Telescopische schuifpoort

Een ruimtebesparende oplossing

Bent u op zoek naar een poort, maar is er weinig ruimte op uw oprit beschikbaar? Een telescopische schuifpoort is dé ruimtebesparende oplossing. Deze unieke schuifpoort bespaart tot wel 50% ruimte. In tegenstelling tot een industrieschuifpoort heeft u voor de telescopische schuifpoort geen brede kavel nodig. Zoals in de afbeeldingen te zien, schuiven de delen van de poort voor elkaar langs, zodat deze in een kleinere ruimte tot eindstand komt.

Van ontwerp tot realisatie: de ontwikkeling en opkomst van telescopische poorten

Als expert op het gebied van hekwerken en poorten gaat Van Klompenburg geen enkele uitdaging uit de weg en wordt er continu geïnnoveerd en ingespeeld op de laatste technologische trends. Van Klompenburg is de pionier op het gebied van telescopische schuifpoorten en heeft een uitstekend product op de markt gebracht, welke geheel op basis van eigen kennis, vaardigheden en onderzoek is ontwikkeld. De telescopische schuifpoort valt dan ook met recht binnen onze expertise.

Elektrisch aangedreven poort

De telescopische schuifpoort wordt elektrisch aangedreven en is voorzien van allerlei aanstuurmogelijkheden. Met een elektrische schuifpoort is uw terrein goed beschermd tegen ongewenste indringers of buitenstaanders. Hiermee verhoogt u de veiligheid van uw terrein en van uw medewerkers of medebewoners. De bediening van de telescopische poort is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt op afstand de poort openen en sluiten.

Wilt u ruimte besparen en beschikken over een gemakkelijk hulpmiddel om uw terrein te beveiligen, dan bevelen wij u de telescopische schuifpoort aan. Onze adviseurs gaan graag met u om tafel om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Telescopische schuifpoort plaatsen

Het produceren en plaatsen van een schuifpoort is vakwerk. Bij het plaatsen van een telescopische poort is het van belang dat de poort zonder enige weerstand kan openen en sluiten. Voordat wij de poort gaan produceren en plaatsen zorgen wij dat de voorbereidende werkzaamheden zijn uitgevoerd. Biedt de telescopische schuifpoort dé oplossing voor uw terrein? Neem contact met ons voor vrijblijvend advies en een offerte.

Welke kleuren zijn beschikbaar voor een schuifpoort?

Van Klompenburg levert uitsluitend maatwerk, ook als het gaat om de kleur van een poort. U kunt daarom de poort laten coaten in de door u gewenste RAL-kleur.

 

Waarom een telescopische schuifpoort?

  • Dé ruimtebesparende oplossing, dankzij het schuifmechanisme
  • Ideaal voor bedrijventerreinen of smalle erven
  • Efficiënte en veilige afbakening van uw terrein
  • Zeer snelle opening en sluiting van de poort

Wist u dat?

… u al onze poorten kan laten coaten in de door u gewenste kleur?
… wij alle telescopische schuifpoorten vakkundig en in eigen beheer produceren?
… de telescopische schuifpoort een duurzame afwerking heeft?
… u de automatische poort eenvoudig op afstand kunt bedienen, bijvoorbeeld via uw telefoon of een handzender?

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    ℹ Wat is een telescopische poort?

    Wordt elke telescopische poort op maat gemaakt?

    Hoe onderhoud ik een telescopische schuifpoort?