Houten vouwpoort – Hendrik-Ido-Ambacht

Deze prachtige houten vouwpoort plaatsten wij in Hendrik-Ido-Ambacht. De poort straalt warmte uit en is de perfecte afsluiting voor deze woning. Het stalen frame is gevuld met Bankirai houten planken. De overkapping in de tuin is uit hetzelfde type hout vervaardigd, waardoor het fantastisch correspondeert met de poort.

Door het constant veranderende karakter zal de houten poort nooit vervelen en meegroeien met de omgeving en de tijd.

Harmonicapoort

Een elektrische harmonica vouwpoort is de uitstekende oplossing voor deze particulier die op zoek was naar een ruimtebesparende poort. Achter de poort moet direct geparkeerd kunnen worden. Dankzij het knik-arm systeem halveert de slag van een vouwpoort ten opzichte van een draaipoort. Een vouwpoort is ook een ideale oplossing als u thuis een sterk hellende oprit heeft, waardoor het niet mogelijk is dat de poortvleugels naar binnen draaien.

Poort met houtvulling

Voor de houtvulling is gekozen voor Bankirai hout, een waar begrip als het gaat om hardhoutsoorten. Bankirai heeft niet alleen een fraaie donkergele tot lichtbruine kleur maar heeft ook een hoge duurzaamheid. Het hout is goed bestand tegen schimmels en aantasting door insecten. Het Bankirai hout zal, net als alle andere hardhoutsoorten, met de jaren verkleuren naar een potloodgrijze kleur. Het hout vergrijst onder omstandigheden van licht en water.

 

Zelf een poort samenstellen in de configurator

Houten poort met metalen frame

Het voordeel van een metalen frame met hout is dat de poort dankzij het metalen kader uitstekend bestand is tegen slijtage. Daarbij zorgt een metalen frame voor een strakke en authentieke afwerking. Tot slot is deze combinatie op alle poorten toepasbaar: van schuifpoort tot vouwpoort, er is altijd een goed ontwerp mogelijk.

Onze klant uit Hendrik-Ido-Ambacht kan jarenlang genieten van deze fraaie poortoplossing.

Intercom of videofoon op een poort

Voor maximale comfort en gemak is gekozen voor een doorbird intercomsysteem. De intercom is op fraaie wijze in de stalen poortpalen verwerkt. Het intercomsysteem heeft een ingebouwde camera, spreekfunctie en cijfercode. Bezoekers kunnen zich melden bij de intercom en de bewoner kan via een spreekfunctie met de bezoeker spreken en op afstand de poort openen. Een familielid die de cijfercode kent, kan de code intoetsen waarna de poort wordt geopend.

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies