Lamellen poorten

Poort met lamellen 

Maak van uw poort een waar stijlicoon met de vele mogelijkheden van Van Klompenburg hekwerken. Samen met u ontwerpen wij een fraaie omheining die past bij uw wensen en esthetisch goed in de smaak valt.

Lamellenpoorten en lamellen hekwerk hebben een unieke constructie met de functionaliteit van jaloezieën. Het geeft extra privacy, zonder dat dit het open karakter van de poort schaadt!

Lamellen hekwerk heeft een tijdloze, robuuste en strakke uitstraling en doet het goed in een landelijke en moderne omgeving.

Offerte aanvragen

Tuinpoort met verticale en horizontale lamellen

Een poort met stripvulling bevat een flink aantal horizontale of verticale, dunne stalen plankjes die samen de body van de poort vormen. U kunt ze vergelijken met jaloezieën in huis. Horizontale lamellen laten het hekwerk breder en lager lijken dan verticaal geplaatste lamellen. Bij verticale lamellen oogt het hekwerk juist hoger en een poort smaller.

De lamellen zijn toepasbaar op ál onze typen poorten: schuifpoorten, draaipoorten, vouwpoorten en looppoorten. Wij komen graag bij u langs op ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. Lamellen poorten kunnen immers uitgerust worden met allerlei gemakken zoals: video-intercomsysteem, inbouw(pakket)brievenbus, elektrische aandrijving, huisnummer en meer.

Lamellen hekwerk 

Wilt u bij een lamellenpoort ook lamellen hekwerk? Van Klompenburg hekwerken vervaardigd bijpassend hekwerk voor u precies op maat. Uw terrein afbakenen met een ander type hekwerken? Dubbelstaafmatten en gaashekwerken zijn smaakvolle alternatieven die goed aansluiten bij een lamellenpoort.

Duurzaamheid lamellen hekwerk 

Na het ontwerp wordt uw lamellen poort of hekwerk bij ons in de werkplaats met de hand geproduceerd. Onze metaalspecialisten lassen met nauwkeurigheid de stalen strips aan de stalen kaders. Uw droompoort komt tot leven.

Als het laswerk ten een einde komt, wordt de poort verzinkt. Het verzinken is het aanbrengen van een beschermende laag van zink, die het metaal beschermt tegen corrosie. Uw poort is na verzinking bestand tegen alle weersomstandigheden.

Tot slot wordt de lamellen poort dubbellaags gepoedercoat in uw favoriete kleur. Qua kleuropties zijn álle RAL-kleuren mogelijk.

Stripvulling schuifpoort – Epse

Stripvulling schuifpoort – Epse

Lees meer
Schuifpoort met stripvulling

Schuifpoort met stripvulling

Lees meer
Totaaloplossing met stripvulling poorten en DSM

Totaaloplossing met stripvulling poorten en DSM

Lees meer
Unieke poorten met stripvulling

Unieke poorten met stripvulling

Lees meer

ℹ Wat is een lamellenpoort?

Wij staan voor u klaar

Wilt u een lamellenpoort of lamellen hekwerk laten ontwerpen op maat? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Meteen een offerte op maat? Vul dan onze online configurator in.

Neem vrijblijvend contact met ons op