Maatwerk

Hekwerk op maat

Een uniek hekwerk op maat gemaakt. Niet elke situatie is geschikt voor een ‘standaard’ hekwerk. Ook daar heeft Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging een passende oplossing voor. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een passende oplossing voor uw project. Wij schetsen, ontwerpen en plaatsen hekwerkwerken en toegangspoorten, zowel standaard als op maat gemaakt. Wij kunnen metselwerken, verwijderen en sierhekwerken voor u op maat maken. Ook constructies van ijzer, hout of beiden maken wij voor u op maat.

Uw eigen unieke hekwerk op maat

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging heeft in Elburg een smederij ingericht en een eigen smid. Hierdoor hebben wij alles in eigen beheer, van produceren tot monteren. Daarom kunnen wij u de kwaliteit garanderen die een hekwerk vereist. Eén van de voordelen is dat wij uw hekwerk op de juiste hoogte en breedte kunnen vervaardigen, zonder dat u concessies hoeft te doen. Bij een hekwerk op maat houden wij rekening met al uw wensen op het gebied van techniek en vormgeving. Ook kijken wij naar de bestaande omgeving, zodat uw hekwerk goed aansluit bij de bestaande omgeving.

Naast smeedijzeren sierhekwerken en poorten, kunnen wij ook authentieke scharnieren, leuningen, balustrade hekwerk, klinken en ambachtelijk hang- en sluitwerk voor u maken. Heeft u al een bestaand smeedijzeren hekwerk en wilt u uitbreiding of schade aan uw smeedijzeren hekwerk of poort herstellen? Geen probleem. Wij kunnen altijd uw smeedijzeren hekwerk op maat bij leveren en herstellen.

3D Ontwerp

Uw situatie en wensen worden vertaald in een concepttekening, eventueel in 3D uitgevoerd. Zo weet u exact hoe uw sierpoort of sierhekwerk er uit komt te zien. Deze tekeningen zijn de basis voor het verdere proces. Als de tekeningen uw wensen duidelijk vertalen wordt er een offerte opgesteld. Van daaruit wordt het productieproces gestart.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om u te informeren over de mogelijkheden.

 

Stel hier uw maatwerk samen!

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat