Schuifpoort met stripvulling

Unieke opvulling voor schuifpoort

Bij dit project in Beekbergen mochten we een unieke schuifpoort en looppoort maken in dezelfde stijl. Waar veel mensen kiezen voor horizontale planken of buizen, gebruikten we bij dit project stripvulling. Het eindresultaat heeft wat weg van jaloezieën: een bijzonder fraaie techniek. De zwarte schuifpoort met stripvulling biedt daardoor privacy, maar behoudt ook zijn open karakter.

Neem contact op voor uw project

Complete schuifpoort vol extra’s

Deze schuifpoort en looppoort bevatten extra’s die het comfort verhogen en het gebruiksgemak verbeteren. Zo bevindt zich in één van de poeren naast de looppoort een modern RVS huisnummer. Ook de brievenbus is in de paal geïntegreerd. De zwarte draaipoort sluit met een fraai smaldeurslot in de poer. Om goed zicht te houden wanneer het donker is, zijn er LED-lampen verwerkt in de palen. Door hun lage positie verspreiden ze een prachtig licht over de grond en de stripvulling van de poort. Ook de schuifpoort is uitgevoerd met extra’s. Een Genius Blizzard schuifpoort aandrijving zorgt voor het openen en sluiten van de schuifpoort. Op één van de poeren zit een Dahua intercomsysteem met camera. U heeft daarmee het gemak dat u vanuit huis kunt horen wie er voor de poort – en deze vervolgens wel of niet kunt openen voor uw bezoek. Bediening kan eenvoudig en snel met uw smartphone. Door het geïntegreerde camerasysteem heeft u bovendien een beeld bij uw gast.

Schuifpoort met stripvulling en DSM-hekwerk: erfafscheiding in stijl

De looppoort vormt een mooie opmaat naar de voordeur, terwijl de schuifpoort toegang verleent tot de rest van het erf. Om het geheel goed af te sluiten voor onder andere dieren, is er naast de poorten ook DSM-hekwerk geplaatst. DSM staat voor dubbelstaafmat: een hoogwaardige, sterke erfafscheiding die in elke gewenste RAL-kleur geleverd kan worden. In dit geval heeft het DSM-hek dezelfde kleur als de poorten, waardoor ze elkaar versterken en aanvullen. Het hekwerk wordt bij dit project aan beide zijdes begroeid met groene beplanting. Zo zal het hekwerk op termijn nauwelijks nog zichtbaar zijn, maar de bewoners zijn wél blijvend verzekerd van een goed afgesloten erfgrens.

Ook interesse in een hekwerk of poort op maat?

Laat u vrijblijvend door ons informeren!

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator