Lamellen poorten

Lamellen poort: moderne blikvanger

Bent u op zoek naar hét stijlicoon onder de moderne poorten? Laat u dan verleiden tot de aanschaf van een schitterende lamellenpoort. Door de vele extra’s die Van Klompenburg u te bieden heeft, voldoet deze blikvanger aan al uw persoonlijke wensen. Bovendien matcht hij esthetisch goed met bijpassend (balkon)hekwerk of met luiken aan uw woning. Zo vormen lamellen de rode draad op uw terrein!

Offerte aanvragen

Wat is een lamellenpoort?

Lamellenpoorten en lamellen hekwerk hebben een unieke constructie met de functionaliteit van jaloezieën. De schuine, stalen plankjes geven extra privacy, zonder dat het open karakter van de poort geschaad wordt. Deze vorm heet ook wel ‘stripvulling’. Wat een lamellenpoort uniek maakt, is dat deze lijkt op luiken met lamellen of jaloezieën die u als raambekleding toe kunt passen. Een lamellen hekwerk heeft een tijdloze, robuuste en strakke uitstraling die het goed doet in een landelijke of moderne omgeving.

Tuinpoort met verticale en horizontale lamellen

Wist u dat lamellen een poort kunnen ‘afkleden’, net zoals kleding met strepen dat bij mensen kan doen? Kiest u voor verticale lamellen, dan oogt het hekwerk hoger en lijkt de poort smaller. Gaat uw voorkeur uit naar horizontale lamellen, dan lijkt het hek breder en lager. Zo kunt u spelen met de uitstraling die u uw poort meegeeft! Onze horizontale en verticale lamellen kunt u combineren met een groot aantal typen poorten. Kies bijvoorbeeld voor een vouwpoort, draaipoort, schuifpoort of looppoort. Allemaal kunnen ze uitgevoerd worden met deze schitterende, moderne stripvulling.

Lamellen poort automatiseren

Wilt u een sierpoort met lamellen die ook nog eens van alle gemakken voorzien is? Dan denken we bij Van Klompenburg graag met u mee om uw poort te automatiseren. U kunt dan denken aan beveiligingssystemen zoals camera’s, maar ook een video-intercomsysteem zodat u kunt kijken wie er voor de oprit staat. Daarnaast is een lamellenpoort uit te voeren met een elektrische aandrijving, zodat u deze gemakkelijk kunt openen met één druk op de knop of de smartphone. Toevoegingen zoals een ingebouwde (pakket)brievenbus, uw naam of een fraai huisnummer maken het geheel compleet!

Bijpassend hekwerk kopen

Door uw poort te combineren met een hekwerk, kunt u uw hele terrein afsluiten tegen indringers. Ook hekwerk in de stijl van lamellen kan door ons vervaardigd worden. Wilt u uw terrein liever afbakenen met een ander type hekwerk? Dan zijn dubbelstaafmatten en gaashekwerken smaakvolle alternatieven die goed aansluiten bij het geheel.

Hoe duurzaam is een lamellen hek?

Samen met de professionals van Van Klompenburg heeft u een fraai ontwerp gemaakt voor een poort op maat. En nu? De volgende stap is het produceren van de lamellenpoort. Dit gebeurt met de hand in onze eigen fabriek. Onze metaalspecialisten lassen nauwkeurig de stalen strips aan de stalen kaders. Zo komt uw droompoort tot leven!

Als het laswerk klaar is, wordt de poort verzinkt. Dit betekent dat er een beschermende laag van zink op het metaal aangebracht wordt, zodat deze bestand is tegen corrosie zoals roestvorming. Dit is een enorm duurzame behandeling, want na het verzinken kan de poort alle weersomstandigheden aan. Als laatste wordt de lamellen poort dubbellaags gepoedercoat in uw favoriete kleur. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk, zodat u decennialang kunt genieten van hekwerk dat aan al uw wensen voldoet.

Wat kost mijn poort?

Zoveel wensen, zoveel hekwerken… en daarom kunnen de prijzen voor een lamellen poort flink verschillen. Het is niet alleen afhankelijk van uw persoonlijke eisen, maar ook van bijvoorbeeld de inkoopprijs van de materialen. Om een goed beeld te krijgen van de kosten van uw lamellenpoort adviseren we daarom om onze online configurator in te vullen. Vervolgens krijgt u op korte termijn een offerte op maat toegestuurd en weet u waar u aan toe bent.

Stripvulling schuifpoort – Epse

Stripvulling schuifpoort – Epse

Lees meer
Schuifpoort met stripvulling

Schuifpoort met stripvulling

Lees meer
Totaaloplossing met stripvulling poorten en DSM

Totaaloplossing met stripvulling poorten en DSM

Lees meer
Unieke poorten met stripvulling

Unieke poorten met stripvulling

Lees meer

ℹ Wat is een lamellenpoort?

Wij staan voor u klaar

Wilt u een lamellenpoort of lamellen hekwerk laten ontwerpen op maat? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Meteen een offerte op maat? Vul dan onze online configurator in.

Neem vrijblijvend contact met ons op