Elektrische sierdraaipoort – Berkhout

Je hebt poorten en je hebt unieke maatwerk sierpoorten van Van Klompenburg.

U weet dat wij altijd met onze klanten om tafel gaan om tot een uniek ontwerp te komen. Omdat wij maatwerk leveren is niets te gek en kunnen wij al uw wensen realiseren: van strakke houtlook poorten met gestucte kolommen tot sierlijke sierpoorten met krullen, Franse lelies en tierelantijntjes.

Onze klant uit Berkhout had nog een ‘oude’ sierpoort in de schuur liggen en vroeg of wij hier wat mee konden. Ons antwoord: ‘Uiteraard, zonde om niets met deze gave sierpoort te doen’. Er zijn kleine aanpassingen aan de poort gedaan, de poort is volledig gepoetst en tot slot gepoedercoat. Ook zijn er 2 bijpassende slootwaaiers gemaakt voor een nog grootser effect.

Sierdraaipoort elektrisch maken

Naast de aanpassingen van de bestaande sierpoort hebben wij ook de elektrische aandrijving geleverd en gemonteerd. De klant kan nu via een afstandsbediening de poort openen en sluiten.

Voor elektrische aandrijving zijn twee opties beschikbaar: ondergrondse en bovengrondse aandrijving. Maar wat zijn de verschillen? En wat is de beste aandrijving voor uw situatie? Lees HIER meer.

Doorbird intercomsysteem

Met de elektrische aandrijving kan de poort op afstand worden bediend. Dankzij de Doorbird Intercom kan de klant ook zien en horen als er bezoekers op de dam staan. Familieleden, pakketbezorgers of gasten kunnen zich melden via de intercom. Op deze wijze houdt u controle over de toegang tot uw woning. Bent u niet thuis? Ontvang een melding op uw smartphone als iemand zich meldt, spreek met de bezoeker en open en sluit op afstand de poort.

Brievenbus in poort

Een brievenbus kan op fraaie wijze worden verwerkt in een poort. Wanneer u kiest voor pilaren dan kunnen wij net als de intercom ook een brievenbus hierin integreren. Hierdoor creëert u meer rust op uw oprit doordat een losse paal met losse brievenbus kan komen te vervallen.

 

Uw huis verder beveiligen?

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat