Barricadehekwerken

Uw barricadehekwerk optimaal verankerd

Met een barricadehekwerk bent u optimaal beschermd tegen ongewenst
in- en uitrijden, ramkraken en meer. Het hekwerk is opgebouwd uit een buizenconstructie van staanders en horizontale buizen. Doordat op iedere 150cm de staanders een obstakel vormen, is doorrijden onmogelijk.

Doorgang op iedere gewenste plek

Met een schuifbuisconstructie of barricadeschuifpoort kunnen op iedere gewenste plek in uw hekwerk doorgangen worden gecreëerd. Doorgangen die groter zijn dan 150cm kunnen worden afgesloten met een schuifbuis, die tegen doorzagen is beveiligd. Kiest u voor een barricadeschuifpoort, dan kiest u voor lichter materiaal. Zo’n schuifpoort kan desgewenst automatisch worden aangedreven. Wij adviseren u graag wat bij uw situatie past.

Verwijderen onmogelijk

Bovendien zijn deze staanders (90mm doorsnede) stevig verankerd en aangestort met beton. De horizontale buis die de staanders verbindt, wordt binnenin verzekerd. Verwijdering is niet mogelijk.

Is er in uw situatie geen risico op ramkraken en/of doorrijden? In zo’n geval kan Van Klompenburg Hekwerken een barricadehekwerk plaatsen van minder zware materialen.

Montage van uw barricadehekwerk

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst alles in eigen beheer. Alle kennis en kunde hebben wij al meer bijna 25 jaar in huis. Wel zo prettig voor u tijdens de montage. U heeft bij ons altijd één aanspreekpunt. Wenst u ook beveiliging naast uw hekwerk op maat? Bekijk de mogelijkheden die Van Klompenburg Beveiliging u biedt.

Maak een afspraak

De voordelen van barricadehekwerken

  • Simpel, effectief en functioneel
  • Doorrijden is onmogelijk
  • Doorgangen op iedere gewenste plek mogelijk
hekwerken op maat

Stel online uw barricadehekwerk samen

Wilt u binnen enkele minuten uw barricadehekwerk op maat samenstellen. Dit kan met onze online configurator. In slechts enkele eenvoudige stappen bouwt u uw eigen hekwerk op maat. Vervolgens ontvangt u snel een vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Ga naar de configurator

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

ℹ Waar wordt een barricadehekwerk geplaatst?

Is een barricadehekwerk hufterproof?

Kan er een doorgang gemaakt worden in mijn barricadehek?

Van welk materiaal wordt een barricadehekwerk gemaakt?

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Bekijk alle mogelijkheden in ons magazine

Welke stijl past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

Neem contact op

Barricadehekwerk laten maken en monteren door Van Klompenburg Hekwerken? Laat het ons weten. Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u.

Plan uw vrijblijvende afspraak