Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Poorten op maat

Een unieke poort op maat gemaakt. Niet elke situatie is geschikt voor een ‘standaard’ poort. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging heeft ook daar een passende oplossing voor. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een passende oplossing voor uw project. Wij schetsen, ontwerpen en plaatsen hekwerken en toegangspoorten, zowel standaard als op maat gemaakt.

Uw eigen poort op maat gemaakt

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging heeft alles in eigen beheer, van produceren tot monteren. Daarom kunnen wij u de kwaliteit garanderen die een toegangspoort vereist. Eén van de voordelen is dat wij uw poort op de juiste hoogte en breedte kunnen vervaardigen, zonder dat u concessies hoeft te doen. Bij een poort op maat houden wij rekening met al uw wensen op het gebied van techniek en vormgeving. Ook kijken wij naar de bestaande omgeving, zodat uw poort goed aansluit bij de bestaande omgeving.

3D Ontwerp

Uw situatie en wensen worden vertaald in een concepttekening, eventueel in 3D uitgevoerd. Zo weet u exact hoe uw sierpoort of sierhekwerk er uit komt te zien. Deze tekeningen zijn de basis voor het verdere proces. Als de tekeningen uw wensen duidelijk vertalen wordt er een offerte opgesteld. Van daaruit wordt het productieproces gestart.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om u te informeren over de mogelijkheden.