Over ons

over ons

Waarom Van Klompenburg Hekwerken?

  • Gepassioneerde vakmensen
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Uitgebreide service
  • Uniek maatwerk
sierhekwerk

 Een snelle terugblik

Het begon allemaal in 1996, toen Willem van Klompenburg op een woonerf in ’t Harde zijn bedrijf startte. In die tijd bestond het aanbod ‘slechts’ uit sierhekwerken, sierpoorten, schuifpoorten en inrijpoorten. Als extra service bood Willem elektrische poorten aan. De 10 jaar erna groeide het bedrijf gestaag. In deze periode trad het eerste personeel in dienst: een elektricien en een lasser. Al snel was het tijd voor een nieuwe loods.

montage

Van ’t Harde naar Doornspijk

In 2006 was een verhuizing noodzaak, de huidige locatie werd te klein. In Doornspijk werd de ideale locatie gevonden qua bereikbaarheid en groei. De diensten werden uitgebreid: er kwam een smederij en productiehal bij, waardoor er ook smeedijzeren hekwerken in eigen beheer konden worden gemaakt.

Service en maatwerk

Sinds 2016 is Van Klompenburg Hekwerken gevestigd in Elburg. Wij mogen ons een bedrijf van formaat noemen met een moderne werkplaats en demoruimte. Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Maak meteen een afspraak

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Hier staan wij voor!

  • Klantgericht: wij luisteren naar uw wensen
  • Persoonlijk: geen afstand, wij komen naar u toe
  • Duurzaam: hoogwaardige kwaliteit, wij houden ons aan de richtlijnen
  • Uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar
  • Maatschappelijk verantwoord: wij leveren een bijdrage aan de leefomgeving en maatschappij
  • Algemene en persoonlijke vrijheid: hier dragen wij aan bij door de beste oplossing te bieden voor hekwerken en beveiliging
Brandbeveiliging

Ook voor beveiliging op maat

Daarnaast opereert Van Klompenburg Beveiliging succesvol op het gebied van camerabeveiliging, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en meer. Wij zijn trots op ons zusterbedrijf: Van Klompenburg Beveiliging dat genomineerd werd als ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015’.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al bijna 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat