Stripvulling schuifpoort – Epse

Elektrische toegangspoort met stripvulling

Een geweldige poort met stripvulling is opgeleverd bij onze klant uit Epse. De toegang tot deze woning is gerealiseerd middels een elektrische schuifpoort.

Een brievenbus in een poer is prachtige oplossing. Wij hebben een brievenbus voor deze klant ontwikkeld welke deskundig verwerkt is in de poer.

Stripvulling in poorten

Naast de snelle functionaliteit, ziet de schuifpoort er schitterend uit dankzij de stalen stripvulling. Deze hebben de uitstraling van buiten jaloezieën – ook wel buiten lamellen genoemd. Het materiaal heeft enerzijds een open karakter, maar biedt toch voldoende privacy.

Opvallende plaatstalen palen vormen de solide basis waar alle poorten aan bevestigd zijn. Deze palen hebben echter veel meer te bieden! Zo is de brievenbus op fraaie wijze in de kolommen verwerkt. Wilt u ook een intercom bij uw poort? Ook dit is een optie bij onze poorten. Ziet u zo’n totaaloplossing met stripvulling poorten en extra’s ook wel zitten op uw terrein? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Genius Falcon elektrische poortaandrijving

Bij dit project plaatsten we een schuifpoort met stripvulling. Door deze te bedienen met de Genius Falcon roller-aandrijving kunt u eenvoudig met een voertuig het erf op en af rijden. De aandrijving is ter plaatse gemonteerd en ingeregeld. Onze monteurs hebben de klant volledig geïnstrueerd over de eenvoudige bediening van de poort.

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat