Balkonhekwerken

Maatwerk balkonhekwerken

Van Klompenburg is een vertrouwd adres voor maatwerk balkonhekwerken. Wij voorzien in ontwikkeling, ontwerp, productie én montage van balkonhekwerken. Een balkonhek is een stevige omheining van uw balkon en is veilig en kindvriendelijk gebouwd. Onze balkonhekwerken zijn van hoge kwaliteit en hebben langdurige garantie.

Balkonhekwerken voor appartementencomplexen, flats, appartementen, woningen en bedrijfspanden

Geen project is hetzelfde, daarom wordt elk project onafhankelijk uitgewerkt. Van Klompenburg verzorgt maatwerk voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Een balkonhekwerk is een aanvulling op een woning of bedrijfspand en moet jarenlang zonder problemen functioneren. Wij besparen daarom met opzet niet op materiaal en gaan voor de duurzame oplossing.

Wij geven advies op maat, zorgen voor een totaaloplossing en denken mee met de opdrachtgever.

Regelgeving hekwerk op balkons

Aan hekwerk op een balkon zijn een aantal eisen gesteld:

  • het hekwerk vanaf de balkonvloer moet minimaal 1 meter hoog zijn als de afstand tot de grond naar het balkon minder dan 13 meter is;
  • het hekwerk vanaf de balkonvloer moet minimaal 1,2 meter hoog zijn als de afstand tot de grond naar het balkon meer dan 13 meter is.

Soorten balkonhekwerken

In principe kan elk type hekwerk op balkons en dakterrassen worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan dubbelstaafmathekwerk, spijlenhekwerk of sierhekwerk. Wij maken alles geheel naar uw wens.

Stuur mij een vrijblijvende offerte.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor (sier)hekwerken en (sier)poorten op maat. Al bijna 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Binnen 24 uur een offerte!

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator