Houten poorten

Houten poort op maat

Houten poorten winnen steeds meer terrein in de wereld van toegangspoorten. Het gebruik van hout voegt een uniek karakter toe aan elke poort en brengt een natuurlijke, tijdloze uitstraling die de entree van elk huis verrijkt. Onze automatische houten poorten worden in eigen beheer voor u op maat vervaardigd. U heeft keuze uit verschillende modellen, houtsoorten en typen poorten. In overleg met u maken wij een ontwerp van uw poort op maat, passend bij uw wensen en woonstijl. Om een duidelijk beeld te schetsen krijgt u eerst een vrijblijvende prijsopgave.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor een houten poort

Een houten poort voegt een charme toe aan elke woning en of u nu kiest voor een houten poort modern of een houten poort landelijk, we kunnen diverse mogelijkheden bieden om uw entree mooier te maken. Een dubbele houten poort vormt een prachtige entree die zowel elegantie als stijl uitstraalt. De unieke eigenschappen van hout dragen bij aan een duurzame en natuurlijke uitstraling van uw woning, waardoor een warm en uitnodigend karakter wordt gecreëerd.

Bij Van Klompenburg Hekwerken staan we voor vakmanschap en kwaliteit. Daarom werken we exclusief met hoogwaardige hardhoutsoorten zoals NobelWood, Padoek, Red Cedar en Bankirai, die niet alleen duurzaam zijn maar ook een prachtige uitstraling hebben.


Stalen poort met hout

Houten poorten vallen bij veel mensen in de smaak. Maar een volledig houten poort heeft ook nadelen. In tegenstelling tot metaal, gaat hout niet alleen werken door temperatuurverschillen, maar ook door vocht. In de zomer zal hout krimpen en in de winter zal het uitzetten. Van Klompenburg Hekwerken als hekwerkspecialist streeft ernaar dat u jarenlang plezier heeft van uw droompoort. 

We bieden u daarom een fraaie oplossing met het beste van twee werelden: een stalen poort met houtvulling. Het stalen frame is tegen alle weersomstandigheden bestand en houdt het hout op de juiste plaats en zorgt ervoor dat het de werking van hout tegengaat. De houten planken blijven daardoor in perfecte staat en vervormen niet door de weersomstandigheden. De plaatstalen poeren waaraan de poortvleugels bevestigd zijn, geven een moderne uitstraling. U kunt deze laten afwerken in een RAL-kleur naar keuze. Kortom: een sierlijke oplossing voor een houten poort.

Vrijblijvend informatie opvragen

Houten poort voor de tuin

Een houten poort tuin is een mooie toevoeging aan elke buitenruimte, waarbij functionaliteit en stijl samenkomen. Een houten tuinpoort straalt natuurlijke elegantie en duurzaamheid uit en biedt tegelijkertijd privacy en bescherming voor uw tuin. Of het nu gaat om een charmante cottage-uitstraling of een meer eigentijds ontwerp, een houten tuinpoort vormt de perfecte omlijsting voor uw tuin, waardoor een uitnodigende entree ontstaat die de schoonheid van de natuur accentueert. Met zorgvuldig geselecteerd hout en aandacht voor detail creëren wij bij Van Klompenburg Hekwerken houten tuinpoorten op maat die de sfeer en uitstraling van uw buitenruimte versterken.

Ontwerp uw houten poort op maat

Houten poort op de oprit

Houten poort op de oprit is niet alleen een mooie toevoeging aan je buitenruimte, maar biedt ook een privacy aspect en een extra beveiliging laag. Of het nu gaat om een robuuste dubbele poort hout op de oprit of een enkele poort hout. Het beschermd de entree tot uw huis. Onze houten poorten elektrisch geven u als bewoner zelf de bediening over uw eigen entree. 

Kijkend naar welke poort past bij u oprit hebben we bij Van Klompenburg een uitgebreide collectie, neem bijvoorbeeld ook een kijkje bij onze sierpoorten, houtlook poorten, prefab poorten of lamellen poorten

Uw houten poort wordt volledig op maat gemaakt naar uw wensen en behoeften, denk bijvoorbeeld aan de verschillende opties die mogelijk zijn om uw houten poort zo persoonlijk mogelijk te maken en die ook volledig de stijl van uw poort bepalen, houtsoort, kleur hout, breedte houtlatten en type poeren voor de fundament van uw poort. Een sierhekwerk zal uw entree naast de houten poort ook compleet maken, neem zeker ook een kijkje bij onze collectie.

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Kosten van een houten poort

Wilt u een houten poort kopen, maar bent u benieuwd naar de prijzen? Houten poort prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren die een rol spelen:

Afmetingen
Houtsoort
Elektrische aandrijving
Type poeren
Extra opties: intercom, inbouwbrievenbus, huisnummer 

Vanwege al die verschillende keuzes kan de prijs van een houten poort sterk uiteenlopen. We adviseren u daarom om uw gegevens achter te laten in het contactformulier, zodat we een offerte op maat voor u kunnen maken. Ook kunt u onze online configurator invullen, zodat u al uw wensen en eisen alvast op papier heeft staan. Eén van onze professionals neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.


Montage van uw houten poort

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst hekwerken op maat en poorten op maat. Als hekwerkspecialist hebben we dan ook alle kennis en kunde al meer dan 25 jaar in huis. Ieder model houten poort kunnen wij leveren; desgewenst met poortautomatisering voor extra gebruiksgemak.

In hoofdlijnen kunnen houten poorten op twee manieren worden bevestigd: aan gemetselde poeren of aan stalen palen of kolommen. Als alternatief hebben we ook de keuze voor een houtlook poort, dit is een volledige stalen poort, maar wel met de uitstraling van hout. 

Welke optie u ook kiest, Van Klompenburg Hekwerken verzorgt dit allemaal zelf. Wel zo prettig voor u: één contactpersoon die van uw persoonlijke situatie op de hoogte is. Onze monteurs volgen met regelmaat cursussen en hebben veel ervaring, zodat zij zowel de poort als eventuele elektronische systemen probleemloos voor u installeren. Na de installatie doorlopen ze met u alle stappen om het hek goed te kunnen bedienen. Heeft u een systeem met toegangscontrole aangeschaft? Dan legt de monteur u uiteraard uitgebreid uit hoe dit werkt. Naderhand nog vragen? 

Neem dan gerust contact op met Van Klompenburg!

Neem contact op
Moderne houten poorten – Doetinchem

Moderne houten poorten – Doetinchem

Lees meer
Stalen poort met houtvulling – Leiden

Stalen poort met houtvulling – Leiden

Lees meer
Houten poorten met duurzaam NobelWood

Houten poorten met duurzaam NobelWood

Lees meer
Houten poort elektrisch – Reeuwijk

Houten poort elektrisch – Reeuwijk

Lees meer
Houten vouwpoort – Hendrik-Ido-Ambacht

Houten vouwpoort – Hendrik-Ido-Ambacht

Lees meer
Stalen poort met houtvulling – Schelluinen

Stalen poort met houtvulling – Schelluinen

Lees meer

ℹ Wat is het nadeel van een houten poort?

Wat is de prijs van een houten poort?

Wij staan voor u klaar

Wilt u een houten poort laten ontwerpen op maat? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Meteen een offerte op maat? Vul dan onze online configurator in.

Neem vrijblijvend contact met ons op