Elektrische schuifpoort voor bedrijven – Jozua Aanhangwagens Harderwijk

Elektrische toegangspoort zakelijk

Voor Jozua Aanhangwagens B.V. in Harderwijk realiseerden wij een elektrische schuifpoort. De schuifpoort is een veilige afbakening en daarbij ruimtebesparend door het schuifmechanisme. Dé oplossing voor ieder bedrijventerrein.

Schuifpoorten op maat voor bedrijf

Schuifpoorten zijn een handige en veilige manier voor een oprit naar een bedrijfspand. Voor Jozua Aanhangwagens B.V. uit Harderwijk is een elektrische schuifpoort gerealiseerd. De poort heeft een moderne uitstraling met de uitstekende functie van elektronische technieken. Van Klompenburg vervaardigt poorten en hekwerken op maat, daarom voorzien wij in al uw wensen. Hoger, breder, andere kleur, andere aandrijving? Voor ons is niets te gek!

Lees meer over schuifpoorten

Toegangspoort voor bedrijventerrein

Een voordeel van een schuifpoort is dat het minder ruimte inneemt dan het sluiten van een draaipoort. U kunt met de elke vervoersmiddel dit terrein betreden dankzij de gemonteerde schuifpoort op rails. Het voordeel van een schuifpoort is dat u geen ruimte verliest op het terrein, omdat de poort netjes langs het hekwerk schuift bij opening.

Toegangscontrole bedrijventerrein

Om controle te hebben over wie op welk moment toegang heeft tot uw bedrijfspand of terrein, is een toegangscontrole een uitkomst. Toegangscontrole is een veilige, flexibele en kosteneffectieve manier om activa en werknemers te beschermen tegen ongewenste gasten. Bij een toegangscontrole systeem worden kaarten en tags uitgegeven om toegang te verlenen ​​tot gecontroleerde deuren. Deze elektronische sleutels kunnen eenvoudig worden geblokkeerd en verwijderd uit het systeem wanneer ze verloren of gestolen zijn. Personen zonder een geldige kaart, tag of pincode krijgen simpelweg geen toegang meer en staat voor een gesloten deur.

Voordelen van Toegangscontrole voor bedrijven

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat