Houtlook vouwpoort met ondergrondse aandrijving – Aerdenhout

Wow, wat een plaatje! Deze houtlook vouwpoort is absoluut de kers op de taart bij deze prachtige woning. De zwarte houtlook poort met gemetselde en gestucte kolommen past perfect bij het exterieur van de woning.

Baken uw erf ook af met één van onze poorten. Wij vervaardigen ook sierpoorten en schuifpoorten voor u op maat!

Waarom ondergrondse poortaandrijving?

Onze poortaandrijving is uit het juiste staal gesneden. Een poort aandrijving moet door weer en wind zijn taak uitvoeren. Daarom is het zeer belangrijk om te kiezen voor een hoogwaardig systeem. De ondergrondse elektrische poortaandrijving van Van Klompenburg hekwerken de juiste keuze voor de toekomst.

Wilt u uw poort ook automatiseren met een ondergrondse motor? Een groot voordeel van ondergrondse aandrijving bij een poort is, is dat de opener netjes wordt weggewerkt. De motor van de poort wordt in de grond gegraven en is daardoor vrijwel onzichtbaar. De ondergrondse motor wordt onder het draaipunt van de poort geplaatst en de motorbakken worden extra stevigheid in beton verankerd.

Gemetselde en gestucte kolommen

De gemetselde kolommen zijn fraai gestuct en afgewerkt met een ‘pet’. In de kolom naast de looppoort is bovendien een brievenbus geïntegreerd, zodat hier geen afzonderlijke postkast voor opgehangen hoeft te worden.

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!