Gemetselde poeren: een solide basis voor uw inrijpoort

Poort met gemetselde poeren

Gemetselde poeren zijn een solide basis voor uw prefab inrijpoort. Poeren (ofwel gemetselde penanten en poortpenanten) vormen de basis van een luxe inrijpoort. Het is een functioneel statement aan het begin van de oprit naar uw woning of bedrijf.

Wat zijn gemetselde poeren voor poorten?

Gemetselde poeren vormen de basis van een inrijpoort. Het geeft de benodigde stabiliteit en stevigheid aan uw poort. De benodigde bekabeling kan in de poer weggewerkt worden en poortopener / poortautomatisering kan aan de poer gemonteerd worden.

Wat is het voordeel van gemetselde poeren?

Een belangrijk voordeel is de extra functionaliteiten die kunnen worden toegevoegd aan uw inrijpoort. Wij kunnen poeren voorzien van diverse praktisch zaken zoals een:

 • Intercom systeem
 • Ingebouwde brievenbus
 • Pakketbrievenbus
 • Verlichting
 • Huisnummer
 • Naamplaat
 • Beveiligingscamera
 • Camerasysteem met kentekenherkenning

Naast functioneel, is een gemetselde poer esthetisch van toegevoegde waarde. De gemetselde stenen, in combinatie met een sierlijke paalafdekker, vormen samen een mooi geheel. Het is een echt statement in de opgang naar uw woning of bedrijf. Wij kunnen de gemetselde poer voor de toegangspoort geheel naar uw wensen samenstellen en bouwen.

Poort met gemetselde poeren

Welke poorten kunnen wij combineren met gemetselde poeren?

Omdat wij onze poorten zelf ontwerpen en fabriceren zijn wij zeer flexibel in het ontwerp en de realisatie van uw poort. Daardoor kunnen wij diverse types inrijpoorten combineren met gemetselde poeren.

Wij kunnen onder andere de volgende poorten leveren:

Prefab poort met gemetselde poeren in 1 dag laten plaatsen? Ja dat kan!

Gemetselde poeren worden traditioneel ter plaatse gemetseld. Nadeel van deze bouwwijze is dat de bouwwerkzaamheden enige tijd in beslag nemen, en het weer niet altijd optimaal is. Ook vinden er tijdens de bouw voor langere tijd bouwwerkzaamheden plaats bij uw woning of bedrijf.

Daarom kiest Van Klompenburg Hekwerken er voor om gemetselde poeren en hekwerken in eigen werkplaats te fabriceren. Deze prefab poeren worden in ideale omstandigheden door onze vakmannen op een betonplaat gemetseld. Uw poort en hekwerk kan na de bouw in zijn geheel op een vrachtwagen geplaatst worden, waarna wij het geheel in 1 dag op locatie kunnen plaatsen.

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  Kan een hekwerk gecombineerd worden met gemetselde poeren?

  Kan ik mijn poort in 1 dag laten plaatsen?