Stalen poort met houtvulling – Leiden

In leiden plaatsten wij deze stijlvolle dubbele draaipoort met houtvulling. De dichte poort is kolossaal, maar past perfect bij de riante villa. De poortpoeren zijn wit gestuct en passen daardoor uitstekend bij de gestucte woning. De unieke verlichte pet op de bovenzijde van de poeren maakt het geheel af. Dankzij de houtvulling biedt de poort veiligheid én privacy! Wat wilt u nog meer?

Maak een afspraak en laat u adviseren over een maatwerk poort bij u thuis!

Dichte poort met houtvulling

De basis van deze dichte poort bestaat uit staal. De stalen kaders zijn door onze vakmannen in de werkplaats vervaardigd en samengesteld. Vervolgens is het staal verzinkt. Er wordt dan een dun laagje zink op het metalen voorwerp aangebracht. Verzinking is een manier om de metalen te beschermen tegen corrosie.

De poort is gevuld met Red Cedar houten planken. Wij hebben deze onbehandeld opgeleverd. De klant heeft deze later zelf laten kleuren in grijstint.

Intercom deuropener poort

Een dichte poort biedt meer privacy en veiligheid dan een open poort. Voorbijgangers kunnen niet zomaar het erf op kijken. Bovendien is het voor inbrekers een extra obstakel om het terrein te betreden.

In de poort is ook een intercomsysteem geïntegreerd. Hierdoor kunnen de bewoners vanuit huis of zelfs vanuit de zaak of het buitenland via een app kijken wie er voor de poort staat en met deze persoon spreken. Via een druk op de knop kan vervolgens de poort worden geopend en gesloten. Ideaal als u aan het werk bent en de pakketbezorger komt langs of de hovenier komt uw tuin aanharken.

Houten looppoort met dichte poortdeur

Een poort is niet alleen een eyecatcher bij een villa, maar moet ook functioneel zijn. In Leiden realiseerden wij dit door middel van een looppoort naast de draaipoort. Via de looppoort kan de klant lopend of per fiets het terrein betreden of verlaten. De elektrische draaipoort hoeft dan niet geopend en gesloten te worden. De looppoort is in dezelfde stijl als de draaipoort gemaakt en hangt tussen twee gestucte poortpalen.

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies