Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Paardenstallen

Met de expertise en de ervaring van het sierhekwerk, zijn wij ons gaan richten op paardenstallen. Hierdoor worden deze altijd ontworpen en geproduceerd volgens de filosofie die wij toepassen bij sierhekwerk.

Uw unieke paardenstallen

Uw paardenstallen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en worden voorzien van goede afwerking. Voordat we aan het productieproces beginnen wordt uw situatie en uw wens ter plekke bekeken. Van hieruit komen wij met een uniek plan met bijbehorende tekening. Van daaruit kunnen wij gaan produceren. We gebruiken hoogwaardige stalen materialen welke na het productieproces worden voorzien van een zinklaag, deze zinklaag zorgt ervoor dat uw paardenstallen roestvrij blijven. Om de paardenstallen een nog mooiere aanblik te geven worden de paardenstallen naderhand voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating kan in alle gewenste RAL-kleuren aangebracht worden.

De stallen kunnen daarnaast worden voorzien van diverse soorten opvulling. Denk hierbij aan kunststof planken of houten stalplanken. Ook bamboe planken behoren tot de mogelijkheden.

Ook zijn er diverse soorten van afsluiting, zo kan de paardenstal afgesloten worden met een draaideur, maar ook een schuifdeur behoort tot de mogelijkheden. Dit is weer volledig afhankelijk van de situatie.

Door onze jarenlange ervaring in het sierhekwerk en de affiniteit met de paardensport weten wij welke wensen er veelal zijn, toch is elke situatie anders en daarom denken wij vanaf het begin met u als klant mee.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om u te informeren over de mogelijkheden.