Barricadehekwerken

Barricadehekwerk plaatsen

Met een barricadehekwerk bent u optimaal beschermd tegen ongewenst in- en uitrijden, ramkraken en meer. Het hekwerk is opgebouwd uit een buizenconstructie van staanders en horizontale buizen. Omdat de staanders na elke 150 cm een obstakel vormen, ontstaat een solide constructie en is doorrijden onmogelijk. Dit maakt het lage hekwerk van staal een ideale omheining voor bijvoorbeeld bedrijfspanden en autodealers. Ook woningen langs een drukke weg of tegenover een kruispunt kunnen zich extra beveiligen met een laag barricadehek. De kans op doorrijden bij een ongeluk wordt zo drastisch verkleind.

Laag, stalen hekwerk met doorgang

Uiteraard is het van belang dat het barricadehek op één of meerdere plekken een doorgang heeft. Zo kunt u het terrein betreden of verlaten met een fiets of voertuig. Dankzij een schuifbuisconstructie of barricadeschuifpoort kunnen op iedere gewenste plek in uw lage hekwerk doorgangen worden gecreëerd. Wilt u een doorgang die groter is dan 150 cm? Dan kan deze worden afgesloten met een schuifbuis die beveiligd is tegen doorzagen. Kiest u voor een barricadeschuifpoort, dan wordt deze uitgevoerd met lichter materiaal dan een regulier barricadehek. Deze schuifpoort kan desgewenst automatisch worden aangedreven, zodat u de auto niet uit hoeft om het terrein te kunnen betreden. Wij adviseren u graag bij uw persoonlijke situatie.

Anti ramkraak hek: verwijderen onmogelijk

Goede beveiliging tegen ramkraken is één van de belangrijkste redenen voor de aanschaf van een barricade hekwerk. De stalen kokers zijn uitgevoerd met hoge kwaliteit, zwaar staal. Bovendien worden de staanders (met een doorsnede van 90 mm) stevig verankerd in de grond en aangestort met beton. De horizontale buis die de staanders verbindt, wordt binnenin verzekerd. Verwijdering is daarom niet mogelijk.

Is er in uw situatie geen risico op ramkraken en/of doorrijden? Dan kan er gekozen worden voor een stalen hekwerk van minder zware materialen. De professionals van Van Klompenburg Hekwerken kijken graag met u mee naar uw situatie. Zo vindt u altijd een oplossing op maat, zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Maak een afspraak
plantsoenhekwerk

Montage van uw barricadehek

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst al haar hekwerken in eigen beheer. Een gerust gevoel voor u, want we hebben al meer dan 25 jaar alle kennis en kunde in huis. Bovendien heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt, zodat u gemakkelijk kunt overleggen en uw wensen met ons door kunt spreken. Wenst u naast uw barricade hek ook beveiligingssystemen op maat? Bekijk dan de mogelijkheden die Van Klompenburg Beveiliging u biedt.

De voordelen van barricadehekwerken

 • Simpel, effectief en functioneel
 • Doorrijden is onmogelijk
 • Doorgangen op iedere gewenste plek mogelijk
 • Hekwerken op maat
 • Behoud het open karakter van uw terrein
hekwerken op maat

Stel online uw barricadehekwerk samen

Binnen enkele minuten uw barricadehekwerk op maat samenstellen? Bij Van Klompenburg kan het! Gebruik daarvoor onze online configurator. In slechts een paar eenvoudige stappen bouwt u uw eigen hekwerk op maat, volledig volgens uw persoonlijke wens. Vervolgens bekijkt één van onze professionals uw ontwerp en ontvangt u op korte termijn een vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Ga naar de configurator

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  ℹ Waar wordt een barricadehekwerk geplaatst?

  Is een barricadehekwerk hufterproof?

  Kan er een doorgang gemaakt worden in mijn barricadehek?

  Van welk materiaal wordt een barricadehekwerk gemaakt?

  Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

  Bekijk alle mogelijkheden in ons magazine

  Welke stijl past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

   Neem contact op

   Barricadehekwerk laten maken en monteren door Van Klompenburg Hekwerken? Laat het ons weten. Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u.

   Plan uw vrijblijvende afspraak