Slagbomen

Slagbomen snel en veilig

Zoekt u een effectief middel voor toegangscontrole? Zoekt u een oplossing waarbij snelle toegang is vereist? Voor een snelle en veilige oplossing voor toegangscontrole bent u bij ons aan het juiste adres. Als u een oplossing zoekt waarbij snel toegang vereist is, bieden onze betrouwbare slagbomen de beste uitkomst. Met meer dan 25 jaar ervaring staat Van Klompenburg bekend om klantgerichtheid, persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit.

Slagbomen spelen een belangrijke rol bij het reguleren van verkeersstromen, waarbij controle en veiligheid centraal staan. De toepassing van slagbomen is divers en hangt sterk af van specifieke behoeften. Slagbomen worden veel aangetroffen op locaties zoals parkeergarages, bedrijventerreinen en spoorwegovergangen.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw wensen kenbaar te maken, zodat we kunnen bepalen welke oplossing het beste bij u past. Of u nu kiest voor een automatische slagboom of een handbediende slagboom, wij streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen en de ideale oplossing te bieden.

Maak een afspraak

Soorten slagbomen

Welke slagboom kiest u? Dit is afhankelijk van de gebruikersfrequentie, uw wensen en situatie. Bediening is mogelijk op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een handzender, gsm-module, toegangscontrolesysteem of een sleutel. Wilt u een slagboom met kentekenherkenning of een intercomsysteem? Wij regelen het voor u. Voor het uitrijden wordt het vaakst gekozen voor een uitrijlus, waardoor de slagboom automatisch opent.

Hieronder lichten we nog enkele varianten toe:

Automatische slagbomen -> deze zijn ontworpen om een snelle en moeiteloze toegangscontrole te verzorgen. We maken daarbij gebruik van de modernste technologieën.
Handbediende slagbomen -> deze worden voornamelijk gebruikt, waar een eenvoudige en een kosten efficiënte toegangscontrole nodig is, maar zeker ook geschikt voor een tijdelijke toegangscontrole.
Draaibomen -> zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor voetgangers en fietsers
Enkele- of dubbele draaiboom -> afhankelijk van de locatie en hoeveelheid verkeer die passeert.

Toegangscontrole systemen:

Naast deze basistypen slagbomen bieden we aanvullende opties voor een geavanceerde en gepersonaliseerde toegangscontrole:

  • GSM-bediening: Bedien uw slagboom eenvoudig met een GSM-module, waardoor u op afstand de controle behoudt.
  • App-bediening: Via een speciale app kunt u de slagboom bedienen en monitoren, wat extra gemak biedt.
  • Code Panelen: Implementeer toegangscontrole met codepanelen voor een veilige en handige methode. Met de juiste code wordt u toegang verleent tot het terrein.

Ticketcontrole: Versterk uw beveiliging met camera ticketcontrole, waarmee u toegang verleent op basis van gescande tickets.

 

 

Specialist in toegangscontrole vraag hier uw advies gesprek aan

Neem contact met mij op

Maatwerk slagboom

Een tijdje geleden hebben we met trots een duurzame slagboom opgeleverd, volledig aangestuurd door zonnepanelen en een accu. Deze milieuvriendelijke oplossing minimaliseert niet alleen de operationele kosten, maar is ook uiterst duurzaam.

Bij Klompenburg geloven we in maatwerk. Als u op zoek bent naar een slagboom die perfect aansluit op uw specifieke behoeften, denken we graag met u mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de ideale slagboomoplossing voor uw situatie te vinden.

Slagboom met kentekenherkenning

Wilt u een slagboom dat u een toegangscontrole biedt op het gebied van kentekenherkenning. Ga dan voor een slagboom met kentekenherkenning. Dit systeem stelt locaties in staat om de toegangsregeling voor voertuigen te automatiseren door kentekens te identificeren en te verifiëren.

De snelheid waarmee voertuigen toegang krijgen, is een opmerkelijk voordeel van kentekenherkenning. Zodra het kenteken van een geautoriseerd voertuig wordt gedetecteerd, opent de slagboom automatisch, wat zorgt voor een vlotte doorstroom op locaties waar snelle toegang essentieel is.

Dit levert een enorm voordeel op wat betreft gebruikersgemak. Door kentekenherkenning is de noodzaak van fysiek contact of het invoeren van codes overbodig. U heeft gelijk een automatische registratie, het systeem houdt voor u bij welke voertuigen toegang hebben verkregen. Kortom, een slagboom met kentekenherkenning is een waardevolle investering voor locaties die streven naar een geautomatiseerde, beveiligde en gestroomlijnde toegangscontrole.

Slagboom kopen

Als gespecialiseerde leverancier van toegangscontrolesystemen begrijpen wij het belang van een weloverwogen keuze bij het kopen van een slagboom. Slagbomen dragen aanzienlijk bij aan een effectieve toegangsregeling en beveiliging van diverse omgevingen. Hier zijn enkele overwegingen en voordelen die u in overweging moet nemen bij het kopen van een slagboom:

Snelle toegang tot uw terrein
Een ruimtebesparende oplossing
Eenvoudig in- en uitgaand verkeer regelen
Gemakkelijk te combineren met o.a. intercom

Bij het kopen van een slagboom is maatwerk van groot belang. Wij staan klaar om met u samen te werken, uw specifieke behoeften te begrijpen en de perfecte slagboom toepassing te bieden die past bij uw omgeving en budget. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Bij Van Klompenburg Hekwerken streven we ernaar om op maat gemaakte slagbomen toegangssystemen te bieden die passen binnen specifieke behoeften. Omdat elk project uniek is, bespreken we graag persoonlijk uw wensen om een passende offerte te kunnen bieden. Maak daarom ook een afspraak met een van onze verkoopadviseurs, om uw wensen te bespreken.

Als specialist toegangscontrole en hekwerken bieden we ook andere toegangscontrole systemen aan, denk hierbij bijvoorbeeld aan: geavanceerdeintercomsystemen voor directe communicatie, kentekenherkenning voor naadloze identificatie, tourniquet draaideuren voor het reguleren van verkeersstromen.
Onze expertise breidt zich ook uit naar industrie poorten en industrie hekwerken, om zo nog meer tegemoet te komen aan uw behoeftes.

Wat is een automatische slagboom?

Waar plaats ik een slagboom?

Wat is het voordeel van een slagboom ten opzichte van een poort?

Vrijblijvend advies op maat?

Van Klompenburg Hekwerken biedt u automatische slagbomen op maat. Heeft u vragen over een automatische slagboom of een ander product van ons? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Maak een afspraak