Dubbele houtlook draaipoort – Giethoorn

Een toegangspoort bepaalt het aanzicht van het huis. Uw poort is uw visitekaartje. Het is daarom van belang dat u deze met zorg uitzoekt. Bij Van Klompenburg kunt u uw poort geheel naar wens samenstellen. Wij leveren maatwerk, daardoor is alles mogelijk: van kleursamenstelling, gestucte kolommen tot video-intercoms en inbouw brievenbussen.

In Giethoorn plaatsten we deze automatische houtlook draaipoort met een stalen looppoort in dezelfde stijl. De kolommen zijn met dezelfde stenen als het pittoreske huisje gemetseld. Laat je inspireren door de foto’s!

Stalen dubbele draaipoort

Op het gebied van toegangspoorten zijn er mogelijkheden uit verschillende samenstellingen: draaipoorten, schuifpoorten en vouwpoorten. In Giethoorn plaatsten wij een dubbele draaipoort. De twee poortvleugels draaien het erf op en kunnen op afstand geopend worden. Ook is een looppoort gemonteerd waardoor bestemmingsverkeer per voet of fiets het terrein kan betreden. Symmetrie was één van de eisen van de klant, daarom is er aan de andere zijde van de poort een vast hekwerk geplaatst met exact dezelfde look als de looppoort.

Het voordeel van houtlook is dat het onderhoudsvrij is. De poort heeft de look van een zwarte houten poort, maar niets is minder waar. De solide basis is gemaakt van staal. Omdat de poort verzinkt en gepoedercoat is, heeft het de look van hout én is het bestand tegen weersomstandigheden.

Poort kopen oprit

U wilt toch ook een een poort met een stijlvol design? Een poort is immers het eerste wat uw gasten zien. Het is de opmaat naar uw woning. Met een mooie poort kunt u de sfeer neerzetten. Bovendien wordt er minder ingebroken in woningen met een toegangspoort. Het is een belemmering voor inbrekers.

Een poort kopen is een flinke uitgave, maar de voordelen zijn groter:

  • Extra snel (tijd is geld, dus u verdient u poort terug)
  • Extra veiligheid (geen inbrekers die een bezoek komen brengen)
  • Extra makkelijk

Wat kost een automatische poort?

De kosten van een automatische poort zijn afhankelijk van de hoogte en breedte van de poort. Ook zijn er extra opties zoals een intercom die het totaal beïnvloeden. Benieuwd wat uw droompoort gaat kosten? Stel uw poort samen in onze configurator  en wij maken voor u de offerte!

Zelf uw poort samenstellen

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies