Schuifpoort en hekwerk in stijlvol ontwerp

Creatief lijnenspel in Zeewolde

Door te spelen met vormen en lijnen creëert u uw persoonlijke stijl. Poorten en hekwerken zijn bij uitstek objecten om deze stijl in terug te laten komen. Dat toont ook dit project uit Zeewolde, waar verschillende stijlen en figuren terugkomen in de mooie erfafscheiding. Naast een sierpoort op rail en hekwerk in dezelfde uitstraling, is er ook een enkele looppoort met elektroslot geplaatst.

Ontwerp uw eigen hekwerk op maat

Stijlvolle schuifpoort op rails

U kunt met de auto dit terrein betreden dankzij de gemonteerde sierpoort op rails. Het voordeel van een schuifpoort is dat u geen ruimte verliest op het erf, omdat de poort netjes langs het hekwerk schuift bij opening. De sierpoort is uitgevoerd met bijzondere details, zoals de schuine vormen aan de bovenzijde die samen een driehoek lijken te vormen. Op de schuifpoort vindt u sierlijke, Franse lelies. In de poort zelf worden verticale kokers afgewisseld met bijzondere, vierkante elementen. Met elkaar is de schuifpoort een bijzondere mix van klassiek en modern, waar de sierlijke uitstraling een mooi contrast vormt met de elektrotechnische technieken van de Falcon 20C aandrijving.

Hekwerk en draaipoort in dezelfde stijl

Het sierhekwerk en de enkele draaipoort zijn uitgevoerd in dezelfde stijl als de schuifpoort. Dit betekent dat de bewerkelijke combinatie van Franse lelies, vierkante elementen en verticale staanders in het totaalplaatje toch rust uitstraalt, dankzij hun eenheid. De enkele draaipoort die u via het pad naar de voordeur leidt, wordt elektronisch bediend met een Locinox Electro slot.

De kers op de taart: vintage verlichting

Een mooi uitgelicht object toont grotesk en is letterlijk een baken in de nacht. Op alle gemetselde poeren van dit project vindt u daarom een klassieke lamp. Ook hier gaan eenheid en gevoel voor stijl hand in hand. De gemetselde kolommen zijn fraai gestuct en afgewerkt met een ‘pet’. In de kolom naast de looppoort is bovendien een brievenbus geïntegreerd, zodat hier geen afzonderlijke postkast voor opgehangen hoeft te worden.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat

20-7-2022
Fijn en professioneel bedrijf!

Fijne mensen die met je meedenken en met kennis van zaken!

-Henk jan, Voorthuizen
14-7-2022
Als kritische consument zeg ik "PERFECT" !!!

Met volle overtuiging wil ik van Klompenburg Hekwerken en Beveiliging B.V. aanbevelen aan eenieder die buitencamera's wil laten installeren !! Vandaag mijn beveiligings camera's laten installeren. Het kost een paar centen, maar daarvoor krijg je ook echt 'top kwaliteit en super professionaliteit'. Al mijn verwachtingen zijn meer dan overtroffen. De beide monteurs 'Chris en Erik' verdienen meer dan een pluim. Ze werken met heel hun ziel en zaligheid, super netjes en professioneel alsof het voor hun zelf is. Voor de drie buitencamera's werd vooraf middels een schouwing ter plekke 'goed doordacht' naar de meest optimale oplossing gezocht, waarbij onzichtbaarheid van de kabels en een minimum aan hak en breek werk het uitgangspunt is. Aan de buitengevels is er geen cm kabel te zien en ook binnen in het huis is alles keurig netjes, met het grootst mogelijke geduld ook onzichtbaar geïnstalleerd en afgewerkt. Tenslotte is de gehele installatie digitaal ingeregeld (inclusief de app) werd de recorder keurig in de meterkast geïnstalleerd en werd de installatie met geduldige uitleg en 100% functionerend aan mij opgeleverd. Ik heb twee woorden: GROTE KLASSE , SUPER BEDRIJF, SUPER MONTEURS, GEWELDIGE MENTALITEIT, HOOGSTE PROFESSIONALITEIT, ZEER KLANTVRIENDELIJK en HEEL BETROUWBAAR !!!

-Frank , Zeewolde