Poorten op maat

Unieke poort op maat laten maken voor uw oprit of toegangsweg

Bent u op zoek naar een poort op maat voor de oprit van uw privéterrein? Een maatwerk toegangspoort of sierpoort is een smaakvolle en veilige oplossing om uw tuin of oprit af te sluiten? Daarvoor biedt Van Klompenburg Hekwerken tal van mogelijkheden zoals een stalen sierpoort, dubbele houten poort of schuifpoort op maat van uw oprit. U kunt uw hekwerk en/of oprit poort geheel op maat laten maken.

Geïnteresseerd in een maatwerk poort? (Binnen 1 werkdag een reactie!)
> Klik hier voor een vrijblijvend advies of een offerte <

Waarom een poort op maat kopen?

Poort op maat laten maken? Een maatwerk houten, metalen of aluminium schuifpoort, draaipoort of sierpoort kent diverse voordelen:

  • Elegante en veilige erfafsluiting
  • Robuust, duurzaam en volledig naar uw smaak
  • Precies uw toegangspoort op maat, op uw oprit of toegangsweg

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?
Doorloop in slechts 5 stappen van onze hekwerk-configurator en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

> Start hier met het configureren van uw maatwerk poort

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Sierhekwerk

Online uw poort op maat samenstellen

Meteen weten hoe uw poort op maat eruit gaat zien? Snel een offerte? Vul dan onze online configurator in. Na enkele eenvoudige stappen ontwerpt u uw eigen poort. Of dit nu gaat om een schuifpoort of een sierpoort. Begin meteen en u heeft snel een offerte in uw mailbox. Liever persoonlijk contact of een afspraak bij u thuis?

> Maak een afspraak

Extra gemak op afstand

Stelt u zich eens voor: u komt na een lange werkdag naar huis gereden en uw sierpoort of schuifpoort opent zich vanzelf als u bij uw oprit komt. Al dan niet met een afstandsbediening. Wilt u uw poort op maat voorzien van dit extra gemak? Dit is mogelijk! Van Klompenburg Hekwerken kan uw poort op maat voorzien van elektrische poortaandrijving.

montage poort

Montage van uw poort op maat

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij optimale kwaliteit garanderen voor uw toegangspoort. Wij leveren ‘standaard’ poorten en maatwerk. U heeft ruime keuze uit hoogte en breedte, sierornamenten en andere opties, zoals elektrische poortaandrijving. Wij houden rekening met al uw wensen qua vormgeving en techniek.

Onze werkwijze

Wij komen altijd langs op locatie om alles op te meten. Vervolgens wordt dit met uw uitvoerig besproken wensen qua vormgeving en techniek samengevoegd tot een 3D-ontwerp. Zo ziet u exact hoe uw sierpoort of schuifpoort eruit komt te zien, al dan niet in combinatie met een sierhekwerk. Gaat u akkoord met het ontwerp en de offerte? Dan start het productieproces en kunt u snel genieten van uw poort op maat.

Lees meer over onze werkwijze...

Neem contact op

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor een maatwerk sierpoort?

Waarom kiezen voor van Klompenburg Hekwerken?

Kan ik mijn eigen sierpoort laten ontwerpen?

Kan ik hier een stalen poort op maat kopen?

Kan ik hier een houten poort op maat kopen?

Is montage en installatie van mijn nieuwe poort mogelijk?

Kan ik mijn poort op maat laten maken voor mijn oprit?