Gestucte pilaren met zwarte poortdelen – Overijssel

In Zwolle plaatsten wij bij een oude, prestigieuze woonboerderij een inrijpoort. De poort is voorzien van ondergrondse aandrijving, waardoor de poort automatisch kan openen en sluiten. De poort schuift door de gemetselde kolom heen en komt langs de heg tot stilstand. De zwart-wit kleursamenstelling maakt het plaatje compleet! Hoe gaaf om uw poort te laten matchen met uw woning!

Laat u inspireren door dit project!

Gemetselde kolommen wit gestuct

De kolommen die de schuifpoort in de lucht houden, hebben een imposante uitstraling. De gemetselde kolommen zijn fraai gestuct en afgewerkt met stalen kolomafdekkers, wederom in donkere kleur om het contrast te benadrukken. In één van de pilaren is bovendien een brievenbus geïntegreerd, zodat hier geen afzonderlijke postkast voor opgehangen hoeft te worden.

Soorten poorten

Naast deze fantastische schuifpoort, bieden wij ook legio aan andere ontwerpen en mogelijkheden. Een sierlijke draaipoort, een houtlook vouwpoort, een stijlvolle sierpoort, álles wordt op maat voor u gemaakt. Uw terrein afwerken met hekwerken? Wij hebben in onze collectie: sierhekken, gaashekwerk, dubbelstaafmathekwerk en spijlenhekwerk.

Als extra opties kunt u kiezen voor:

  • Inbouw brievenbus
  • Ondergrondse/bovengrondse aandrijving
  • Video intercom of spraakintercom
  • Álle RAL-kleuren
  • Stalen, gemetselde of gestucte kolommen

Poorten prijzen

Fraaie extra’s en details voor deze schitterende poort combineert comfort en uitstraling op geweldige wijze. Ook op zoek naar een statement voor uw terrein en benieuwd wat de prijs is? Neem vrijblijvend contact op, wij brengen graag een offerte voor u uit.

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies