Smeedijzeren trappen

Smeedijzeren trap op maat

Naast deze huisgemaakte, smeedijzeren trappen zijn wij ook het adres voor stalen wenteltrappen, steektrappen en noodtrappen. Ook hierin hebben wij de juiste vakmensen tot onze beschikking. Wij hebben al een aantal mooie projecten opgeleverd. Zo hebben we meerdere steektrappen gemaakt die zijn afgewerkt met glazen balustrades. Zoals een wenteltrap met houten treden, als één geheel die twee verdiepingen bereikbaar maakt.

Veiligheid staat voorop

Met slechts een smeedijzeren trap is uw plaatje natuurlijk niet compleet. Wij gaan voor een veilige en decoratieve oplossing. Breidt daarom uw maatwerk trap uit met een mooie trapleuning, een traphek, balustrade of een videhek. Naar wens kunt u dit combineren met allerlei andere materialen, zoals hout of glas. Wij maken uw wens geheel op maat. Nadat het smeedwerk geproduceerd is, komen wij het bij u plaatsen.

Hét adres bij schade

Heeft u schade aan uw smeedijzeren trap, leuning, balustrade of videhek? Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging kan dit voor u herstellen. Heeft u uw product door een andere leverancier laten produceren en plaatsen? Ook dan is herstel door ons geen probleem.

Waarom een smeedijzeren trap?

  • Geeft uw woning of bedrijf een luxe uitstraling
  • Duurzaam én decoratief
  • Afgestemd op uw persoonlijke stijl

 

Vertel ons uw wens

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Welke smeedijzeren trappen kunnen jullie maken?

Ik heb schade aan mijn smeedijzeren trap. Wat nu?

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar!

Wilt u een persoonlijk advies voor uw situatie? Wilt u uw trap of hekwerk laten repareren? Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op