Houten poorten

Elektrische poort met hout

Uw landelijke woning naar een hoger niveau tillen? Een houten inrijpoort heeft een natuurlijke en chique uitstraling. Van Klompenburg Hekwerken is gespecialiseerd in automatische houten toegangspoorten. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit hardhout, zoals NobelWood, Padoek, Red Cedar en Bankirai.

Offerte aanvragen

Houten toegangspoort landelijk of modern

Onze automatische houten poorten worden in eigen beheer voor u op maat vervaardigd. U heeft keuze uit verschillende modellen, houtsoorten en typen poorten. In overleg met u maken wij een ontwerp van uw poort op maat, passend bij uw wensen en woonstijl. Om een duidelijk beeld te schetsen krijgt u eerst een vrijblijvende prijsopgave en een 3D-tekening. Op deze manier krijgt u een levensecht beeld van uw houten poort.

Welk hout gebruiken jullie voor poorten?

De keuze voor een hoogwaardige houtsoort ligt in eerste instantie bij u als klant. Vindt u een red cedar-afwerking schitterend of wilt u juist dunne latjes van ThermoWood? Als de beslissing genomen is, gaan we graag aan de slag met een ontwerp op maat. Bij de keuze van hout houden wij rekening met duurzaamheid en een lange levensduur. Een poort staat immers in weer en wind, dus het is van belang dat het materiaal deze elementen goed kan weerstaan. Eén van de nieuwste trends is het gebruik van duurzaam, Europees (hard)hout. Dit hout heeft een speciaal verduurzamingsproces ondergaan waardoor het enorm sterk is en dezelfde eigenschappen heeft als tropisch hardhout. Het komt echter gewoon van ons eigen continent, dus het heeft geen wereldreis af moeten leggen voordat het op uw terrein geplaatst wordt!

Vrijblijvend informatie opvragen

Stalen poort met hout

Houten poorten vallen esthetisch bij veel mensen in de smaak. Maar een volledig houten poort heeft ook nadelen. In tegenstelling tot metaal, gaat hout niet alleen werken door temperatuurverschillen, maar ook door vocht. In de zomer zal hout krimpen en in de winter zal het uitzetten. Dit kan leiden tot ongelijke spleten tussen de houten planken. Van Klompenburg Hekwerken streeft ernaar dat u jarenlang plezier heeft van uw droompoort. We bieden u daarom een fraaie oplossing met het beste van twee werelden: een stalen poort met houtvulling. Het stalen frame is tegen alle weersomstandigheden bestand en houdt het hout op de juiste plaats. De houten planken blijven daardoor in perfecte staat en vervormen niet door de weersomstandigheden. De plaatstalen poeren waaraan de poortvleugels bevestigd zijn, geven een moderne uitstraling. U kunt deze laten afwerken in een RAL-kleur naar keuze. Kortom: een sierlijke oplossing voor een houten poort.

Ontwerp uw houten poort op maat

Wat kost een houten poort?

De prijs van een houten poort is afhankelijk van een aantal persoonlijke wensen:

➤ Afmetingen
➤ Houtsoort
➤ Elektrische aandrijving
➤ Type poeren
➤ Extra opties: intercom, inbouwbrievenbus, huisnummer

Vanwege al die verschillende keuzes kan de prijs van een houten poort sterk uiteenlopen. We adviseren u daarom om uw gegevens achter te laten in het contactformulier, zodat we een offerte op maat voor u kunnen maken. Ook kunt u onze online configurator invullen, zodat u al uw wensen en eisen alvast op papier heeft staan. Eén van onze professionals neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Montage van uw houten poort

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst alle inrijpoorten en hekwerken in eigen beheer. Alle kennis en kunde hebben wij al meer dan 25 jaar in huis. Ieder model houten poort kunnen wij leveren; desgewenst met poortautomatisering voor extra gebruiksgemak.

In hoofdlijnen kunnen houten poorten op twee manieren worden bevestigd: aan gemetselde poeren of aan stalen palen of kolommen. Welke optie u ook kiest, Van Klompenburg Hekwerken verzorgt dit allemaal zelf. Wel zo prettig voor u: één contactpersoon die van uw persoonlijke situatie op de hoogte is. Onze monteurs volgen met regelmaat cursussen en bijscholing, zodat zij zowel de poort als eventuele elektronische systemen probleemloos voor u installeren. Na de installatie doorlopen ze met u alle stappen om het hek goed te kunnen bedienen. Heeft u een systeem met toegangscontrole aangeschaft? Dan legt de monteur u uiteraard uitgebreid uit hoe dit werkt. Naderhand nog vragen? Neem dan gerust contact op met Van Klompenburg!

Neem contact op
Moderne houten poorten – Doetinchem

Moderne houten poorten – Doetinchem

Lees meer
Stalen poort met houtvulling – Leiden

Stalen poort met houtvulling – Leiden

Lees meer
Houten poorten met duurzaam NobelWood

Houten poorten met duurzaam NobelWood

Lees meer
Houten poort elektrisch – Reeuwijk

Houten poort elektrisch – Reeuwijk

Lees meer
Houten vouwpoort – Hendrik-Ido-Ambacht

Houten vouwpoort – Hendrik-Ido-Ambacht

Lees meer
Stalen poort met houtvulling – Schelluinen

Stalen poort met houtvulling – Schelluinen

Lees meer

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

ℹ Wat is het nadeel van een houten poort?

Wat is de prijs van een houten poort?

Wij staan voor u klaar

Wilt u een houten poort laten ontwerpen op maat? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Meteen een offerte op maat? Vul dan onze online configurator in.

Neem vrijblijvend contact met ons op