Tourniquet draaideur

tourniquet

Wat is een tourniquet draaideur?

Een tourniquet draaideur is een geavanceerd toegangssysteem dat ontworpen is voor optimale controle en beveiliging in diverse omgevingen voor zowel voetgangers als fietsers.
Tourniquetdeuren ofwel draaikruizen zijn voor gedoseerde toegang, u kent ze wel. Het zijn meestal verticaal geplaatste draaiende elementen, die bewegen om zo toegang te verlenen en of te beperken. Zo kan meer gecontroleerd de toegang worden verleend. 

Een tourniquet draaideur wordt veel toegepast voor een veilige en constante doorgang bij bijvoorbeeld zwembaden, supermarkten, pretparken, bedrijfsgebouwen en meer zakelijke doeleinden. Kortom, als er een stroom van mensen een veilige doorgang nodig heeft, is een tourniquetdeur, oftewel draaihek ideaal.

Neem contact op

Voordelen van een tourniquet draaideur

Als specialist in toegangscontroles, zijn wij ervan overtuigd dat een tourniquet draaideur bij zal dragen aan een veilige en efficiënte toegangsregeling. Door onze kennis en ervaring weten we hoe de tourniquetdeur moet passen bij de specifieke behoefte van de omgeving. Tourniquet draaideuren bieden een scala aan voordelen, variërend van gebruiksgemak tot geavanceerde toegangscontrole. Hier zijn de voordelen uitgebreid en puntsgewijs beschreven: 

  • Snelle en veilige doorgang, essentieel voor locaties waar een strikte toegangscontrole vereist is.
  • Automatische bediening voor een gastvrij gevoel en gebruikersgemak
  • Minimale wachttijd, veel mensen in korte tijd naar binnen
  • Aanpasbaar aan diverse omgevingen, door hun veelzijdigheid kunnen tourniquet draaideuren worden aangepast aan diverse omgevingen, zoals kantoren, winkelcentra, of industriële complexen.

Geef uw gasten een gevoel van veiligheid door een automatische tourniquetdeur. Op verschillende manieren kunt u uw tourniquet een open-commando geven, zodat je een automatische draaideur krijgt, zoals met een paslezer. De elektromagneten, die normaal voor afsluiting zorgen, worden dan ontgrendeld waardoor het hek draaibaar is.

Het implementeren van een tourniquet draaideur van hoge kwaliteit, biedt niet alleen voordelen op het gebied van toegangscontrole maar verbetert ook de algehele ervaring voor bezoekers door het bieden van veiligheid.

Ja, dit wil ik ook!

Wat kost een tourniquet draaideur?

Wilt u een tourniquet, draaideur ofwel een draaihek kopen, maar bent u benieuwd naar de kosten? De prijzen van een tourniquetdeur varieert op basis van diverse onderstaande factoren:

  • Automatische draaideur -> welke automatisering zou u willen, denk aan een paslezer, cijfercode of dat er toegang verleent kan worden met een tag.
  • Gepersonaliseerde tourniquet draaihek -> Doordat wij alle tourniquets in eigen beheer produceren, kunnen wij dit voor u verzorgen. Behalve dat wij alle soorten, maten en hoogten tourniquets kunnen maken, kunnen wij ze graveren voor u. Wij maken het zo persoonlijk als u wenst.
  • Verlichting -> het is mogelijk om uw tourniquetdeur uit te breiden met verlichting.
  • Voetgangers toegang of eventueel een fietsers toegang erbij.

Bij Van Klompenburg Hekwerken streven we ernaar om op maat gemaakte tourniquet toegangssystemen te bieden die passen binnen specifieke behoeften. Omdat elk project uniek is, bespreken we graag persoonlijk uw wensen om een passende offerte te kunnen bieden. Maak daarom ook een afspraak met een van onze verkoopadviseurs, om uw wensen te bespreken.

Als specialist toegangscontrole en hekwerken bieden we ook andere toegangscontrole systemen aan, denk hierbij bijvoorbeeld aan: geavanceerdeintercomsystemen voor directe communicatie, kentekenherkenning voor naadloze identificatie, slagbomen voor het reguleren van verkeersstromen. Onze expertise breidt zich ook uit naar industrie poorten en industrie hekwerken, om zo nog meer tegemoet te komen aan uw behoeftes.

Maak een afspraak

Specialist in toegangscontrole vraag hier uw advies gesprek aan

Neem contact met mij op

Wat is een tourniquet?

Kan de tourniquet automatisch bediend worden?

Vrijblijvend advies op maat?

Van Klompenburg Hekwerken biedt u tourniquets op maat voor gedoseerde toegang. Vraag meteen online een offerte aan. Liever persoonlijk contact? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Maak meteen een afspraak