Totaaloplossing met stripvulling poorten en DSM

Schuifpoort met stalen kolom

Een imposante woning krijgt een finishing touch met een minstens zo indrukwekkend hekwerk er omheen. Bij dit project mochten we de gehele omheining van een pand in Wezep verzorgen. Er werd gekozen voor stripvulling poorten (een schuifpoort en drie enkele draaipoorten) en DSM-hekwerk. De poorten hebben door hun zogenaamde stripvulling – ook buitenlamellen genoemd – een unieke uitstraling.

Stripvulling poorten

Bent u op zoek naar een schuifpoort, dan wilt u dat deze zich snel opent en sluit. Bij dit project is ervoor gekozen om dit extra vlot te laten verlopen door een snellere aandrijving op de poort te monteren. De zogenaamde ‘Roger Rapid’ aandrijving die op deze schuifpoort bevestigd is, maakt hem enkele seconden sneller dan een reguliere variant. Naast snelle functionaliteit, zien zowel de schuifpoort als de enkele draaipoorten er schitterend uit dankzij de stalen stripvulling. Deze hebben de uitstraling van buiten jaloezieën – ook wel buiten lamellen genoemd. Het materiaal heeft enerzijds een open karakter, maar biedt toch voldoende privacy.

Toegangstechniek in plaatstalen palen

Opvallende plaatstalen palen vormen de solide basis waar alle poorten aan bevestigd zijn. Deze palen hebben echter veel meer te bieden! Zo zijn de brievenbus en het huisnummer op fraaie wijze in de kolommen verwerkt. Bovendien is er een Doorbird intercomsysteem op gemonteerd, waardoor de eigenaar gemakkelijk op afstand kan kijken wie er voor de deur staat. Voor extra zichtbaarheid in het donker zijn er bovendien ledspots geplaatst, zodat de doorgang goed uitgelicht is. Ziet u zo’n totaaloplossing met stripvulling poorten en extra’s ook wel zitten op uw terrein? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat