Garagedeuren

Automatische garagedeur nodig?

Stel: u komt thuis na een lange werkdag en de regen komt met bakken uit de lucht. Met één druk op de knop opent u uw garagedeur en rijdt u uw auto comfortabel uw garage binnen. Geen last meer van nat weer en wind. Lijkt u dit wat? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Nooit voor een dichte deur

Wij bieden vele mogelijkheden om uw garagedeur automatisch te openen. Denk hierbij aan een handzender, smartphone-bediening, een sleutelschakelaar, cijferslot of kentekenherkenning. Natuurlijk is er met deze systemen een kleine kans op een storing. Maar al onze systemen worden geleverd met een anti-blokkeer-systeem, waarmee u altijd in staat bent om toch nog toegang te krijgen.

Automatisering altijd mogelijk

Benieuwd of automatisering voor uw garagedeur mogelijk is? Het antwoord is ja. Vrijwel iedere deur kan automatisch worden geopend. Of het nu gaat om een sectionale deur, een kanteldeur, openslaande of naar binnen draaiende deuren, voor iedere garagedeur is wel een oplossing te bedenken.

Onze garagedeuraandrijvingen zijn van gerenommeerde merken, zoals FAAC en Genius. Bekijk hier onze brochures over de verschillende merken:

Ook voor zakelijk gebruik

Uw garage inrijden zonder uitstappen is niet alleen voor particulieren een comfortabele en veilige oplossing. Ook voor bedrijven bieden wij elektrische garagedeuren.

U als bedrijf profiteert eenvoudig van de mogelijkheden om gecontroleerd uw garagedeur te kunnen openen en sluiten. Bovendien kunt u uw garagedeuren koppelen aan (al aanwezige) systemen.

Neem contact op

Waarom een automatische garagedeur?

  • Gecontroleerd en gemakkelijk uw garage openen
  • Geen hinder van weer en wind
  • Tijdbesparende oplossing

Specialist in toegangscontrole vraag hier uw advies gesprek aan

Neem contact met mij op

Wat is het voordeel van een automatische garagedeur?

Welke soorten automatische deuren zijn beschikbaar?

Kan ik mijn garagedeuren automatisch maken?

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies