Vouwpoort hout – Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn karakteristieke gebouwen en panden. Op een steenworp afstand van het Zuider Amstelkanaal waant u zich in zo’n typische Amsterdamse straat met eigenaardige woningen. Hier plaatste Van Klompenburg een prachtige poort met houtvulling en een lamellen looppoort. Het authentieke karakter van de stad en de woning zijn terug te zien in de poort, zie het prachtig werkende Red Cedar hout. Is het geen plaatje?

Offerte aanvragen

Poorten in hout

Houten poorten zijn zeer populair en geven uitstraling aan uw woning. Hout is echter zeer bewerkelijk en kan bij weersomstandigheden krimpen of uitzetten. Dankzij het stalen frame blijft het hout op z’n plek zitten en blijft het goed in tact. Het stalen kader is niet alleen functioneel maar geeft ook een moderne touch aan de poort. Het staal is verzinkt en gecoat in RAL 9005 (zwart). De puntenkam zorgt voor extra veiligheid.

Het mechanische systeem dat is gekozen is de dubbele vouwpoort met de krachtige Genius Trigon knikarm aandrijving 230V. Een vouwpoort neemt tweemaal minder ruimte in dan een dubbele draaipoort, omdat de vleugels in vieren worden gedeeld. Woont u ook in de stad en zoekt u een ruimtebesparende oplossing voor uw poort? De harmonica vouwpoort is dan een goede optie. Van Klompenburg Hekwerken levert uitsluitend maatwerk, waardoor de poort volledig kon worden samengesteld naar smaak.

Red Cedar hardhout in poort

Voor de houtvulling is gekozen uit Red Cedar, een prachtig hardhoutsoort uit Canada. Het hout is duurzaam en heeft een natuurlijke bescherming tegen houtrot, schimmels en insecten. Het hout is onbehandeld, waardoor het hout met de tijd vergrijst. Het Red Cedar geeft karakter aan de poort en uitstraling aan het huis.

Wat kost dit project?

Stalen looppoort met lamellen

Een looppoort is een toegang voor voetgangers en fietsers. Naast een poort is dit zeer functioneel, omdat slechts de draaipoort geopend hoeft te worden en de brede poort hierdoor gesloten kan blijven als een voetgang het erf wil betreden. De poort is volledig gemaakt van staal en bestaat uit dunne latjes, ook wel lamellen of stripvulling genaamd. Lamellen zorgen voor extra privacy, omdat er geen inkijk in de tuin is. Ook bij de looppoort is een video-intercom geïnstalleerd.

Intercomsysteem houten poort

Voor extra veiligheid én gemak ik gekozen om een video-intercomsysteem in de poort te verwerken. Gasten kunnen middels de knop aanbellen. De bewoner kan via de smartphone met de persoon spreken. Via de ingebouwde camera kan de bewoner de persoon ook zien. Op afstand kan de poort vervolgens worden geopend. Verwacht u een pakketje? Vanaf kantoor kunt u checken of de postbezorger voor de poort staat en hem/haar toegang verlenen tot uw terrein.

Kostprijs houten poort

De prijs van een houten poort is afhankelijk van verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan de mechanische systemen: draaipoort, schuifpoort of vouwpoort. Ook het type hout is prijsbepalend. Wij maken graag een offerte voor u op basis van uw wensen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies