Elektrische houtlook schuifpoort – Haarlem

Elektrische schuifpoort

De houtlook poort is gemaakt van staal, maar heeft het aanzicht van een houten poort. Om corrosie te voorkomen heeft de poort een oppervlaktebehandeling gehad: thermisch verzinkt en 2 laags gecoat in RAL 7016. Deze kleur is zoals u ziet mat antraciet. Bent u ook verliefd op deze poort, maar wilt u een andere kleur of andere aanpassingen doen? Van Klompenburg Hekwerken maakt alle poort op maat en geheel naar wens. Álles is mogelijk!

Genius Roller poortaandrijving

De schuifpoort wordt aangedreven met een Genius Falcon 230V besturing. De aandrijving is ter plaatse gemonteerd en ingeregeld. Onze monteurs hebben de klant volledig geïnstrueerd over de eenvoudige bediening van de poort.

Doorbird intercom bij poort of hekwerk

Met de ingebouwde Doorbird intercom welke ingebouwd is in de gemetselde kolommen naast de poort kunnen bezoekers zich melden. De oproepen komen op de smartphone van de klant binnen. Op deze wijze kunt u met één klik op uw smartphone uw familieleden, de pakketbezorger of uw visite toegang verlenen. Met de ingebouwde camera in het intercomsysteem is het tevens mogelijk om de persoon die voor de poort staat te zien. Geen ongewenste gasten meer op uw terrein! Gemak én veiligheid is gegarandeerd.

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat