Zakelijk

Hekwerk of poort op maat voor uw bedrijf

Op zoek naar een veilige, duurzame omheining voor uw terrein? Een duurzame en veilige oplossing bedrijfsterrein af te sluiten? Ongewenste bezoekers weren?

Van Klompenburg Hekwerken staat voor u klaar. Wij leveren professionele hekwerken in alle soorten en maten. Maak meteen een afspraak en vertel ons uw persoonlijke wens.

Maak een afspraak

Waarom een hekwerk of poort van Van Klompenburg?

  • Smaakvolle eerste indruk van uw bedrijf
  • Veilige en robuuste afscheiding
  • Exact naar uw wens op maat gemaakt
  • Uw hekwerk of poort gaat levenslang mee
  • Eenvoudig ongewenste bezoekers buiten houden

Weet u wat u wilt?

Ga dan meteen naar onze online configurator. Hier stelt u binnen enkele stappen uw hekwerk op maat samen. U laat enkele gegevens achter en ontvangt snel een offerte in uw mailbox. Liever persoonlijk contact? Maak dan een afspraak. Wij komen vrijblijvend bij u langs op locatie.

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Welk hekwerk past bij u?

Wij bieden talloze mogelijkheden voor uw hekwerk. Bent u op zoek naar een voordelige oplossing en is in uw geval inbraakwering minder van belang? Dan is een gaashekwerk een goede optie.

Is doorrij beveiliging voor u belangrijk? Kies dan een barricade hekwerk, waarbij ongewenst inrijden onmogelijk is. Een sierhekwerk wordt door ons veel toegepast in de particuliere sector, maar is zeker een smaakvolle optie voor uw bedrijf.

Ideale afscheiding voor uw terrein

Een dubbel staafmathekwerk is een combinatie van een gaashekwerk en een spijlenhekwerk. Het verfijnde van een gaashekwerk en de robuustheid van een spijlenhekwerk is ideaal voor uw bedrijfsterrein.

Veiligheid hoogste prioriteit

Veiligheid en het beschermen van uw bedrijfseigendommen is misschien wel de hoogste prioriteit, als u een hekwerk op maat en/of poort op maat wilt realiseren. Optimale ruimte voor uw bezoekers om te parkeren en draaien en ongenode bezoekers buiten houden zijn een must.

Uw terrein afsluiten met een slagboom? Ook een intercomsysteem behoort tot de mogelijkheden bij Van Klompenburg Hekwerken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Zusterbedrijf in beveiliging

Daarnaast kunt u uw poort op maat uitbreiden met verschillende vormen van beveiliging. Denk hierbij aan cameratoezicht, hekwerkbeveiliging, kentekenherkenning en meer. Wij werken nauw samen met ons zusterbedrijf Van Klompenburg Beveiliging, waardoor wij u een totaalpakket kunnen bieden van een hekwerk, een poort en beveiliging.

Ga naar Van Klompenburg Beveiliging

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Alles op maat bij Van Klompenburg

Welk soort hekwerk u ook kiest, alles wordt op maat voor u gemaakt. Passend bij uw bedrijfscultuur en huisstijl, indien u dat wenst. Uiteraard houden wij rekening met al uw wensen op het gebied van techniek en vormgeving.

Naast het ontwerpen en realiseren van hekwerken toegangspoorten doen wij meer. Authentieke scharnieren, leuningen, een balustrade hekwerk, ambachtelijk hang- en sluitwerk, niets is ons te gek. Heeft u al een bestaand hekwerk? Desgewenst breiden wij dit probleemloos voor u uit in dezelfde stijl. Ook staan wij voor u klaar bij herstelwerkzaamheden aan uw hekwerk of toegangspoort.

Onze werkwijze

Wij schetsen, ontwerpen, produceren en plaatsen alle soorten hekwerken en toegangspoorten, zowel standaard als op maat gemaakt. Ook verzorgen wij metselwerken, constructies van ijzer, hout of beiden.

Wilt u uw bedrijfsterrein extra beveiligen? Dan biedt Van Klompenburg Beveiliging, ons zusterbedrijf, talloze mogelijkheden. Wij werken nauw samen met dit zusterbedrijf, waardoor u gedurende het proces slechts één aanspreekpunt heeft. Wel zo duidelijk voor u.

Onze bekwame ontwerpers vertalen uw situatie in een concept, die naar wens naar 3D wordt vertaald. Zo ziet u het precieze resultaat. Als het ontwerp en de offerte naar uw zin zijn, starten wij met de productie van uw hekwerk op maat.

Meer weten over onze werkwijze?

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat