Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Garagedeuren

U wilt veilig en onbezorgd wonen. Niet veel mensen denken er meteen over na, maar automatische garagedeuren is een gemak waar u snel aan gewend raakt. Lijkt het u niet ideaal wanneer u tijdens een regenbui thuis komt en u niet de auto uit hoeft om de garagedeur op te doen. Hoe veilig is het als u ’s avonds laat thuis komt en u kunt, zonder uit te stappen, uw garage inrijden? Niet alleen voor particulieren. Ook voor bedrijven kan Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging garagedeuren koppelen aan systemen, zodat ook bedrijven maximaal kunnen profiteren an de mogelijkheden om garagedeuren gecontroleerd en gemakkelijk te openen en sluiten.

Garagedeuraandrijvingen

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging kan vrijwel elke garagedeur automatisch maken. Of u nu een sectionale deur, kanteldeur, openslaande of naar binnendraaiende deuren hebt. Wij hebben een passende oplossing voor u en bieden hoogwaardige garagedeuraandrijvingen aan voor ieder type garagedeur. Onze garagedeuraandrijvingen zijn van gerenommeerde merken, zoals FAAC en Genius.

Bediening

Voor de bediening zijn er verschillende opties mogelijk. U kunt garagedeuren openen met bijvoorbeeld een handzender, GSM-module, sleutelschakelaar, cijferslot of kentekencamera. Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan of onverhoopt een storing zijn. U staat dan niet voor een dichte deur. Wij leveren een anti-blokkeer-systeem, waarmee u altijd in staat bent om toch nog toegang te krijgen.

Brochures garagedeuraandrijvingen

 

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor uw garagedeur? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u te adviseren.