkes beveiligingscamera’s hebben aanbevolen? Camera’s verzamelen niet alleen bewijsmateriaal, maar schrikken ook af. Een mogelijke overtreder zal zijn plannen staken of een doelwit zoeken zonder camera’s. Echter storen niet alle overtreders zich aan camera’s. Juist dan zijn de daders via de camerabeelden goed te identificeren.

Brandbeveiligingsinstallatie

In uw bedrijfspand moet u maatregelen nemen voor brandpreventie en brandveiligheid. Dit is wettelijk verplicht. Met een goede brandbeveiliging worden zowel bezoekers als medewerkers beschermd. Bent u ondernemer, dan bent u verantwoordelijk voor de operationele veiligheid in het bedrijf en op de werkplekken. Laat u net als Remkes informeren over onze mogelijkheden voor een brandbeveiligings- en ontruimingsinstallatie.