Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Tourniquets

Tourniquets worden vaak toegepast bij situaties waar een veilige en constante doorgang noodzakelijk is. De tourniquets, ook wel draaitrommels genoemd, worden vaak gebruikt bij zwembaden, supermarkten, pretparken, bedrijfsgebouwen en andere locaties waar veel personen op een veilige manier doorgang moeten vinden.

Soorten tourniquets

Doordat wij de tourniquets in eigen beheer produceren kunnen wij een tourniquet ontwerpen volledig naar de wensen en situatie die u voor ogen heeft. Zo kan er gebruik worden gemaakt van diverse materialen, zoals RVS, glas of hout. Om de tourniquets een persoonlijke touch mee te geven is er ook de mogelijkheid om de draaitrommels te voorzien van gravering of bestickering. Onze tourniquets kunnen in allerlei soorten en maten geproduceerd worden, zowel in hoge en lage varianten kunnen wij u voorzien.

Werking

De draaitrommels zijn voorzien van elektromagneten welke bekrachtigd zijn in gesloten toestand. Op het moment dat er een pasje aangeboden wordt of op een andere manier een opencommando gegeven wordt, zullen de elektromagneten vrijgegeven worden. Veelal kiest men er voor om per keer één persoon door te laten, maar dit is ook aan te passen zodat er per commando bijvoorbeeld twee personen door de tourniquet mogen. Bij ons staat veiligheid voorop, vandaar dat we gebruik maken van ingebouwde veiligheidssystemen welke er voor zorgen dat er geen beknelling kan plaatsvinden.

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging bied u draaitrommels op maat. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.