Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Slagbomen

U wilt controle over uw buitenterrein en u wilt geen onbevoegden op uw terrein. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging heeft voor iedere situatie een perfect werkende slagboom. Onze slagbomen zijn veilig, betrouwbaar en zijn voorzien van de nieuwste technologie. Slagbomen worden ingezet bij situaties waar een snelle toegang vereist is en door de snelle openingstijd en de kleine ruimte die slagbomen in beslag nemen is het een ideale oplossing voor het afsluiten van parkeerterreinen en parkeergarages.

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging levert automatische slagbomen van de gerenommeerde merken FAAC, Beninca en Genius die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Welke uitvoering voor u het beste is, hangt af van het frequentiegebruik en de situatie. Onze vakspecialisten adviseren u graag.

Bediening

De bediening van de automatische slagbomen kan op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van uw wensen en van gebruikersfrequentie. U kunt ervoor kiezen om een regelmatige gebruiker toegang te verschaffen met een handzender, GSM-module, toegangscontrolesysteem, kentekencamera of een sleutel. Bezoekers kunt u laten melden bij een intercom, waarna bijvoorbeeld een receptionist de slagboom opent. Voor het uitrijden zijn er ook verschillende opties. Het meest voorkomende is een uitrijlus, waardoor de slagboom automatisch opent.

Brochures slagbomen

 

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging biedt u automatische slagbomen op maat. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.