Unieke poorten met stripvulling

Unieke poorten met stripvulling

Maak van uw poort een waar stijlicoon met de vele mogelijkheden van Van Klompenburg hekwerken en beveiliging! Samen met onze klant bedachten we een fraaie omheining die past bij de achterliggende woning en die enkele opvallende details op speelse wijze terug laat komen. Het resultaat is hekwerk met stripvulling: een unieke constructie met de functionaliteit van jaloezieën. Privacy, maar zonder dat dit het open karakter van de poort schaadt!

Interesse in een poort met stripvulling?

Praktisch: kies een schuifpoort en draaipoort

Bij dit project in Aerdenhout plaatsten we twee soorten poorten. Allereerst is dit een schuifpoort met stripvulling die langs de rand van het erf beweegt bij opening en sluiting. De schuifpoort neemt door zijn zijwaartse beweging maar weinig ruimte in, waardoor het terrein optimaal benut kan worden. De poort wordt elektrisch aangedreven, zodat u deze met één druk op de knop kunt openen of sluiten. Daarnaast plaatsten we een draaipoort in dezelfde stijl: een makkelijke doorgang voor fietsers en voetgangers. Het geheel is bevestigd aan fraaie plaatstalen palen. Hierop bevinden zich ook de brievenbus en een RVS huisnummer, zodat alles gemakkelijk gecentreerd is.

Wat is een stripvulling poort?

Een poort met stripvulling bevat een flink aantal horizontale, dunne plankjes die samen de body van de poort vormen. U kunt ze vergelijken met jaloezieën in huis. Ook aan de buitenzijde van de woning van dit project vinden we deze bijzondere wandbedekking terug. Het is mooi dat de luxe uitstraling van de buitenjaloezieën – ook wel buitenlamellen genoemd – dankzij de nieuwe poorten op speelse wijze terugkomt op het terrein.

Ook op zoek naar een stripvulling poort? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat