Wij zijn weer FD Gazelle!

‘Gefeliciteerd! Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging B.V. is één van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Oost en categorie middel. Daarmee bent u FD Gazelle 2022!’

Super trots! Voor de negentiende keer organiseert Het Financieele Dagblad in 2022 de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Van Klompenburg Hekwerken en Beveiliging mag voor het vierde jaar op rij deze prestigieuze ondernemersprijs in ontvangst nemen!

Dit betekent dat we een omzetgroei hebben doorgemaakt van minimaal 20% in de afgelopen 3 jaar en flink zijn gegroeid in het aantal medewerkers. Op 22 november nemen wij de Award in ontvangst.

Wij danken al onze klanten, medewerkers en partners hartelijk voor het mede mogelijk maken van dit grote succes! Op naar nog vele succesvolle jaren!

Lees hier alle criteria om Gazelle te worden.

Dit zijn wij

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies