Sier draaipoort en hekwerk met opvallend lijnenspel

Een verfijnd lijnenspel

Het is (bijna) Kerst bij Van Klompenburg! Dit project met sier draaipoort is daarom helemaal in stijl, inclusief kerstkrans en fraaie versiering. Laat u er echter niet door afleiden, want het ware pronkstuk bevindt zich iets ervoor op de erfafscheiding! Deze schitterende sier draaipoorten laten een verfijnd lijnenspel zien dat resulteert in een solide poort met een open karakter.

Ook op zoek naar een hekwerk op maat?

Ontwerp uw hekwerk zelf!

Hekwerk en poort in moderne stijl

Het algehele thema van dit hekwerk met zijn bijpassende poorten is modern en strak. U ziet dit terug in elk onderdeel. Het design van het hekwerk loopt vloeiend over in de enkele draaipoort, die dient als gemakkelijke toegang naar de voordeur. De gemetselde poeren naast de looppoort zijn afgewerkt met mooie lampen die het geheel extra uitlichten. Door de brievenbus in één van de kolommen te integreren, is hier geen aparte kast voor nodig. Alles gaat op in het geheel en blijft in dezelfde stijl. Ook de achterste poort – de afscheiding tussen de voortuin en de achtertuin – heeft een stoere uitstraling. Deze poort is gemaakt van dubbel staafmat, wat ook is opgebouwd uit horizontale en verticale buizen. Door het zogenaamde ‘privacyband’ door de mazen heen te weven, ontstaat een poort met dezelfde stijl als de poorten en het hekwerk langs de weg. Bovendien is inkijk niet langer mogelijk. Zo kunt u in alle rust en met veel privacy in de achtertuin zitten. Bovendien houdt de aangelegde dome-camera van Van Klompenburg Beveiliging een oogje in het zeil!

Gepersonaliseerde, dubbele sier draaipoort

En dan de blikvanger van het geheel: een geweldig uitgewerkte, dubbele sier draaipoort. De soepele boog die de bovenkant van de poort vormt, wordt daaronder voortgezet met prachtige, gesmede krullen. Ze doorbreken het verticale lijnenspel op geweldige wijze, zonder afbreuk te doen aan de stevigheid van het hek. De sierpoort is extra gepersonaliseerd doordat de naam van de familie uit plaatstaal gesneden en in de poort verwerkt is. Ook deze dubbele sier draaipoort staat in zijn geheel tussen twee gemetselde kolommen. Hij wordt aangedreven door een ondergrondse Genius roller.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat