Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Onze werkwijze

Kwaliteit, vakmanschap, maatwerk en service staan bij Van Klompenburg Hekwerk voorop. Onze overtuiging is dat u veilig, onbezorgd én in vrijheid moet kunnen werken en wonen. Dat ziet u ook terug in onze werkwijze. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf is het mogelijk om snel, adequaat en vakkundig te kunnen handelen.

Inventarisatie

Dit begint al bij ons eerste gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen. Daarbij gaan wij uit van uw wensen. Samen met u bepalen we wat de beste oplossing is voor uw situatie. Tijdens de offerteaanvraag wordt u op de hoogte gebracht en gehouden van de gemaakte afspraken. Ook tijdens het produceren van uw opdracht kunt u op de hoogte gehouden worden of komen kijken in de werkplaats.

Ontwerp

Uw situatie en wensen worden vertaald in een concepttekening, eventueel in 3D uitgevoerd. Zo weet u exact hoe uw sierpoort of sierhekwerk er uit komt te zien. Deze tekeningen zijn de basis voor het verdere proces. Als de tekeningen uw wensen duidelijk vertalen wordt er een offerte opgesteld. Van daaruit wordt het productieproces gestart.

Productieproces

Doordat wij beschikken over een eigen productiefaciliteit, zijn we zeer nauw betrokken bij het productieproces. Zo kunnen we uw wensen het beste vertalen in het product met de kwaliteit die u van ons mag verlangen.

Montage

Wij beschikken over eigen montagemedewerkers, die elk product vakkundig bij u komen plaatsen. Doordat wij dit in eigen beheer uitvoeren, kunnen we de montage verrichten zoals u wenst.

Installatie

De diverse systemen en oplossingen die wij in ons pakket aanbieden worden door erkende monteurs geïnstalleerd. Door het periodiek volgen van diverse cursussen en trainingen hebben zij de kennis om elk systeem volledig naar uw wens te installeren.

Kwaliteit

Bij Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging geloven wij in kwaliteit en in onze werkwijze. Ook na de verkoop en plaatsing zijn wij er voor u. U heeft de mogelijkheid om een onderhoudscontact af te sluiten voor uw systemen. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan zijn wij goed bereikbaar om u snel van dienst te kunnen zijn.

24-uurs service

Onze service afdeling is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor het oplossen van uw storingen of problemen.

 

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij komen graag, vrijblijvend, langs om de mogelijkheden te bespreken.