Balkonhekwerken

Maatwerk balkonhekwerken

Van Klompenburg is een vertrouwd adres voor maatwerk balkonhekwerken. Wij voorzien in ontwikkeling, ontwerp, productie én montage van balkonhekwerken. Een balkonhek is een stevige omheining van uw balkon en is veilig en kindvriendelijk gebouwd. Onze balkonhekwerken zijn van hoge kwaliteit en hebben langdurige garantie.

Balkonhekwerken voor appartementencomplexen, flats, appartementen, woningen en bedrijfspanden

Geen project is hetzelfde, daarom wordt elk project onafhankelijk uitgewerkt. Van Klompenburg verzorgt maatwerk voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Een balkonhekwerk is een aanvulling op een woning of bedrijfspand en moet jarenlang zonder problemen functioneren. Wij besparen daarom met opzet niet op materiaal en gaan voor de duurzame oplossing.

Wij geven advies op maat, zorgen voor een totaaloplossing en denken mee met de opdrachtgever.

Regelgeving hekwerk op balkons

Aan hekwerk op een balkon zijn een aantal eisen gesteld:

  • het hekwerk vanaf de balkonvloer moet minimaal 1 meter hoog zijn als de afstand tot de grond naar het balkon minder dan 13 meter is;
  • het hekwerk vanaf de balkonvloer moet minimaal 1,2 meter hoog zijn als de afstand tot de grond naar het balkon meer dan 13 meter is.

Soorten balkonhekwerken

In principe kan elk type hekwerk op balkons en dakterrassen worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan dubbelstaafmathekwerk, spijlenhekwerk of sierhekwerk. Wij maken alles geheel naar uw wens.

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Hoe wordt balkonhekwerk gemonteerd?

Heeft een balkonhekwerk een verplichte minimale hoogte?

Welke soorten balkonhekwerk zijn er?