Maatwerk hekwerken

Van Klompenburg Hekwerken is een Nederlandse fabrikant van maatwerk hekwerken en poorten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze hekwerken zijn niet alleen functioneel en veilig, maar ook esthetisch en van hoge kwaliteit.

Een maatwerk hekwerk van Van Klompenburg Hekwerken wordt volledig op maat gemaakt, zodat het perfect past bij uw specifieke wensen en behoeften. Er zijn talloze opties beschikbaar, waaronder verschillende soorten materialen, afwerkingen en kleuren. Zo kunt u kiezen voor een hekwerk van staal, aluminium, hout of een combinatie daarvan, en zijn er diverse opties voor de afwerking, zoals poedercoating.

Offerte aanvragen

Sierhekwerk op maat

Lees meer

Dubbelstaafmat hekwerk

Lees meer

Gaashekwerken

Lees meer

Industrieel hekwerk

Lees meer

Spijlenhekwerken

Lees meer

Smeedwerk

Lees meer

Barricadehekwerken

Lees meer

Balkonhekwerken

Lees meer

Typen hekwerken

Wij bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, zodat u een hekwerk krijgt dat past bij de stijl en uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om een klassiek smeedijzeren hekwerk of een modern hekwerk van strakke lijnen, ons ervaren team van ontwerpers en vakmensen van Van Klompenburg Hekwerken kan het realiseren.

Een maatwerk hekwerk van Van Klompenburg Hekwerken biedt niet alleen veiligheid en privacy, maar kan ook een belangrijk onderdeel zijn van de uitstraling van een pand. Een fraai ontworpen hekwerk kan de waarde van een pand verhogen en kan bovendien de eerste indruk van bezoekers en klanten positief beïnvloeden.

Service en onderhoud voor hekwerken

Naast het ontwerpen en produceren van maatwerk hekwerken bieden wij ook service en onderhoud aan bestaande hekwerken en poorten. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor het vervangen van kapotte onderdelen of het upgraden van verouderde systemen.

Bent u op zoek naar een maatwerk hekwerk van hoge kwaliteit en esthetische waarde? Met onze jarenlange ervaring, vakmanschap en oog voor detail, kunnen u erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Projecten bekijken

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies