Paardenstallen

Van Klompenburg hekwerken

Uw unieke paardenstal op maat

Wij komen vrijblijvend langs op locatie om uw situatie te bekijken. Elke situatie is tenslotte anders en daarom denken wij vanaf het begin met u mee. Wij inventariseren uw wensen, bijvoorbeeld welke afsluiting u wenst. Wilt u liever een draaideur of een schuifdeur? Wij adviseren u graag. Uit dit alles rolt een uniek concept voort, met bijbehorende tekening.

 

Maak meteen een afspraak op locatie

 Productie van uw paardenstal

Wij maken uw paardenstal van uitsluitend hoogwaardige materialen met een goede afwerking. Na het productieproces wordt het geheel voorzien van een zinklaag, om roestvorming tegen te gaan. Voor een extra mooie aanblik werken wij de paardenstal af met een poedercoating. Deze poedercoating kan in alle gewenste RAL-kleuren aangebracht worden.

De binnenzijde van uw paardenstal

De buitenkant van uw paardenstal is nu op en top. Maar ook de binnenzijde pakken wij voor u aan. Denk hierbij aan kunststof planken of houten stalplanken. Ook bamboe planken behoren tot de mogelijkheden.

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Welk materiaal gebruiken voor paardenstal?

Waarom wordt de paardenstal verzinkt en gepoedercoat?

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Bekijk alle mogelijkheden in ons magazine

Welke stijl past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier onze magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

    Wij staan voor u klaar

    Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

    Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

    Voor al uw hekwerken en poorten op maat