Automatische harmonica poort – Giethoorn

De harmonica poort, deze wordt steeds vaker gezien! Terecht, want deze houtlook vouwpoort is de ideale oplossing voor een ruimtebesparende dubbele draaipoort.

De poort is niet alleen praktisch, maar valt ook esthetisch goed in de smaak. Ondanks dat de poort uit staal bestaat heeft het de fraaie look van hout. De poort matcht prachtig met het Zweedse rabat waarmee de gevel van de woning is bekleed. Zo ziet u maar weer: functioneel én smaakvol, Van Klompenburg realiseert het!

Elektrische vouwpoort oprit

Een vouwpoort met een knik-arm systeem halveert de slag van een draaipoort. Stel u heeft een oprit van 4 meter breed en u zoekt een poort ter afsluiting, dan is de vouwpoort een ruimtebesparende oplossing. De vouwpoort halveert de slag naar binnen waardoor u bij een poort van 4 meter geen vleugel heeft die 2 meter naar binnen draait maar slecht 1 meter. Door deze ruimte besparende oplossing is een vouwpoort een prachtige toepassing voor vele particuliere opritten.

Ondergrondse poortaandrijving

Wilt u uw poort ook automatiseren met een ondergrondse motor? Een groot voordeel van ondergrondse aandrijving bij een poort is dat de opener netjes wordt weggewerkt. De motor van de poort wordt in de grond gegraven en is daardoor vrijwel onzichtbaar. De ondergrondse motor wordt onder het draaipunt van de poort geplaatst en de motorbakken worden extra stevigheid in beton verankerd.

Vouwpoort tussen stalen kolommen

De stalen kolommen zijn gepoedercoat in de fraaie kleur RAL 9005 en afgewerkt met een stalen ‘pet’. In de kolommen zijn bovendien een intercom en brievenbus geïntegreerd. De postbode kan zo de post kwijt en u kunt via een video intercom zien wie er voor u poort staat: gemakkelijk én veilig!

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies