Luxe elektrische houten schuifpoort op maat – De Falom

Ontwerp en maatwerk 

Bij Van Klompenburg Hekwerken geloven we sterk in het leveren van unieke, op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de stijl en behoeften van onze klanten. Voor dit project werkten we nauw samen met de klant om een poort te ontwerpen die niet alleen een veilige toegangscontrole biedt, maar ook een prachtige aanvulling vormt op het algehele ontwerp van het terrein. Het gebruik van Eiken houten planken zorgt voor een warme en uitnodigende uitstraling, terwijl de 2-laags poedercoating in RAL 7021 de poort een moderne en stijlvolle afwerking geeft.

Offerte aanvragen voor dit project

Vakmanschap en kwaliteit

Ons team van ervaren ambachtslieden heeft met de grootste zorg en precisie aan dit project gewerkt. De houten planken zijn met fijnbezaagd en onbehandeld gelaten om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden. De plaatstalen palen, voorzien van het huisnummer en de RVS inwerpgleuf, bieden niet alleen duurzaamheid maar ook een vleugje elegantie.

Technologische innovatie:

De elektrische aandrijving is voorzien van een Genius Blizzard systeem, dat state-of-the-art technologie combineert met betrouwbaarheid. Deze aandrijving zorgt voor een soepele en geruisloze werking van de schuifpoort, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak en de veiligheid van het terrein.

Als onderdeel van ons voortdurende streven naar innovatie, hebben we voor dit project naadloos de DoorBird intercom geïntegreerd, een perfecte aanvulling op de elektrische schuifpoort. De DoorBird intercom, met zijn geavanceerde communicatiemogelijkheden, voegt een extra laag gemak en veiligheid toe aan uw woning of terrein. Deze intercom stelt u in staat om bezoekers te zien, te horen en met hen te communiceren, waar u ook bent, via uw smartphone of tablet. De intercom is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw hekwerk.

Poort samenstellen in configurator

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    Zijn er personalisatie-opties beschikbaar voor de houtvulling en het ontwerp?

    Wordt de schuifpoort geleverd met garantie?

    Hoe wordt de duurzaamheid van de poort gegarandeerd?

    Zijn er opties voor toegangscontrole en beveiliging?