Slagbomen

Slagbomen: snel en veilig

Zoekt u een perfect middel voor toegangscontrole? Zoekt u een oplossing waarbij een snelle toegang is vereist? Dan zijn onze veilige en betrouwbare slagbomen de ideale oplossing.

Met de nieuwste technologieën

Slagbomen worden vaak ingezet op bedrijfsterreinen, campings, parkeerterreinen en meer. Met één druk op de knop reguleert u snel en eenvoudig de toegang tot uw terrein. Onze slagbomen zijn voorzien van de modernste technologieën.

Welke slagboom kiest u?

Dit is afhankelijk van de gebruikersfrequentie, uw wensen en situatie. Bediening is mogelijk op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een handzender, gsm-module, toegangscontrolesysteem of een sleutel. Wilt u een slagboom met kentekenherkenning of een intercomsysteem? Wij regelen het voor u. Voor het uitrijden wordt het vaakst gekozen voor een uitrijlus, waardoor de slagboom automatisch opent.

Vertel ons uw wens

Waarom een slagboom?

  • Snelle toegang tot uw terrein
  • Een ruimtebesparende oplossing
  • Eenvoudig in- en uitgaand verkeer regelen
  • Gemakkelijk te combineren met o.a. intercom

 

 

Uitsluitend topmerken

Wij leveren automatische slagbomen van uitsluitend gerenommeerde merken als FAAC, Beninca en Genius. Wij komen graag langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Voor een automatische slagboom op maat bent u bij Van Klompenburg aan het juiste adres.

Specialist in toegangscontrole vraag hier uw advies gesprek aan

Neem contact met mij op

Wat is een automatische slagboom?

Waar plaats ik een slagboom?

Wat is het voordeel van een slagboom ten opzichte van een poort?

Vrijblijvend advies op maat?

Van Klompenburg Hekwerken biedt u automatische slagbomen op maat. Heeft u vragen over een automatische slagboom of een ander product van ons? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Maak een afspraak