Dubbele draaipoorten in fraaie houtlook

Twee dubbele draaipoorten

Voor dit project in Nunspeet maakten we twee praktische, dubbele draaipoorten. Eén van hen was een looppoort, de ander een ruime inrijpoort. Beide poorten zijn uitgevoerd in dezelfde stijl: een fraai houtlook staal dat verzinkt is en afgewerkt met een donkere coating. Het resultaat is zowel praktisch als mooi, met erfafscheidingen van twee inritten die op kenmerkende wijze het huis omlijsten.

Op zoek naar een hekwerk en/of poort voor uw terrein? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Houtlook looppoort met dubbele deuren

De looppoort van dit project heeft twee bescheiden draaidelen. Eén deel is uitgevoerd met een deurklink: de looppoort. Wandelaars of fietsers kunnen prima door dit deel van de poort het terrein betreden. Moet er een bredere rolstoel of ander object naar binnen, dan kan het tweede deel van de looppoort geopend worden. Deze zit middels een grondgrendel verankerd in het straatwerk. Zit de grendel naar beneden, dan valt het slot van de loopdeur netjes in de sluitplaat van de passieve deur. De plaatstalen palen waar de poorten aan hangen, zijn uitgevoerd met mooie, bijpassende gezette kappen.

Inrijden in stijl met dubbele draaipoorten

De dubbele draaipoort plaatsten we bij de inrit van deze woning. De kolommen zijn afgewerkt met dezelfde fraaie gezette kappen. Deze dubbele draaipoort is te bedienen met behulp van een ondergrondse aandrijving van Genius. Door de ondergrondse motor valt de bediening niet op, wat de uitstraling van de poort verder verhoogt. In één van de poortpalen is een RVS briefplaat geplaatst, zodat de post netjes ‘in’ de poort gedeponeerd kan worden.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat