Dubbelstaafmathekwerken

Talloze zakelijke en particuliere toepassingen

Een staafmathekwerk is voor iedereen geschikt. Wij leveren en monteren dit voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Het is bijvoorbeeld erg geschikt als tuinafscheiding. Liever een natuurlijk groene afscheiding? Dan laat u uw staafmathekwerk simpel begroeien met bijvoorbeeld een hedera.

Van bedrijfsterreinen tot scholen

Daarnaast wordt dit soort hekwerk veel toegepast als omheining voor scholen, sportvelden en bedrijfsterreinen. Doordat het hekwerk van sterk materiaal wordt gemaakt gaat het jarenlang mee. Bovendien is de hoogte variabel tussen de 60 cm en 250 cm.

Productie en levering van uw staafmathekwerk

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst uw dubbelstaafmat hekwerk in eigen beheer. Alle kennis en kunde hebben wij al zo’n 25 jaar in huis. U heeft bij ons altijd één aanspreekpunt. Wel zo prettig voor u.

Nadat de palen en dubbelstaafmatten zijn geproduceerd, worden ze geconserveerd voor de toekomst. De palen en matten worden volbad verzinkt om roestvorming tot nihil te reduceren. Daarna kunt u, tegen een meerprijs, uw hekwerk laten poedercoaten in de RAL-kleur die u wenst. Standaard hanteren wij voor onze dubbelstaafmathekwerken de kleuren RAL 7016 (antraciet), RAL 6009 (groen) en RAL 9005 (zwart).

Spijlenhekwerk montage

Dubbelstaafmat hekwerk toegelicht

Een dubbelstaafmat hekwerk, oftewel een dsm hekwerk, is een ideale combinatie van een gaashekwerk en een spijlenhekwerk. Het verfijnde van een gaashekwerk en de robuustheid van een spijlenhekwerk.

Ontwerp uw hekwerk online

De voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk

  • Uw terrein lijkt optisch groter
  • Kindvriendelijke afscheiding
  • Bijzonder fraai uiterlijk
Staafmathekwerk

Kindvriendelijke oplossing

Een dubbelstaafmat hekwerk wordt ook wel dubbeldraads hekwerk genoemd. Dit komt doordat dit soort hekwerk wordt gemaakt van dunnen staven. Hierdoor lijkt uw tuin optisch groter. De maaswijdten zijn 20cm hoog en 5cm breed. Hierdoor is de afscheiding erg kindvriendelijk en blijft de transparantie behouden. Kortom, teveel voordelen om op te noemen.

Van Klompenburg hekwerken

Stel online uw dubbelstaafmathekwerk samen

Met onze unieke online configurator ontwerpt u in enkele stappen uw eigen dubbelstaafmat hekwerk op maat. Ontdek in enkele minuten hoe uw hekwerk eruit ziet en ontvang spoedig een vrijblijvende offerte. Heeft u liever dat wij bij u langskomen?

Maak meteen een afspraak

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Bekijk alle mogelijkheden in onze magazine

Welke stijl past het beste bij u? Laat je inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

Voor welk hekwerk op maat kiest u?

Laat het ons weten. Maak meteen een afspraak en wij komen vrijblijvend langs om u uitgebreid te adviseren.

Neem contact op