Industrieel hekwerk

Industrie hekwerk

De term ‘industriehekwerk’ is een verzamelnaam van typen hekwerken die u vaak op industrieterreinen tegenkomt. Denk dan aan spijlenhekwerk, dubbelstaafmathekwerk en gaashekwerk. Deze robuuste krachtpatsers hebben vooral een functionele functie: het afschermen en beveiligen van een bedrijfspand en het omliggende terrein.

Hoogwaardige kwaliteit industrieel hekwerk

Als ondernemer wilt u ervan verzekerd zijn dat uw omheining kwalitatief is en bescherming biedt tegen onbevoegden. U kunt hiervan op aan wanneer u kiest voor een industrieel hek van Van Klompenburg hekwerken. We hebben niet alleen ijzersterke pluspunten op het gebied van de service die wij verlenen vanaf de aanvraag, maar ook op het eindproduct:

 • Alles onder één dak, van verkoop t/m oplevering
 • Kwalitatieve coating: verzinkt en één of twee lagen poedercoating
 • Kwalitatief hang- en sluitwerk
 • Goede fundering, want de palen worden in beton gestort
 • Desgewenst extra veilige afwerking, met bijvoorbeeld punten, doorlopende spijlen of schrikdraad
 • Jaarlijks onderhoud bij afname van een onderhoudscontract

Industrie hekwerk met looppoort

Een looppoort is een speciale poort voor voetgangers. Er hoeft dus geen grote draaipoort of schuifpoort geopend te worden als u te voet een terrein of tuin wilt betreden. Van Klompenburg hekwerken plaatst maatwerk looppoorten samen met het industriehek, zodat optimale privacy en veiligheid gewaarborgd blijven. Onze adviseurs gaan samen met u om tafel om een looppoort te ontwerpen die past bij de uitstraling van het hekwerk. Vervolgens wordt de poort in eigen werkplaats geproduceerd. Voor extra duurzaamheid en corrosiewering wordt de looppoort verzinkt en gecoat in de gewenste RAL-kleur.

Plaatsing en onderhoud van het hekwerk

Nadat uw hek duurzaam is geproduceerd, is het tijd voor de montage bij u op locatie. Heeft u bij Van Klompenburg beveiliging ook een vorm van beveiliging afgenomen? Dan nemen wij dit in één keer mee. Wij plaatsen industriehekwerk strak in lijn zodat u een rechte en nette afscheiding heeft. Voor en tijdens plaatsing heeft u één aanspreekpunt: wel zo prettig en overzichtelijk voor u.

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Is een industrie hekwerk duurzaam?

Onze stalen industriehekwerken zijn onderhoudsvrij en uiterst functioneel. Door hun behandeling in een zinkbad en poedercoating zijn ze bestand tegen corrosie en is de kans op roest nihil. Al meer dan 25 jaar ontwerpen en produceren wij hoogwaardige industriehekwerken op maat. Door het hele land bewijzen deze hekken al jarenlang hun degelijkheid en kwaliteit. Een industriehekwerk van Van Klompenburg is dé betaalbare en krachtige omheining voor uw bedrijventerrein. Samen met u komen wij tot een praktisch ontwerp voor uw situatie.

Liever een persoonlijke afspraak?

Voordelen industrieel hekwerk van Van Klompenburg?

 • Hoge kwaliteit op maat gemaakt
 • Ruim 25 jaar hekwerkspecialist
 • Oneindige mogelijkheden qua ontwerp
 • Uitstekende service voor, tijdens en na plaatsing

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  ℹ Wat kost industriehekwerk?

  Wat is een industrie hekwerk?

  Gelden er vaste maten voor industriehekwerk?

  Wat is het verschil tussen industriehekwerk en een industriepoort?