Onze werkwijze

In 5 stappen een hekwerk of poort op maat

Ons vakmanschap en service ziet u terug in onze werkwijze. Wij leveren uw product van hoge kwaliteit op maat. Mede door de korte lijnen binnen ons bedrijf is de snelle en vakkundige levering mogelijk.

1. Inventarisatie van uw wensen

Tijdens het eerste gesprek luisteren wij goed naar uw wensen en situatie. Samen met u bepalen we wat de beste oplossing is voor uw situatie. We houden hierin rekening met uw persoonlijke wensen, budget en meer. Dit alles is volledig vrijblijvend.

onze werkwijze

2. Ontwerp en offerte

Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een concepttekening, eventueel in 3D uitgevoerd. Zo krijgt u een levendig beeld van uw sierpoort of sierhekwerk. Deze tekeningen vormen de basis voor het verdere proces. Is de tekening volledig naar uw zin? Dan ontvangt u een offerte.

3. Productie van uw hekwerk of sierpoort

Nadat u de offerte heeft goedgekeurd en getekend, gaan wij aan het werk voor u. Wij produceren alles in eigen beheer. Hierdoor zitten wij er bovenop en kunnen wij uw wensen uiterst nauwkeurig vertalen naar een mooi product.

plaatsing op locatie

4. Montage en installatie

Onze monteurs en/of installateurs komen uw product leveren en plaatsen. Ook dit voeren wij uit in eigen beheer. Wij verrichten de montage zoals u dat wenst. Heeft u een hekwerk met poortaandrijving gekocht bij ons? Een automatische garagedeur? Ook dit verzorgen wij vakkundig. Onze monteurs volgen met regelmaat cursussen en bijscholing, zodat zij alle systemen probleemloos voor u installeren.

5. De oplevering van uw project

Nadat de monteurs klaar zijn met het monteren van uw hekwerk, sierpoort of ander product, vindt de oplevering plaats. Onze vakmensen presenteren u het afgewerkte project. Heeft u een systeem met toegangscontrole aangeschaft? Hier krijgt u dan uitgebreid uitleg over.

Onze service gaat verder

Wij staan 100% achter onze kwaliteit en werkwijze. Daarom zijn wij er voor u, ook nadat uw project is opgeleverd. Mochten er, ondanks de nauwkeurigheid van onze medewerkers problemen ontstaan, kunt u dit bij ons melden. Wij lossen het snel voor u op. Onze service afdeling is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor het oplossen van uw storingen of problemen.

Periodiek onderhoud

Wilt u na plaatsing een onderhoudscontract afsluiten voor uw systemen? Dit is mogelijk. Hiervoor bieden wij talloze oplossingen. Voor iedere wens hebben wij mogelijkheden.

Benieuwd? Lees meer

Bekijk onze bedrijfsvideo!