Elegante en natuurlijke look dubbele draaipoort – Exloo

Ontdek natuurlijke uitstraling: dubbele draaipoort

Wij mochten in Exloo een houten dubbele draaipoort verzorgen met Frans Eiken. De keuze voor Frans eiken is een unieke combinatie die een natuurlijk en robuust ontwerp oplevert, dit past perfect bij de landelijke omgeving. Wat maakt dit project nog meer bijzonder? Ontdek hieronder de samenwerking van ambachtelijke vakmanschap in samenwerking met een elektrische aandrijving, Doorbird intercomsysteem en een houten draaipoort.

 

Offerte aanvragen voor dit project

Frans Eiken: Een unieke keuze natuurlijke look

Wanneer je komt aanrijden bij de draaipoort op de oprit, dan valt het direct op dat de houten draaipoort naadloos aansluit op de omgeving. Het warme en authentieke van het Frans eiken hout voegt naast duurzaamheid ook een elegante uitstraling toe aan het ontwerp. Door het gebruik van hout ontstaat ook een tijdloos design, die vele jaren meegaat.

Robuust landelijk poort

Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid, daarom is bij dit ontwerp ook gekozen voor een hoogwaardige stalen constructie van de draaipoort, de draaipoort van elk 4 meter is op maat gemaakt en gepoedercoat in RAL 7022 30% (mat ombergrijs). Zodat de dubbele draaipoort een vergrijsd uiterlijk krijgt en hierdoor meer in de omgeving opgaat. Door de kleur krijgt deze houten landelijke poort een elegant, robuust uiterlijk.

Waarborgen van veiligheid: Doorbird intercomsysteem

Wat deze dubbele draaipoort extra bijzonder maakt, is de integratie van een geavanceerd elektrisch aandrijvingssysteem. Deze functionaliteit biedt niet alleen gemak maar draagt ook bij aan de moderne uitstraling van de houten poort. Bovendien hebben we het Doorbird intercomsysteem naadloos geïntegreerd, waardoor een gevoel van veiligheid en controle wordt toegevoegd aan het geheel.

Met het Doorbird intercomsysteem kunt u via de handige app het intercomsysteem bedienen. Inkomende oproepen worden direct naar uw smartphone gestuurd, wat zorgt voor een directe respons en een geruststellend gevoel van veiligheid, waar u ook bent.

Maatwerk mogelijkheden draaipoort
Een extra element van functionaliteit en maatwerk is toegevoegd met de RVS pakketbrievenbus, subtiel geïntegreerd in de poortpalen. Het RVS past qua uiterlijk perfect bij de houten draaipoort. Dit detail benadrukt nogmaals ons vermogen om maatwerk te leveren en functionaliteit te integreren zonder concessies te doen aan het esthetische aspect.

Poort samenstellen in configurator

Ook úw partner!

Kies voor de perfecte combinatie van stijl, gemak en veiligheid met onze houten draaipoorten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een maatwerkoplossing die perfect past bij uw woning!

Prijs opvragen

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies