Dubbele smeedijzeren draaipoort + tuinpoort

Deze dubbele smeedijzeren draaipoort mochten wij in Gendt realiseren. Een voorbeeld van écht maatwerk met een prachtig resultaat, precies zoals de klant in gedachten had.

De draaipoorten creëren een erfafscheiding en zijn tegelijkertijd een unieke entree naar deze karakteristieke woning. De sierpoort heeft een typerend klassiek design.

Tevens realiseerden wij een bijpassende tuinpoort om eenheid op het erf te creëren.

Bekijk ook onderstaande – ontwerp tot oplevering – afbeeldingen.

Wilt u ook een draaipoort? We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Poort aandrijvingen

De poort wordt aangedreven door een hydraulische FAAC aandrijving. Deze elektro hydraulische aandrijving is uiterst geschikt voor hoge krachten en zeer intensief gebruik.

Laat u altijd door onze professionals adviseren over de beste aandrijving voor uw poort.

 

Toegangstechniek middels intercomsysteem

Middels de Hikvision intercom welke gekoppeld is met het camerasysteem van de klant, kan de klant op afstand de poort openen en toegang verschaffen. De camera geeft zicht op de bezoekers en verlaagt het risico op onbevoegde personen op het terrein.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat