Sierhekwerken en gaashekwerken – Beekbergen

Schuifpoorten zijn een handige en veilige manier voor een oprit naar een woning of bedrijfspand. Bij deze klant is een elektrische sierschuifpoort gerealiseerd.

De poort is qua look klassiek en qua functie modern: een sierlijke uitstraling met de uitstekende functie van elektronische technieken.

Sierpoorten op maat

Sierpoorten zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar. Wij maken al onze hekwerken geheel voor u op maat. De sierpoorten worden verzinkt om corrosie te voorkomen. Vervolgens wordt de poort gecoat in de kleur die u wenst. Stel samen met onze professionals uw unieke schuifpoort samen.

Siertuinpoort in dezelfde stijl

Om eenheid op het erf te creëren, realiseerden wij een bijpassende tuinpoort. Deze sluit haarfijn aan bij de look van de sierschuifpoort. Het sierhekwerk en de schuifpoort zijn uitgevoerd in dezelfde stijl. Dit betekent dat de bewerkelijke combinatie van Franse lelies, vierkante elementen en verticale staanders in het totaalplaatje toch rust uitstraalt, dankzij hun eenheid.

Voordelen schuifpoort

De poort is zo hoog en breed als u wenst en daarom goed bestemd tegen inbraken. Daarnaast neemt een schuifpoort minder ruimte in dan het sluiten van een draaipoort. Lees hier alle voordelen.

Wilt u ook een schuifpoort of gaashekwerk? We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Alle RAL-kleuren kunnen wij realiseren voor uw hekwerk of poort! Kies hier uw kleur!

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat