Telescopische schuifpoort

Telescopische schuifpoort kopen

Bent u op zoek naar een poort, maar is er weinig ruimte op uw oprit beschikbaar? Dan is een telescopische schuifpoort dé ruimtebesparende oplossing. Deze unieke schuifpoort bespaart tot wel 50% ruimte, omdat de delen van de poort voor elkaar langs schuiven. Daardoor is er een kleinere ruimte nodig wanneer de poort in geopende stand staat. Ideaal voor smallere kavels!

Wat is het verschil tussen een industrieschuifpoort en een telescopische schuifpoort?

Een reguliere industrieschuifpoort bestaat uit één geheel. Heeft de poort een overspanning van bijvoorbeeld vier meter? Dan zal er naast de doorgang vier meter beschikbaar moeten zijn waar de schuifpoort naartoe kan schuiven wanneer deze volledig geopend wordt. Bij een telescopische schuifpoort is de poort opgedeeld in bijvoorbeeld drie delen van twee meter. Daardoor hoeft er naast de opening slechts twee meter beschikbaar te zijn voor de poort, in plaats van de zes meter die de gehele doorgang breed is. Een telescopische schuifpoort zorgt daarmee voor praktische ruimtebesparing wanneer u weinig ruimte naast de rijdoorgang hebt.

Ruimtebesparende schuifpoort kopen

Als expert op het gebied van hekwerken en poorten gaat Van Klompenburg geen enkele uitdaging uit de weg. Er wordt continu geïnnoveerd en ingespeeld op de laatste technologische trends. Van Klompenburg is de pionier op het gebied van telescopische schuifpoorten en heeft een uitstekend product op de markt gebracht. Onze telescopische schuifpoort is geheel op basis van eigen kennis, vaardigheden en onderzoek ontwikkeld. U kunt uw opdracht daarom met een gerust hart toevertrouwen aan onze expertise.

Neem contact op

Waarom een telescopische schuifpoort?

  • Dé ruimtebesparende oplossing, dankzij het schuifmechanisme
  • Ideaal voor bedrijventerreinen of smalle erven
  • Efficiënte en veilige afbakening van uw terrein
  • Zeer snelle opening en sluiting van de poort

Wist u dat?

… u al onze poorten kan laten coaten in de door u gewenste kleur?
… wij alle telescopische schuifpoorten vakkundig en in eigen beheer produceren?
… de telescopische schuifpoort een duurzame afwerking heeft?
… u de automatische poort eenvoudig op afstand kunt bedienen, bijvoorbeeld via uw telefoon of een handzender?

Elektrische aandrijving

Een telescopische schuifpoort wordt elektrisch aangedreven en is voorzien van allerlei besturingsmogelijkheden. Met een elektrische schuifpoort is uw terrein goed beschermd tegen ongewenste indringers of buitenstaanders. Hiermee verhoogt u niet alleen de veiligheid van uw terrein, maar ook van uw medewerkers of medebewoners. De bediening van de telescopische poort is zeer gebruiksvriendelijk en biedt u het comfort om op afstand de poort te openen en te sluiten.

Wilt u ruimte besparen en beschikken over een gemakkelijk hulpmiddel om uw terrein te beveiligen? Dan bevelen wij absoluut de telescopische schuifpoort aan. Onze adviseurs gaan graag met u om tafel om alle mogelijkheden met u te bespreken. Zo komen al uw wensen en eisen samen in uw persoonlijke droompoort!

Telescopische schuifpoort plaatsen

Het produceren en plaatsen van een schuifpoort is vakwerk. Bij het plaatsen van een telescopische poort is het van belang dat de poort zonder enige weerstand kan openen en sluiten. Voordat wij de poort gaan produceren en plaatsen, zorgen wij dat de voorbereidende werkzaamheden zijn uitgevoerd bij u op locatie. Biedt de telescopische schuifpoort dé oplossing voor uw terrein? Neem contact met ons voor vrijblijvend advies en een offerte.

Informatie opvragen

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    ℹ Wat is een telescopische poort?

    Wordt elke telescopische poort op maat gemaakt?

    Hoe onderhoud ik een telescopische schuifpoort?