Schuifpoort en draaipoort met aluminium planken – Nijmegen

In dit project hebben we gestreefd naar een tijdloos, onderhoudsarme schuifpoort en draaipoort met een strak design. Daarom hebben we gekozen voor aluminium planken. Deze keuze voorziet niet alleen in een eigentijdse uitstraling, maar biedt ook het voordeel van een lichtgewicht constructie, wat bijdraagt aan het soepele functioneren van zowel de schuifpoort als de draaipoort.

Project Nijmegen schuifpoort en draaipoort

Robuust en strak design

We hebben gekozen voor een eigentijdse uitstraling door aluminium planken te gebruiken, vervaardigd uit thermisch verzinkt staal. De poorten zijn afgewerkt met een gepoedercoate RAL 7021 TEXT (zwartgrijs structuur). De kleurtoon versterkt het strakke en robuuste design, harmonieus met de gemetselde kolommen en muren die de klant zelf heeft vervaardigd. De robuuste uitstraling en het vloeiende ontwerp van de schuifpoort, die moeiteloos in de muur wegschuift, creëren een indrukwekkend welkom voor elke bezoeker.

Offerte aanvragen voor dit project

Gemak en Comfort: Elektrische Aandrijving

De elektrische schuifpoort, aangedreven door de Genius Blizzard 900 elektrische aandrijfmotor, staat centraal in gemak en functionaliteit. Een extra voordeel van de Genius aandrijfmotor is dat hij zijn taken geruisloos uitvoert. Hierdoor genieten bewoners van moeiteloze toegang met een eenvoudige druk op de knop, geruisloos en betrouwbaar.

Eigentijds gecombineerd met veiligheid

Wat is een hekwerk zonder de juiste beveiliging? We hebben het Doorbird intercomsysteem geïntegreerd, waarmee bewoners op een intelligente manier bezoekers kunnen identificeren. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, en dit systeem biedt gemoedsrust zonder concessies te doen aan stijl.

Unieke maatwerk details schuifpoort
Bij Van Klompenburg denken we graag mee aan de finishing touch in details van uw hekwerk of poort, wat elke poort en hekwerk uniek maakt. Voor deze schuifpoort en draaipoort hebben we de onderstaande maatwerk details toegevoegd:

– Locinox Interio Dranger: Voor een gecontroleerd en gelijkmatig sluiten van de poort;

– RVS Inwerpgleuf: Een handige toevoeging aan de voorzijde van de poort, naadloos geïntegreerd en gepoedercoat in dezelfde RAL 7021 TEXT (zwartgrijs structuur) als het hekwerk zelf.

– RVS Brievenbus Bak: Speciaal ontworpen voor inmetselen, met een aan de achterzijde afsluitbare deur voor extra veiligheid.

 

Poort samenstellen in configurator

Ook úw partner!

Kies voor de perfecte combinatie van design, functionaliteit en veiligheid met onze elektrische schuifpoort. Neem vandaag nog contact met ons op voor een maatwerkoplossing die perfect past bij uw woning!

Prijs opvragen

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    Wat zijn de voordelen van het gebruik van aluminium in een hekwerkontwerp?