Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

Creatief lijnenspel in Zeewolde

Door te spelen met vormen en lijnen creëert u uw persoonlijke stijl. Poorten en hekwerken zijn bij uitstek objecten om deze stijl in terug te laten komen. Dat toont ook dit project uit Zeewolde, waar verschillende stijlen en figuren terugkomen in de mooie erfafscheiding. Naast een sierpoort op rail en hekwerk in dezelfde uitstraling, is er ook een enkele looppoort met elektroslot geplaatst.

Ontwerp uw eigen hekwerk op maat

Stijlvolle schuifpoort op rails

U kunt met de auto dit terrein betreden dankzij de gemonteerde sierpoort op rails. Het voordeel van een schuifpoort is dat u geen ruimte verliest op het erf, omdat de poort netjes langs het hekwerk schuift bij opening. De sierpoort is uitgevoerd met bijzondere details, zoals de schuine vormen aan de bovenzijde die samen een driehoek lijken te vormen. Op de schuifpoort vindt u sierlijke, Franse lelies. In de poort zelf worden verticale kokers afgewisseld met bijzondere, vierkante elementen. Met elkaar is de schuifpoort een bijzondere mix van klassiek en modern, waar de sierlijke uitstraling een mooi contrast vormt met de elektrotechnische technieken van de Falcon 20C aandrijving.

Hekwerk en draaipoort in dezelfde stijl

Het sierhekwerk en de enkele draaipoort zijn uitgevoerd in dezelfde stijl als de schuifpoort. Dit betekent dat de bewerkelijke combinatie van Franse lelies, vierkante elementen en verticale staanders in het totaalplaatje toch rust uitstraalt, dankzij hun eenheid. De enkele draaipoort die u via het pad naar de voordeur leidt, wordt elektronisch bediend met een Locinox Electro slot.

De kers op de taart: vintage verlichting

Een mooi uitgelicht object toont grotesk en is letterlijk een baken in de nacht. Op alle gemetselde poeren van dit project vindt u daarom een klassieke lamp. Ook hier gaan eenheid en gevoel voor stijl hand in hand. De gemetselde kolommen zijn fraai gestuct en afgewerkt met een ‘pet’. In de kolom naast de looppoort is bovendien een brievenbus geïntegreerd, zodat hier geen afzonderlijke postkast voor opgehangen hoeft te worden.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat

  31-8-2023
  Top

  Zoals afgesproken werk keurig afgeleverd en na overleg binnen 2weken hek hoger gezet ,keurig gewerkt ,goede communicatie en netjes gewerkt..ZEER TEVREDEN. LAATSTE PLOEG FANTASTISCH WERK OPGELEVERD EN KEURIG OPGERUIMD STAAT ALS EEN HUIS

  -Jan de Zwaan , Hulshorst
  29-8-2023
  Keurig netjes gemaakt en gemonteerd, meer dan tevreden.

  Bij de verkoop zeer behulpzaam en goed advies, gemaakte afspraken keurig nagekomen.

  Poort functioneert zoals je verwacht (probleemloos) de afwerking en montage is fantastisch.

  Prijs en kwaliteit perfect.

  Een toevoeging voor ons huis en echte aanrader.

  -André, Laren