Houten poorten

Elektrische poort met hout

Uw landelijke woning naar een hoger niveau tillen? Een houten inrijpoort heeft een natuurlijke en chique uitstraling. Van Klompenburg hekwerken is gespecialiseerd in automatische houten toegangspoorten. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit hardhout zoals NobelWood, Padoek, Red Cedar, Bankirai en meer.

Houten toegangspoort landelijk of modern

Onze automatische houten poorten worden in eigen beheer voor u op maat vervaardigd. U heeft keuze uit verschillende modellen, houtsoorten en typen poorten. In overleg met u maken wij een ontwerp van uw poort op maat, passend bij uw wensen en woonstijl. Om een duidelijk beeld te schetsen krijgt u eerst een vrijblijvende prijsopgave en een 3D-tekening. Op deze manier krijgt u een levensecht beeld van uw houten poort.

Offerte aanvragen

Stalen poort met hout

Houten poorten zijn smaakvol en vallen esthetisch goed in de smaak. Echter heeft een volledig houten poort ook nadelen. In tegenstelling tot metaal, gaat hout niet alleen werken door de temperatuurverschillen maar ook door vocht. In de zomer zal hout krimpen en in de winter zal hout gaan uitzetten. Dit kan leiden tot ongelijke spleten tussen de houten planken.

Van Klompenburg Hekwerken streeft ernaar dat u jarenlang plezier heeft van uw droompoort en biedt u daarom een fraaie oplossing: de stalen poort met houtvulling. Het stalen frame is tegen alle weersomstandigheden bestand en houdt het hout op de juiste plaats. De houten planken blijven daardoor in perfecte staat en vervormen niet door de weersomstandigheden. De plaatstalen poeren waaraan de poortvleugels bevestigd zijn, geven een moderne uitstraling. Kortom, een sierlijke oplossing voor een houten poort.

Houten poorten prijzen 

De prijs van een houten poort is afhankelijk van verschillende afwegingen zoals:
➤ Afmetingen
➤ Houtsoort
➤ Elektrische aandrijving
➤ Type poeren
➤ Extra opties: intercom, inbouwbrievenbus, huisnummer

Benieuwd naar de exacte prijs? Laat uw gegevens achter in het contactformulier onderaan deze pagina en wij maken een offerte voor u.

Montage van uw houten poort 

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst alle inrijpoorten en hekwerken in eigen beheer. Alle kennis en kunde hebben wij al bijna 25 jaar in huis. Ieder model houten poort kunnen wij leveren. Desgewenst met poortautomatisering. Op deze manier ervaart u het gemak van een elektrische poort van hout en staal.

In hoofdlijnen kunnen houten poorten op twee manieren worden bevestigd. Aan gemetselde poeren of aan stalen palen of kolommen. Voor welke optie u ook kiest, Van Klompenburg Hekwerken verzorgt dit allemaal zelf. Wel zo prettig voor u. Daardoor hebt u voor en tijdens de montage één contactpersoon.

Als de dag van de montage is aangebroken, komen onze hekwerkmonteurs bij u langs om uw houten poort vakkundig te plaatsen. Onze monteurs volgen met regelmaat cursussen en bijscholing, zodat zij alle systemen probleemloos voor u installeren. Onze vakmensen presenteren u na de installatie het afgewerkte project. Heeft u een systeem met toegangscontrole aangeschaft? Hier krijgt u dan uitgebreid uitleg over.

Ontwerp uw houten poort op maat
Stalen poort met houtvulling – Leiden

Stalen poort met houtvulling – Leiden

Lees meer
Houten poorten met duurzaam NobelWood

Houten poorten met duurzaam NobelWood

Lees meer
Houten poort elektrisch – Reeuwijk

Houten poort elektrisch – Reeuwijk

Lees meer
Houten vouwpoort – Hendrik-Ido-Ambacht

Houten vouwpoort – Hendrik-Ido-Ambacht

Lees meer
Stalen poort met houtvulling – Schelluinen

Stalen poort met houtvulling – Schelluinen

Lees meer
Houten draaipoorten met zwart frame

Houten draaipoorten met zwart frame

Lees meer

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

ℹ Wat is het nadeel van een houten poort?

Wat is de prijs van een houten poort?

Wij staan voor u klaar

Wilt u een houten poort laten ontwerpen op maat? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Meteen een offerte op maat? Vul dan onze online configurator in.

Neem vrijblijvend contact met ons op