Tourniquets

Tourniquets, draaikruizen voor gedoseerde toegang

Tourniquets ofwel draaikruizen voor gedoseerde toegang, u kent ze wel. Ze worden veel toegepast voor een veilige en constante doorgang bij zwembaden, supermarkten, pretparken, bedrijfsgebouwen en meer. Kortom, als veel personen tegelijk een veilige doorgang nodig hebben, is een tourniquet, oftewel een draaitrommel, ideaal.

Een persoonlijke touch

Wat denkt u van een gepersonaliseerde tourniquet? Doordat wij alle tourniquets in eigen beheer produceren, kunnen wij dit voor u verzorgen. Behalve dat wij alle soorten, maten en hoogten tourniquets kunnen maken, kunnen wij ze graveren of bestickeren voor u. Wij maken het zo persoonlijk als u wenst.

Automatische toegang

Geef uw gasten een gevoel van vrijheid door een automatische tourniquet. Op verschillende manieren kunt u uw tourniquet een open-commando geven, zoals met een pasje. De elektromagneten, die normaal voor afsluiting zorgen, worden dan ontgrendeld waardoor het hek draaibaar is.

Neem contact op

De voordelen van een tourniquet draaihek

  • Snelle en veilige doorgang
  • Automatische bediening voor een gastvrij gevoel
  • Veel mensen in korte tijd naar binnen
Ja, dit wil ik ook!
tourniquet

Veiligheid voorop

Meestal wordt ervoor gekozen om één persoon tegelijk door te laten bij een draaikruis hek. Maar dit is uiteraard aan te passen naar uw wensen. Bij ons staat veiligheid voorop. Onze tourniquets zijn veilig, waardoor er geen bezoekers bekneld raken.

Specialist in toegangscontrole vraag hier uw advies gesprek aan

Neem contact met mij op

Vrijblijvend advies op maat?

Van Klompenburg Hekwerken biedt u tourniquets op maat voor gedoseerde toegang. Vraag meteen online een offerte aan. Liever persoonlijk contact? Bel ons en wij komen graag bij u langs.

Maak meteen een afspraak